پاسدار اسماعیل زاده: در میان یاری دهنگان به زلزله زدگان مجاهدین هم هستند

پاسدار اسماعیل زاده: درباره هموطنانی که به یاری زلزله زدگان شتافته و توسط رژیم جنایتکار آخوندها دستگیر شده اند، اظهار داشت که آنها به صورت امدادگر وارد این منطقه شده بودند و در میان آنها مجاهدین هم هستند

زلزله اخیر استان، یک عده شبکه‌های معاند به‌دنبال اهداف مغرضانه‌ای بودند که با هوشیاری نیروهای امنیتی، شناسایی و دستگیر شدند. افراد دستگیر شده در قالب امدادگر وارد منطقه شده بودند و در بین دستگیر‌شدگان زندانی فراری و مجاهدین نیز هستند.
به نوشته رسانه حکومتی فارس 14شهریور1391، پاسدار اسماعیل زاده، سرکرده نیروی سرکوبگر انتظامی در آذربایجان شرقی، در مورد هموطنانی که مستقلانه به یاری زلزله زدگان شتافته و با حمله و دستگیری رژیم جنایتکار آخوندها رو به رو شده اند، اضافه کرد: «این جریان رسانه‌یی با اعزام نفرهای خود در قالب امدادگر و توزیع اجناس، به نوعی علیه نظام جمهوری اسلامی تبلیغ می‌کرد، که با آگاهی از این ترفند، آنان دستگیر و بازداشت شدند».