به مناسبت روز جهانی علیه اعدام، شنبه 13 اکتبر بدعوت گروهها و سازمانهای حقوق بشری در استرالیا, تظاهرات و راهپیمایی وسیعی در شهر سیدنی برگزار شد. در این تظاهرات هم چنین جمعی از ایرانیان آزاده و هواداران سازمان مجاهدین خلق ایران نیز بهمراه دیگر فعالان حقوق بشری شرکت نمودند. آنان با حمل پلاکادر بزرگی خواستار قطع ارتباط دولت استرالیا با دیکتاتوری ملایان گردیدند و به نقض فاحش حقوق بشر در ایران بشدت اعتراض کردند. آنان همچنین با استقبال از خروج نام سازمان مجاهدین خلق ایران از لیست تروریستی آمریکا، برای به رسمیت شناختن لیبرتی به عنوان کمپ پناهندگان و هم چنین به رسمیت شاختن مقاومت ایران به عنوان تنها اپوزیسیون سازمان یافته و جدی رژیم ملایان به دولت استرالیا فراخوان دادند.
در این برنامه دوتن از اعضای کمیته استرالیایی حامی حقوق بشر و دموکراسی در ایران از جمله آقای پیتر مورفی مسئول کمیته حامیان مقاومت و رییس سازمان خیریه «سرچ فاندیشن» در استرالیا و هم چنین آقای دیوید شوبریج نماینده حزب سبزها در ایالت نیوسایت ولز در محکومیت نقض فاحش حقوق بشر در ایران سخنانی ایراد کردند
اولین سخنران آقای مورفی در بخشی از سخنرانی خود بطور خاص به بررسی مسئله ایران به عنوان یکی از نمونه های بارز دیکتاتوری و مانع پیشرفت دموکراسی در خاورمیانه پرداخت و گفت :
می خواهم به تحولاتی که از سال 2010 در منطقه خاورمیانه به وقوع پبوست اشاره کنم که از مراکش تا ایران ادامه دارد. در حقیقت اولین کسانی که علیه دیکتاتوری قیام نمودند مردم ایران در سال 2009 بودند. با گذشت بیش از سه دهه که از دیکتاتوری ملاها می گذرد همیشه دانشجویان, زنان و فعالان کارگری در ایران به فعالیت های خود علیه رژیم ادامه داده اند. درچند ماه گذشته اقتصاد ایران درهم شکسته شده است. رژیم دریک موقعیت منزوی و از همه لحاظ در بحران بسر می برد. و پاسخ رژیم بدرخواست ها و اعتراضات مردم اعدام در ملاء عام و در پنهان. بطور خاص همین امروز 10 نفر در انتظار اجرای حکم اعدام خود هستند. من فکر می کنم براساس آمار جمعیتی, ایران بیشترین اعدام ها را در جهان دارد.... در حقیقت امریکا, استرالیا و کشورهای غربی در همکاری با رژیم ایران و درپی سیاست مماشات با این رژیم بودند که سازمان محوری اپوزیسیون یعنی سازمان مجاهدین خلق ایران را درلیست سازمانهای تروریستی گذاشتند. اما مجاهدین توانستند این اتهامها را در دادگاهها بنفع خودشان در سال 2009 در اروپا و چند هفته قبل در امریکا بچرخانند. بنابراین آنها مجبور شدند که نام سازمان مجاهدین را از لیست سازمانهای ممنوعه خارج نمایند, چرا که اساسا هیچ مدرکی مبنی بر در لیست نگه داشتن آنها نبود الا ملاحظات سیاسی با رژیم حاکم بر ایران.
آقای مورفی با اشاره به موفقیت مقاومت ایران در ایجاد برابری زن و مرد و هم چنین ارائه یک برنامه دموکراسی خواهانه برای فردای بعد از ملایان در قسمت دیگری از سخنان خود گفت :
ما می دانیم که شورای ملی مقاومت در اواخر دهه 1980 یک زن را به عنوان رهبر خود انتخاب نموده است. همم اکنون نیز اکثریت کادر رهبری مقاومت را زنان تشکیل می دهند. آنها خواهان برقراری دموکراسی, جدائی دین از دولت, ایران غیر اتمی و صلح در خاورمیانه بدون بنیادگراها هستند. برخلاف تمام تبلیغاتی که در غرب علیه مسلمانان درحال انجام شدن می باشد, در اینجا ما مسائل مشترکی با این زنان رهبری کننده جنبش مقاومت و مردم ایران و مردم منطقه داریم.
این تظاهرات که در مرکز شهر سیدنی شروع شد پس از سخنرانی ها با راهپیمایی تظاهر کنندگان در شهر سیدنی ادامه یافت. علاوه بر آن هموطنان ایرانی بویژه نوجوانان در تمام طول مسیر با پخش اطلاعیه های افشاگرانه علیه نقض حقوق بشر در ایران و هم چنین جمع آوری امضا برای حمایت از ساکنان اشرف و لیبرتی توجه عابران و ناظران را بخود جلب نمودند که مورد حمایت و همبستگی آنان قرار گرفتند.