اعترافات رسوا کننده مالکی و همدستان بین المللی رژیم

جمشید کمالی

خبرگزاری حکومتی ایسنا در گزارشی که به مصاحبه با سفیران جهل و جنایت رژیم در عراق (پاسدار حسین دانایی فر و پاسدار حسن کاظمی قمی) و نیز سفیر عراق در تهران (مجید الشیخ) علیه مجاهدین و اشرفیان قهرمان اختصاص داده است، درکمال وقاحت و دریدگی اعتراف کرده است که آنچه در سالهای اخیر در عراق بر مجاهدین و اشرفیان تحمیل شده است به خواست و اصرار رژیم از مالکی و طرفهای بین المللی اش بوده و مسأله اشرف و خروج مجاهدین از عراق بر سر هر میز  مذاکره ای بین رژیم و عراق بطور دوجانبه و یا چندجانبه مطرح بوده است.

بر این اساس میتوان به روشنی دریافت که تمام بهانه های دولت عراق نظیر حق حاکمیت ملی، بازگرداندن اراضی به کشاورزان، پنهان کردن سلاح های کشتار جمعی در اشرف و ... جز ترفند و فریب و دجالیت و دروغ برای تن دادن به خواستهای رژیم و هموار کردن راه سرکوب اشرف و مجاهدین، چیز دیگری نبوده است و راه تسلط رژیم بر عراق را هموار میکرده است. همچنین تمامی توطئه های ارتجاعی و استعماری در کار بوده اند تا مجاهدین و خلق قهرمان ایران را از حق  مقاومت قانونی و مشروع خود برای آزادی و حاکمیت ملی محروم کنند و بالاترین خدمت را به نظام دیکتاوری مذهبی و ولایت مطلقه فقیه عرضه نمایند. یعنی در ضدیت و دشمنی آشکار با خواست مردم ایران که میگویند مرگ بر اصل ولایت فقیه.

در همین گزاش تصریح و تاکید شده است که بردن مجاهدین در لیست تروریستی وزارت خارجه آمریکا در سال 1367 فقط  و فقط در راستای استمالت از رژیم ولایت فقیه بوده است و هیچ سند و مدرک حقوقی و قانونی در این رابطه عامل تصمیمگیری نبوده است. چنانچه در دادگاههای آمریکا در سالهای اخیر دیده ایم تمامی اسناد وزارت خارجه پوشالهایی بوده اند که ساخته آخوندها و پرداخته مماشاتگران بین المللی بوده است، و همین امر سبب شده است که دادگاههای واشنگتن تصمیم خود را بگیرند و از وازرت خارجه آمریکا بخواهند در تصمیم خود تجدید نظر کند و در نهایت هم موفق و پیروز شوند.

تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل و ببین که هرکدام از شرکت کنندگان در این میز مذاکره به کجا میروند و چه مسیر و سمت و سویی را پی میگیرند و مردم ایران و مقاومت شان برای ایستادگی روی پای خود چه بهایی باید بپردازند.

خبرگزاری  حکومتی ایسنا - دوشنبه ۸ آبان ۱۳۹۱

«بدون شک ”منافقین“ و موضوع خروج آنها از عراق در سالهای اخیر در هر فرصت و بر سر هر میز مذاکره دوجانبه و چندجانبه‌ای میان ایران، عراق، صلیب‌سرخ، سازمان ملل، آمریکا و کشورهای اروپایی موضوع مورد بحث بوده است. در کشاکش حامیان و مخالفان، سرانجام در کمتر از یک سال (فوریه تا اکتبر2012) اعضای این سازمان تروریستی پس از حدود سی سال خانه مادری‌شان ”اشرف“ را ترک و به پایگاه ”آزادی“ منتقل شدند، مکانی که مشخص نیست سکوی پرتاب آنها به دنیایی متفاوت از دنیای ترور و خشونت و انتقام خواهد شد یا از ترس مواجهه با روشنایی باز به زندان خود باز خواهند گشت؟ بدون شک منافقین تا مدتها قادر به بازسازی خود در قالب آن‌چه سالها در اشرف برای خود ساخته‌بودند، نخواهند شد؛ چرا که سرزمینی مثل عراق با حاکمی مثل صدام حسین دیگر وجود ندارد که پذیرای آنها باشد مگر...

به گزارش خبرنگار سیاسی خارجی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) پس از آن‌که آمریکا در سال 1376 (1997) برای اولین بار در راستای نشان‌دادن حسن نیتش به دولت وقت ایران، نام سازمان مجاهدین خلق (منافقین) را در لیست سازمانهای تروریستی قرار داد، ”سیاسی“ و ”ابزاری“ بودن این اقدام آمریکا و به تبع آن اتحادیه اروپا و در برخی موارد کانادا محرز بود. ...

منافقین تلاشهای حقوقی، سیاسی و مالی بسیاری برای خروج نام سازمان خود از فهرست تروریست‌ها از سوی اروپا و آمریکا انجام دادند تا این‌که بالاخره توانستند در 7بهمن 1387 نام این سازمان را از لیست تروریستی اتحادیه اروپا خارج کنند.

در 27 تیر ۱۳۸۹ نیز یک دادگاه استیناف در واشنگتن دی.سی آمریکا حکم داد که نگه‌داشتن سازمان مجاهدین خلق در لیست تروریستی آمریکا اشتباه بوده است و وزارت‌خارجه آمریکا باید در این نام‌گذاری تجدید‌نظر کند.

با وجود این‌که اتحادیه اروپا مدتها قبل نام این گروهک تروریستی را ار لیست ترور خارج کرده بود، اما آمریکا حاضر به این کار نشد، اما شاید خروج نیروهای نظامی آمریکایی از عراق که برای باراک اوباما موفقیت محسوب می‌شد در کنار تأکید دولت عراق به اخراج منافقین ... و نیز واقعیت نفوذ ایران در عراق و آرام شدن مرزهای ایران با خروج منافقین از پایگاه اشرف چندان هم موفقیت محسوب نمی‌شد. از این رو آمریکاییها سعی کردند با خارج کردن نام منافقین از لیست ترور به بهانه‌های واهی، در حالی که در بحث منافقین خود را مقابل ایران می‌دیدند، پاسخ دهند و به این شکل پس از پانزده‌سال آمریکا در سپتامبر 2012 نام این گروهک تروریستی را از لیست ترور خارج کرد. آمریکا این تصمیم را با بهانه انکار ارتکاب خشونت از سوی این سازمان، خودداری از انجام هرگونه اقدام تروریستی در طول 10سال اخیر! و همکاری آن با تلاشهای مسالمت‌آمیز در جهت بستن پادگان تاریخی اشرف در عراق و... گرفت.» سپس به مصاحبه ها می پردازد.