ماهنامه فرانسوی آفریقا ـ آسیا: جنبش مقاومت بیش از هر زمان دیگر، تجسم جایگزین حکومت ملاها

ماهنامه فرانسوی آفریقا ـ آسیا، نوشت: در ایران، درحالی که حکومت در لبه پرتگاه نارضایتیهاست، مجاهدین خلق سرانجام از لیست آمریکا خارج شدند و این جنبش مقاومت بیش از هر زمان دیگر، جایگزین حکومت ملاها را تجسم می بخشد.

آفریقا- آسیا، شماره نوامبر 2012 (آبان 1391)، که مقاله اش را با تظاهرات و خیزش مردم و بازاریان درتهران شروع کرده است، می نویسد:

یکبار دیگر ایرانیان به خیابانها سرازیر شدند..... در حالیکه پول رسمی  ایران چهل درصد ارزش خود را در ماه گذشته از دست داد، دهها هزار تن از اهالی تهران علیه سقوط ارزش ریال دست به  اعتراض زدند. علیرغم یک سرکوب خشن، تجار بازار با حمایت ساکنان جنوب پایتخت با نیروهای امنیتی درگیر شدند و نیروهای امنیتی.صدها تن را دستگیر کردند.

دراین تظاهرات که روز 3 اکتبر(12 مهر) رخ داد، شعارهای جمعیت به مطالبات اقتصادی محدود نشد، بلکه فریاد میزد : ” نه به برنامه اتمی” و یا رهبر رژیم را هدف قرار میداد : ” مرگ بر دیکتاتور ”. همان شعارهای مقاومت. به همین دلیل است که حکومت، بدون تأخیر، مجاهدین خلق را برگزارکننده قیام عنوان کرد.

یک روز بعد درچهارم اکتبر خبرنگاران از تهران واکنش یک ارگان سرکوبگر، اتحادیه انجمن های اسلامی اصناف و بازار تهران را گزارش کردند که اعلام کرد: ” تعدادی از مظنونین مرتبط با دشمنان اسلام تلاش کردند با ایجاد ترس بازار را به تعطیلی بکشانند.” طبق گزارش آژانس رویتر، ”  این بیانیه، همچنین گروه مخالف مجاهدین خلق را بعنوان منشأ ناآرامیهای بازار تهران متهم کرد.” رویتر یاددآوری میکند” وزارت خارجه آمریکا” جنبش مجاهدین را از لیست خارج کرده است.

آفریقا و آسیا می افزاید: ملایان در نمازهای جمعه علیه این جنبش اپوزیسیون افسار پاره کردند و عصبانیت آنان بطور خاص آنچه را که در واشنگتن رخ داده بود، هدف قرار میداد. وزارت خارجه آمریکا در برابر حکم قضایی که آن را موظف به بازبینی نامگذاری مجاهدین میکرد، سر خم کرده بود. یک پیروزی تاریخی برای مقاومت ایران، در خاتمة یک مسیر پر فراز و نشیب حقوقی و سیاسی در اروپا، و سپس در ایالات متحده،  عدالت، در همه جا به خواست مجاهدین جواب مثبت داد.

ازاین پیشتر، مقامات اعتراف کرده بودند که آن را بنا به درخواست ملاها در لیست گذاشته بودند، یک ژست حسن نیت به ملاها ، که برای بیش از 15 سال تجسم استمالت غرب از حکومت تهران بود.

ماهنامه فرانسوی آفریقا آسیا در مورد کارزار حقوقی مجاهدین با عنوان واقعه ای بی سابقه در 230 سال یادآوری میکند: هیچ دادگاهی  بر سر یک مسئله تا به این حد حساس امنیت ملی و سیاست خارجی، تا بحال علیه وزارت خارجه رأی نداده است. بطور موازی، یک کارزار گسترده سیاسی باعث بسیج مدافعان حقوق بشر و شخصیتهای سیاسی منجمله در کنگره شد. شگفت آورترین ائتلاف دو حزبی در ایالات متحده در حمایت از خروج از لیست مجاهدین شکل گرفت. بلند پایه گانی مانند ژنرال جیمز جونز، مشاور امنیت ملی سابق رئیس جمهور اوباما، رودی جولیانی، شهردار سابق نیویورک، قاضی مایکل موکیزی، وزیر سابق دادگستری، پاتریک کندی، رئیس سابق حزب دموکرات هوارد دین، رئیس سابق ستاد مشترک ژنرال هیو شلتون و بسیاری دیگر به خروج از لیست مجاهدین فراخوان دادند. صدها شخصیت دیگر نیز همین کار را در اروپا و خاورمیانه انجام دادند و خواهان پایان استمالت از رژیم تهران شدند. سیاستی که بیشترین ضربه را به تلاشهای آزادیخواهانه در ایران وارد ساخته است.  ازهمین روست که مریم رجوی، رئیس جمهور منتخب شورای ملی مقاومت ایران، اعلام کرد که این خروج از لیست، باعث چرخش ” تعادل سیاسی علیه رژیم ملاها خواهد شد و چالش منطقه یی، بین المللی و داخلی در ایران را دگرگون خواهد کرد.

مریم رجوی توضیح داد : ” ما خواهان یک جمهوری بر مبنای رأی مردم و انتخابات آزاد، جدائی دین از دولت، برابری زن و مرد، لغو حکم اعدام، کثرت گرائی، برقراری مجدد حقوق اقلیتهای تحت ستم، برابری فرصتها، یک قضائیه مستقل و منصفانه و یک ایران غیر اتمی هستیم و برای این هدف مبارزه میکنیم.”

آفریقا آسیا مقاله خود را اینگونه به پایان می برد: از این پس مقاومت ایران، امکانات خود را برای دستیابی به اهدافش به کار میگیرد. چه بسا که جهان بزودی بپذیرد که این مسیر، تنها راه حل عملی برای ایران و برای صلح در منطقه است.