رئیس جمهور برگزیده مقاومت خانم مریم رجوی، روز دوشنبه 22آبان1391 (12نوامبر) در کنفرانس همبستگی با مقاومت ایران که در پارلمان جمهوری استونی برگزارشد، سخنرانی کرد.
دراین کنفرانس، که به ریاست خانم مارین کلام نماینده پارلمان و سخنگوی پیشین وزارت خارجه استونی برگزارشد، آقایان یوکوکاله رد، عضو کمیسیون خارجه پارلمان استونی و رئیس گروه حمایت از حقوق بشر و آزادیهای سیاسی، تونه کلام نماینده پارلمان اروپا از استونی، رابت فاروسته نماینده پارلمان استونی و رئیس کمیسیون امور حقوقی، ژنرال دیوید فیلیپس فرمانده ارشد نیروهای حفاظت اشرف، و لرد مگینس عضو مجلس اعیان انگلستان سخنرانی کردند.
درکنفرانس همبستگی با مقاومت ایران، خانم مارین کلام، پیام خانم لوگلا پارک مبارز نامدار آزادی و استقلال استونی را قرائت کرد.
لوگلا پارک در پیام خود، ضمن حمایت از مقاومت ایران و تأکید بر همبستگی اش با مبارزه زنان ایران برای برابری و رهایی از استبداد دینی حاکم، پیروزی و آزادی مردم و مقاومت ایران و موفقیت مبارزات درخشان زنان پیشتاز ایرانی را آرزو کرد.
یوکوکاله رد، عضو کمیسیون خارجه پارلمان استونی
خانم رئیس جمهور، خانمها و آقایان، همکاران عزیز،
قبل از هرچیز میخواستم از طرف سازمان حقوق بشر و آزادیهای سیاسی و گروه حمایت از مقاومت ایران در پارلمان استونی به حضور شما دراین کنفرانس پارلمانی به گرمی خیر مقدم بگویم.
ابتدا بگذارید به خانم رجوی به خاطر حضورشان در پارلمان استونی خوشآمد بگویم . امیدوارم که شما به زودی با کمک مردم ایران، آزادی و دموکراسی را به ایران ببرید.
مردم ایران برای بیش از سه دهه از حقوق اولیه و آزادی سیاسی به خاطر سلطه دیکتاتوری مذهبی حاکم بر ایران، محروم شده اند.
اما از طرف دیگر، این دیدار برای طرف استونی نیز دارای اهمیت است. ما واقعاً میخواهیم که استونی و بسیاری دیگر از دول اروپایی از یک تفکر استانی خود را خارج کنند و جهان را به عنوان یک تمامیت بنگرند. متأسفانه جهان کوچکی است و حتی در مورد چیزهایی که به نظر دور از ما هستند، گویی که دارند درب پشتی خانه همه ما را میزنند. به عنوان مثال، وقتی ما موضوع سلاح اتمی در ایران را بررسی میکنیم، آنچه که برای اولین بار مقاومت ایران به کشورهای غربی گفت هر چند که در واقع دولتهای غربی آنرا جدی نگرفتند، ما نمیتوانیم بگوییم که بسیار خوب این ربطی به ما ندارد و خیلی از ما دور است. این یک رویکرد خوشبینانه است اما صد درصد درست نیست. لذا دوستان عزیز، باید بینشی جهانشمول داشته باشیم.
دعوت از خانم رجوی برای ارائه این امکان بود که همکارانمان در پارلمان و همچنین کسانی که از بیرون پارلمان به ما در اینجا ملحق شدهاند، برای مطبوعات استونی و خارجی که در اینجا هستند، سخنان رهبر اپوزیسیون ایران را در مورد وضعیت واقعی در ایران و محتملترین راه برای ایجاد تغییر دموکراتیک در ایران بشنوند.
مبارزه استونی برای آزادی و استقلال از دیکتاتوری را به یاد داشته باشیم. ما باید خوب بخاطر بیاوریم احساسمان را در زمانی که از ترس مجازات و زندانی شدن، از آزادی بیان واقعی یا امکان ارائه نظراتمان محروم هستیم.
در عین حال، در دولهای اروپایی ما اطلاعات کمی داریم که مردم ایران چه میکشند و چه زندگی سختی دارند و یا اینکه راه چاره برای ایران چیست؟ به عنوان مثال ما در استونی توجه زیادی به تبت داریم. دالایی لاما چند بار از استونی دیدار کرده است. اما ما باید در عین حال به یاد داشته باشیم که تبت تنها منطقه در جهان نیست که این مشکلات را دارد.
وقتی ما با یک دیکتاتور در کشوری نظیر ایران مواجهیم، چقدر مشکل است که بفهمیم مردم ایران این رژیم را نمیخواهند و اینکه آنها بدنبال رهایی از وضعیت موجود و خواستار یک ایران آزاد هستند. چراکه آنها آزاد نیستند خواستهها و آرزوهایشان را آزادانه ابراز کنند.
ما همین را در کشور خودمان تجربه کردهایم. لذا ما باید دوباره و دوباره به آن بیاندیشیم و نسبت به مردمی که همین مشکلات را در ابتدای قرن بیست و یکم دارند همدردی داشته باشیم.
من به نوبه خودم مقاومت ایران را برای دو سال است که میشناسم. من میفهمم که مردم ایران نیازمند کمک پارلمانها و دولتهای غربی، مردم غرب، و رسانهها هستند.
من همچنین، زمانی که ساکنان اشرف در آوریل دو سال پیش در معرض آن کشتار قرار گرفتند، درگیر موضوع بودم. بعدا هم توسط دولت عراق که به خواسته رژیم ایران عمل میکرد مورد آزار و اذیت قرار گرفتند.
به موضوع ابتدای صحبت برمی گردم: ما میدانیم که فعالیتهای اتمی رژیم ایران برای جهان یک عامل جدی نگرانی است. ما باید این را به یاد داشته باشیم.
در عین حال، من خوشحالم که ژنرال دیوید فیلیپس از ارتش آمریکا که قبلاً در عراق فرمانده عملیات پلیس و فرمانده حفاظت اشرف بوده را ملاقات میکنم. و همچنین خوشوقتم از دیدار با لرد مگینس که یک عضو برجسته مجلس لردهای انگلستان است. همچنین خوشحالم از دیدار دیگر دوستان، از دیگر کشورها، نروژ، فرانسه و نقاط دیگر...
من ادامه سخن را به مارین کلام میسپارم که قبلاً عضو پارلمان استونی و سخنگوی وزارت خارجه ما بوده و لطف کرده و اداره این کنفرانس را به عهده گرفته است.
امیدوارم این کنفرانس سبب تعمیق اندیشه و فکر ما شود تا هنگام ترک اینجا، بسیار آگاهتر از زمانی باشیم که به این کنفرانس آمدیم.
متشکرم.
خانم مارین کلام نماینده پارلمان و سخنگوی پیشین وزارت خارجه استونی،
زمان زیادی برای معرفی سخنران اصلی مان صرف نخواهم کرد، زیرا افراد زیادی در اینجا هستند که می خواهند صحبتهای خانم رجوی را بشنوند. فقط یاد آوری میکنم که او بخشی از جنبشی بود که باعث به زیر کشیدن شاه شد، ولی وقتی آن جنبش در مسیر درستی قرار نگرفت، او به همراه یارانش بسیار سخت تلاش کرده که کشوری دموکراتیک و آزاد در ایران بسازد. وقتی به برنامه آنها بنگرید و به سخنان او گوش بدهید، می بینید که او زنی است فوق العاد و برخوردار از حمایتی فوق العاده است. می بیند که صدها هزار ایرانی مشتاقند زمان زندگی و دارایی خود را- که البته زمان مهمتر است- صرف این آرمان کنند. آنها کسانی هستند که وقتی زمان تغییر فرابرسد، آماده اند و می توانند تغییر را محقق کنند؛ کسانی که همیشه از انگیزه یی بالا سرشارند و قدردان حمایتهایی هستند که نثارشان می شود و شما می بینید که آنها فرصت موفقیت را در پیش رو دارند.
بر عهده ماست که به آنها گوش فرادهیم و هنگامی که می توانیم، به یاریشان برخیزیم .
شما در اینجا سخنرانانی را می بینید که قبلاً در این زمینه تلاش کرده اند و می دانم که بسیاری از شما نیز به ما خواهید پیوست.
بنابر این، با پرهیز از اطاله کلام، خانم رجوی، شما بفرمایید.
سخنرانی رئیس جمهوربرگزیده مقاومت ایران،
دوستان گرامی!
هموطنان و یاران مقاومت!
به همة شما که برای حمایت از مقاومت مردم ایران در اینجا گردآمدهاید بویژه به نمایندگان و دوستان مقاومت در کشور استونی و نمایندگان و شخصیتهایی که از لتونی و لیتوانی در اینجا حضور یافتهاند صمیمانه درود میفرستم.
به همراه شما و از سوی مقاومت مردم ایران به استونی و مردم سرفراز آن گرمترین درودها را تقدیم میکنیم.
این تصادفی نیست که امروز تالین قلب خود را به روی مقاومت ایران گشوده است.
این شهر، تاریخ درخشانی در پایداری و تسلیمناپذیری در برابر دیکتاتوری و اشغالگری و نازیسم را در بخش عمدة قرن بیستم و تا دههها پس از جنگ جهانی دوم پشت سر دارد و از افتخارات جهان امروز است.
سرگذشت پررنج و البته ستودنی استونی به همة جهان میگوید که در زیر سلطة بزرگترین و غدارترین جباران و ستمگرها نیز سرانجام این ارادة خلقهاست که زنجیرها را درهم میشکند و فاتح میشود.
تاریخ استونی به دیکتاتورها میگوید که همه چیز را میتوانید به بند بکشید اما اشتیاق و عطش خلقها به آزادی را نمیتوانید و این شور و نیرویی است که سرانجام پیروز میشود.
اجازه بدهید همچنین نسبت به منتخبان گرانقدر مردم استونی که بارها از مقاومت مردم ایران حمایت کردهاند.ّ مراتب احترام و قدردانی این مقاومت را ابراز کنم.
من همچنین میخواهم درودهای مقاومت ایران را به قانونگذاران و منتخبان مردم لتونی و لیتوانی که در اینجا حضور دارند تقدیم کنم.
بیانیة نمایندگان مجلس لتونی و همچنین بیانیة نمایندگان مجلس لیتوانی که خواستار سرنگونی ملاها و شناسایی رسمی مقاومت ایران از سوی جامعة جهانی شدهاند الگویی از یک سیاست درست است که امروز جامعة جهانی در برابر مهمترین تهدید صلح و امنیت جهان یعنی فاشیسم دینی حاکم بر ایران به آن نیاز دارد. در این رابطه از همة شما تشکر میکنم.
دوستان عزیز!
گردهمایی ما در اینجا مانند همة کوششهای مبارزاتی اعضا و حامیان مقاومت در داخل ایران و سراسر جهان برای رساندن یک پیام است و آن پیام این است که :
زمان سرنگونی فاشیسم دینی حاکم بر ایران است
مردم ایران و مقاومت سازمانیافته آن برای سرنگونی بپاخاستهاند
جامعة جهانی باید با خواست مردم ایران هم جهت شود.
20 سال پیش مقاومت ما هشدار داد که بنیادگرایی اسلامی یک تهدید جدید جهانی است که قلب آن در تهران می طپد ولی متاسفانه جهان هیچ اقدام مؤثری انجام نداد.
امروز ما میگوییم که راه حل بنیادگرایی تغییر رژیم آخوندی در ایران است و مقاومت ایران آنتی تز فرهنگی آن است .
دیکتاتوری مذهبی حاکم بر ایران به یک سرکوب بیمانند در جهان امروز دست زده است و به همان نسبت یک مقاومت گسترده هم در مقابلش شکل گرفته است.
تا امروز 120 هزار مخالف سیاسی که عمدتاً از مجاهدین و مبارزین و از اعضا و حامیان جنبش مقاومتاند در این مبارزه جان خود را از دست داده اند ..
ظرف همین دو هفته اخیر، آخوندها یک کارگر مبارز به نام ستار بهشتی را در تهران و یک کارگر دیگر به نام جمیل سویدی را در اهواز در جنوب ایران زیر شکنجه به شهادت رساندند. در اینجا من عکس این کارگری را که همین دو هفته پیش زیر شکنجه به شهادت رساندند دارم. جرم وی فقط این بود که در وبلاگش اعتراض به خفقان و کشتار و سرکوب در ایران میکرد.
همچنین در هفتههای اخیر، آخوندها عدهیی از زندانیان سیاسی زن را به طرز بیشرمانهیی مورد تعدی قرار دادند. آنها به اعتصاب غذا دست زدند و اعتراض آنها با حمایت گسترده هموطنان ما در ایران روبهرو شد.
آخوندها با اعدام و شکنجه تابحال حکومت خود را سرپا نگه میدارند. هر روز به طور متوسط دو اعدام و هر ساعت 80 نفر را دستگیر می کنند زیرا مردم ایران این حکومت را نمیخواهندـ
راستی مردم و مقاومت ما چه میخواهند؟
قبل از هر چیز آزادی مردم ایران را از قید دیکتاتوری و حق انتخاب آزادانه.
همچنین انتخابات آزاد و برقراری یک جمهوری، جمهوری مبتنی بر جدایی دین و دولت کثرت گرایی برابری زن و مرد با تأکید بر برابری زنان بخصوص در رهبری سیاسی جامعه تأمین حقوق بشر و مشخصاً لغو حکم اعدام یک ایران غیر اتمی و یک اقتصاد پیشرفته با فرصتهای برابر برای همة.
مقاومتی با اینهمه فداکاری با اینهمه پایداری و با یک برنامه دمکراتیک قطعاً توان سرنگونی حکومت ملاها را دارد.
اما متأسفانه دولتهای غرب در عمل در کنار ملاهای جنایتکار و در مقابله با مردم ایران قرار داشته اند و علیرغم اینکه بین دولتهای غرب و ملاها بعضا کلمات پرخاشگرانه مبادله میشود اما در روابط سیاسی و اقتصادی هیچ عاملی به ا ندازة سیاست غرب تابحال کمککار ملاها نبوده است و به این دلیل باید گفت که این سیاست مانع سرنگونی دیکتاتوری بوده است.
دوستان گرامی!
اکنون دوران تازه ای در مقاومت ما آغاز شده است.
از یکطرف این مقاومت مانع بزرگی از سر راه آزادی مردم ایران برداشته
از طرف دیگر ملاها در فاز سرنگونی قرار گرفتهاند.
آنها، در محاصرة نارضایتی انباشتة جامعة ایران قرار دارند
آنها در ورشکستگی اقتصادی لاینحلی فرو رفتهاند. یک سقوط اقتصادی با تورم 50 درصدی بیکاری 30 درصدی، افت 300 درصدی پول رسمی کشور و رشد اقتصادی منفی هفت دهم.
و در عین حال هیأت حاکمهیی که تا حد فلجشدگی دچار تفرقه و مخاصمات درونی است و در آستانة باصطلاح انتخاباتشان، این اختلافات ضریب میخورد.
ملاها برای بقای خود به سرکوب مردم ایران به دخالت و تروریسم در عراق و لبنان و افغانستان و کشتار مردم سوریه و به برنامة تولید بمب اتمی شتاب بخشیدهاند.
امروز مبارزه برای آزادی مردم ایران با کوشش برای حفظ صلح و امنیت جهان در برابر خطر فاشیسم مذهبی حاکم بر ایران، در یک جبهه قرار گرفته است.
از این رو کنار گذاشتن همه عملکردهای سیاست مماشات بیش از هرزمان دیگری ضرروی است.
زمان آنست که دولتهای غرب خواست مردم ایران برای سرنگونی رژیم دیکتاتوری مذهبی را به رسمیت بشناسند و به سود صلح و امنیت برای کل مردم در کل کشورها،
این یک ضرورت مبرم است و کاری است به سود همة جهان.
من همچنین میخواهم توجه شما را به این حقیقت جلب کنم که به موازات تلاش برای نگهداشتن اپوزیسیون اصلی رژیم آخوندی در لیست تروریستی، رژیم آخوندی در یک دهه گذشته تلاش کرده است که بیش از 3200 تن از اعضای مجاهدین خلق را در کمپ اشرف در عراق تلاش کرده است که آنها را نابود کند. با انواع و اقسام فشارها و حملات.
تحویل حفاظت این افراد از طرف دولت آمریکا به دولت عراق که بوضوح دست نشانده رژیم ایران است یک نقض آشکار حقوق بین الملل و بزرگترین کمک به رژیم آخوندی حاکم بر ایران بود
آنها تا یک سال پیش در اشرف بسر میبردند اعضای مجاهدین. یعنی در شهری در نزدیکی مرز ایران که به مدت 26 آن را با رنج و کوشش خود بنا کردهاند.
اما فشارهای فاشیسم دینی حاکم بر ایران و دولت دستنشانده آن در عراق از جمله دو قتل عام در ژوئیه 2009 و آوریل 2011 به این ساکنین تحمیل کرده و عملا بیعملی و مماشات کشورهای غربی با رژیم ملاها باعث شد که آنها زیر سرکوب و همچنین یک جابجایی اجباری از کمپ اشرف به لیبرتی قرار بگیرند.
کمپی که به تصریح ملل متحد شرائط یک زندان را دارد و فاقد استانداردهای انسانی و حقوق بشری است. من در اینجا با خودم عکس تعدادی از این مجاهدین که در حملات 2009 و 2011 به شهادت رسیدند را دارم. زنان و مردان بسیار جوانی که از همه چیز خود گذشته بودند تا در مقابل آخوندها مقاومت کنند و خواستار آزادی و دمکراسی برای مردم ایران بودندمن مؤکداً در اینجا از جامعة جهانی میخواهم بویژه ایالات متحده آمریکا و سازمان ملل میخواهم که با بکارگیری نفوذ خود دولت عراق را وادار سازند هرگونه اعمال فشار علیه مجاهدان آزادی را متوقف کند. اینها پیشتازان مبارزه مردم ایرانند. دفاع از حقوق آنها ضروری است تا بتواند جلوی فشارهای غیرانسانی دولت عراق را بگیرد.
ملل متحد باید کمپ لیبرتی را بعنوان کمپ پناهندگی اعلام کند
امروز دولت عراق بر اساس طرح رژیم ایران به فشارها و توطئههای دامنهداری دست زده تا اموال و دارایی ساکنان اشرف را که حاصل رنجهای خود آنها و مقاومت ملت ایران است به غارت ببرد.
آنها میخواهند این حق ابتدایی یعنی حق مالکیت ساکنان اشرف را از آنها سلب کنند.
من مجددا از آمریکا و ملل متحد میخواهم که مانع غارتگری دولت عراق شوند همچنین فکر میکنم اتحادیه اروپا و جامعه بین المللی میتواند از دولت عراق بخواهد که این وظیفه دولت عراق را جلوی آنها قرار دهد.
همچنین همة آثار بازدارندة سیاست مماشات در این دوران باید از میان برداشته شود.
و راه آزادی ملت اسیر و در زنجیر باید گشوده شود و چنین خواهد شد.
همان نیرویی که تاریخ را به پیش میبرد همان امید و نور خاموشی ناپذیری که سرانجام استونی را از قید ستم و دیکتاتوری آزاد کرد آری همان نیرو بیتردید تهران ما و سراسر ایران را نیز آزاد خواهد کرد.
بله، زمان سرنگونی فاشیسم دینی حاکم بر ایران است
مردم ایران و ارتش آزادی آن برای سرنگونی بپاخاستهاند
جامعة جهانی باید با خواست مردم ایران هم جهت شود این ضروری است این لازم است و این پتانسیل در جامعه جهانی هست که با عدالت و آزادیخواهی همسو شود.
سلام بر مردم ایران
سلام بر آزادی
سلام بر همه شما
با تشکر