نامه مسئول کمیسیون خارجه شورای ملی مقاومت به رئیس و اعضا ی شورای امنیت و...

نامه مسئول کمیسیون خارجه شورای ملی مقاومت به رئیس و اعضا ی شورای امنیت و دبیرکل ملل متحد و کمیسرهای عالی پناهندگی و حقوق بشر
8 آذر 91 (28 نوامبر 2012)

اعضاء سازمان مجاهدین خلق ایران ، از 26 سال پیش یک بیابان خشک و بی آب و علف در صحرای دور دست در عراق را تماما با هزینه و کار طاقت فرسا و شبانه روزی خود  به یک شهر آباد تبدیل کرده اند.

یکایک مجاهدین از ابتدا طبق قوانین عراق پناهنده محسوب میشدند.

پس از اشغال عراق در 2003، نیروی چند ملیتی و دولت آمریکا و صلیب سرخ به عنوان اشخاص حفاظت شده تحت کنوانسیون4 ژنو برسمیت شناخته شدند.

طبق 45 نظریه و 5 گزارش مشروح حقوقی که توسط کارشناسان ارشد حقوق بین الملل تدوین شده است هیچ دلیلی برای تغییر این استاتو جز خوشامد رژیم آخوندی و استمالت از این رژیم از جیب مردم و مقاومت ایران وجود نداشته و ندارد.

در عین حال همه مجاهدین توسط کمیساریای عالی پناهندگان نیز پناهجویان تحت قوانین بین المللی و افراد مستقیما « مورد نگرانی» شناخته شده اند.

تا کنون 50 تن از مجاهدان اشرف بوسیله دژخیمان حکومت عراق به شهادت رسیده اند، 1132 نفر مجروح شده و 12 تن  در اثر محاصره ضد انسانی پزشکی جان سپرده اند.

تخلیه اجباری اشرف که در می 2011 از سوی حکومت عراق مطرح شد با مخالفت گسترده جهانی و یونامی مواجه شد اما با ورود مارتین  کوبلر به صحنه حتی پروسه احراز هویت ساکنان متوقف و مشروط به انتقال به لیبرتی گردید.
برای او بهایی ندارد که لیبرتی به یک زندان تبدیل شده است.

ساکنان برای اداره زندگیشان در لیبرتی و برای هزینه انتقال به کشور ثالث نیاز مبرمی به فروش اموال دارند. بخصوص که دولت عراق همه منابع در آمد آنها از جمله کار انتفاعی را ممنوع کرده است. از فوریه 2012 که اولین گروه به لیبرتی رفته اند تا کنون هزینه سوخت و آب ساکنان از 6 میلیون دلار بیشتر شده است زیرا خرید سوخت از عراق برای ساکنان ممنوع است و باید به قیمت چند برابر از خارج وارد کنند.

خانم رجوی رییس جمهور برگزیده مقاومت ایران با حسن نیت تمام همکاری با آقای کوبلر را شروع کرد، اما تصمیم گیریهای وی  اساسا متاثر از حکومت های ایران و عراق است. ما با تمام وجود تلخی تصمیماتی را که در حقیقت در نخست وزیری عراق یا سفارت رژیم ملایان گرفته می شود حس کرده ایم.

1-مقرر کنید نماینده  ساکنان اشرف و لیبرتی در اجلاس شورای امنیت شرکت کند و گزارش بدهد
2-سازمان ملل باید حق مالکیت ساکنان را بر اموال منقول و غیر منقولشان محترم  بشمارد و این حق را به حکومت عراق گوشزد کند
3-لیبرتی باید رسما کمپ پناهندگی اعلام شود  و عنوان مسخره گذرگاه موقت از روی آن برداشته شود

رونوشت:
وزرای خارجه و سفیران کشورهای عضو