از دست رفتن جان هشت کارگر محروم در انفجار معدن ذغال سنگ در طبس

انفجار یک معدن ذغال سنگ در طبس جان هشت تن از کارگران محروم این معدن را گرفت.

انفجار معدن در ساعت 9 صبح 28 آذر 1391 روی داد اما تا ساعتها بعداز حادثه، کارگزاران رژیم از انتشار خبر آن و کشته شدن کارگران معدن و محبوس شدن تعدادی از آنها خودداری می کردند. علت انفجار افزایش شدید گاز CO در تونلی که حفاری در آن صورت می گرفته، گزارش شده است.

به گزارش رسانه های حکومتی ساعت 11 صبح سه شنبه 28 آذر رئیس هلال احمر رژیم در طبس در گزارشهای اولیه، خبر انفجار معدن را بصورت ”ریزش یکی از معادن این شهرستان“ گزارش کرد و گفت ”احتمال محبوس شدن تعدادی از معدنچیان در معدن دور از انتظار نیست“.

فرماندار رژیم در طبس نیز سه ساعت بعد در باره انفجار معدن گفت: ”فعلاً ورودی تونل مسدود است و با توجه به افزایش گازهای خطرناک در داخل معدن ، احتمال انفجار در داخل تونل نیز وجود داشته است“.

ساعتها پس از انفجار معدن کارگزاران رژیم از تعداد کارگرانی که مجروح شده و یا در تونلهای معدن ذغال سنگ محبوس شده اند خبری منتشر نکردند، اما خبرها حاکی است که گروههایی از کارگران  معادن نزدیک به کمک کارگران حادثه دیده شتافته اند