خطر سیم کارت رایتل برای امنیت نظام

نیروی انتظامی رژیم خرید و فروش نوعی از سیم کارت را جزو «جرائم سایبری» اعلام کرد و اقدامهای خود برای جمع آوری این سیم کارتها را شروع نمود.

رئیس «پلیس فتای» خراسان رضوی، محسن عرفانی، روز سه شنبه گفت:« اقدامات پلیس در زمینه سیم کارت انگلیسی شروع شده و توصیه می ‌کنیم افراد در تهیه و فروش این سیم‌ کارت‌ها اقدام نکنند».(خبرگزاری فارس19 دی91)
سیم کارتهای رایتل که به سیم کارت انگلیسی مشهورند ارسال فیلم و عکس را به سادگی انجام میدهد. از این نظر آخوندها آن را خطرناک تشخیص داده اند.
در جریان قیامهای 1388 و 1389 تصاویر صحنه های قیام که با تلفنهای همراه تهیه و سپس به خارج ایران ارسال میشد، رژیم را در تنگنا قرار داد.
رئیس پلیس فتا گفت:« این سیم کارتها ضمن برخورداری از مزیت‌های فراوان بستر بسیاری از آسیب‌ها را نیز فراهم کرده است».