ترس و وحشت رژیم از کافی نت ها

رئیس پلیس سرکوبگر فتای خراسان‌رضوی گفت: با اجرای طرح ویژه‌ای، از تمام کافی‌نت‌های سطح شهر بازدید تخصصی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری حکومتی فارس جمعه 29 دی 1391، وی گفت: تیم‌های تلفیقی برای بازدید کارشناسان اداره فنی و اطلاعات پلیس فتا از کافی‌نت‌ها تشکیل شده که در روز گذشته از سه کافی‌نت واقع در شمال غرب مشهد در راستای صحت عملکرد آنها بازدید کردند.

وی به بهانه ضرورت ساماندهی عملکرد کافی‌نت‌ها، ادامه داد: در این سه کافی‌نت که مورد بازدید واقع شد تخلفاتی رؤیت شد که  ماموران علاوه بر اخذ تعهد نسبت به اصلاح موارد یاد شده، تذکرات لازم را به متصدیان کافی‌نت‌های مورد بازدید یادآور شدند.

وی تهدید کرد: در صورت مشاهده مجدد تخلفات، اقدام به پلمپ واحد متخلف خواهد شد.

این اقدام سرکوبگرانه بخشی از وظایف پلیس جنایتکار فتاست که مسئول شکنجه و قتل ستار بهشتی است  و ترس و وحشت رژیم را از کافی نت ها  نشان می دهد. در نظام آخوندی استفاده مردم به طور خاص جوانان از انترنت، ثبات و بقای رژیم را به خطر می اندازد.