زندانیان با سردادن شعارهای مرگ بر دیکتاتور، مرگ بر ستمگر چه شاه باشد چه رهبر و سرود ای ایران و یار دبستانی به این حمله سبعانه اعتراض کردند. این اعتراضها به درگیری زندانیان با عوامل سرکوبگر رژیم منجر شد. شماری از زندانیان به سلول های انفرادی منتقل شده اند که از وضعیت آنها خبری در دست نیست.
این اقدام به دنبال تشدید اعمال فشار بر زندانیان ازجمله پرونده سازی های واهی، محرومیت از ملاقات زندانیان با بستگان شان، محرومیت از رسیدگی های پزشکی ، اجبار زندانیان به پوشیدن لباس زندان در بیمارستانها و مراکز درمانی و...صورت میگیرد.
مقاومت ایران عموم مراجع بین المللی و ارگان های حقوق بشری را به محکوم کردن حمله وحشیانه عوامل سرکوبگر رژیم به زندانیان سیاسی بند 350 زندان بدنام اوین فرا می خواند و خواستار اعزام هیاتی جهت بررسی وضعیت وخامت بار زندانیان سیاسی و یک اقدام عاجل بین المللی برای توقف سرکوب فزاینده آنان است.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
30دی1391 (19ژانویه2013)