غارت و چپاول دارایی ها ی مردم توسط سپاه سرکوب

پاسدار محمدرضا یزدی، معاون حقوقی سپاه پاسداران به بخش کوچکی از غارت و چپاول اموال و دارائیهای مردم ایران اذعان کرد.

وی گفت:  مشکل اساسی امروز سپاه در مسائل حقوقی برخورد با موضوع املاک و اراضی است که در اختیار سپاه است، البته سابقه ما بیش از 33سال نیست و قبل از انقلاب هم چیزی نداشتیم، خیلی از زمینهای کنونی در اختیار سپاه قرار گرفت که به‌دلیل نداشتن سند مدعیان زیادی پیدا کرده است. وی افزود: امروز بخش عمده‌ای از املاک و اراضی در دست سپاه سنددار شده و درباره بخش دیگر هم از دولت تقاضا داریم که کمیته مستندسازی را تقویت کند تا مسائل حل شود.   

معاون حقوقی سپاه پاسداران جهل و جنایت، در جلسه هماهنگی امور حقوقی دستگاه های اجرایی رژیم، خاطرنشان کرد: اخیراً برخی عنوان می‌کنند سپاه، مالیات گریز است و فرار مالیاتی دارد، این موضوع را قاطعانه رد می‌کنیم، البته مشمول قانون بند 2 مالیات، نیز هستیم.   
پاسدار ایزدی ضمن اعتراف به منفور بودن سپاه نزد مردم ایران و در صحنه بین المللی گفت: سپاه مورد بی‌مهری‌هایی قرار گرفته است و البته کسی ادعایی ندارد که اشتباهی نداشته است. وی افزود: تحریم ها هم علیه سپاه و فرماندهان آن زیاد شده و حتی برخی کارکنان ما امکان رفت‌وآمد به کشورهای دیگر را ندارند