لزوم قطع رابطه با رژیم ایران و به رسمیت شناختن مقاومت

روز سه شنبه در پارلمان انگلستان کنفرانسی با شرکت گروهی از اعضای مجلس عوام و مجلس اعیان انگلستان برگزار  شد. سخنرانان خواستار اتخاذ سیاست جدیدی از سوی دولت بریتانیا شدند. اعضای پارلمان همچنین از کمیساریای عالی پناهندگان خواستند تا کمپ لیبرتی را به عنوان یک کمپ پناهندگی سازمان ملل به رسمیت بشناسد و یا از خواسته ساکنان برای بازگشت بلافاصله به کمپ اشرف حمایت کند و به حق مالکیت به دارایی ساکنان اشرف و حق فروش اموال خود احترام بگذارد.

در این جلسه که توسط کمیته پارلمانی بریتانیایی برای ایران آزاد برگزار شده بود، پیامی از رئیس جمهور برگزیده مقاومت مریم رجوی به همین کنفرانس قرائت شد، هم چنین بارونس بوتروید، سخنگوی سابق مجلس نمایندگان،دیوید ایمس نماینده پارلمان، لرد مگینس،طاهر بومدرا، یک مقام ارشد سابق سازمان ملل در عراق، لرد کارلایل از بریو ، لرد فریزر از کارمایلی، مارک ویلیامز عضو پارلمان، باب بلکمن عضو پارلمان، استیفن مک کیب عضو پارلمان، راجر ویلیامز عضو پارلمان، سر آلن میل عضو پارلمان، مارگارت اوئن، کری پولارد یک عضو و سیاستمدار از حزب کارگر سخنرانی کردند.
به گزارش سایت پولیتکس هوم(10 بهمن)، در یک پیام به کنفرانس، (رئیس جمهور برگزیده مقاومت)، خانم مریم رجوی، گفت: "این رژیم فاشیسم مذهبی حقوق پایه ای مردم ایران انکار و از یک اقتصاد و روابط بهتر با سایر کشورهای جهان از جمله کشورهای غربی را جلوگیری میکند. به این دلایل است که مقاومت ایران همواره تاکید کرده است که "تغییر رژیم" تنها راه حل است و کلید تغییر در دستان مقاومت است. تمامی وسائل و راههای دیگر برای تعامل با این رژیم و صدور بنیادگرایی توسط آن شکست خورده است."
خانم رجوی، گفت: "مقاومت ایران به دلیل ریشه های عمیقی که در جامعه ایران دارد و به دلیل برنامه دمکراتیک ان برای آینده ایران صلاحیت هدایت و گسترش تغییر در ایران را دارد».

بنا به این گزارش،« طاهر بومدرا، یک مقام ارشد سابق سازمان ملل در عراق، در این جلسه گفت که، مارتین کوبلر، رئیس هئیت همیاری سازمان ملل برای عراق، یونامی، با رژیمهای عراق و ایران همکاری کرده است تا اعضای گروه اصلی اپوزیسیون ایران، سازمان مجاهدین خلق ایران، در کمپ های اشرف و لیبرتی در عراق را سرکوب کنند. کوبلر انتقال ۳۳۰۰ نفر از مخالفان [رژیم ایران] از کمپ اشرف به کمپ لیبرتی در سال ۲۰۱۲ را رسما تایید و تصویب [ضمانت اجرایی] کرده بود برغم آنکه میدانست یک گزارش کمیساریای عالی پناهندگان شرایط انسانی در این کمپ را مردود شمرده بود.

بارونس بوتروید، سخنگوی سابق مجلس نمایندگان گفت: "در ایران ما با افزایش اعدام در ملاء عام، شکنجه و اعدام زندانیان بر پایه اتهامات ساختگی و بی اساس، زندانی نمودن وکلا برای انجام کارشان، تحت تعقیب قرار دادن، شکنجه و قتل خبرنگاران، وبلاگ نویسها و فعالان مواجه هستیم. همه اینها علائم سقوط یک رژیم ناامید که در سه دهه گذشته به حکومت خود با گسترش و پخش تنفر ادامه داده است."

رئیس این کنفرانس، دیوید ایمس، گفت: "از سال ۲۰۰۹، اکثر زندانیان سیاسی که توسط این رژیم اعدام شده اند در رابطه و وابسته با جنبش اصلی و دمکراتیک اپوزیسیون، سازمان مجاهدین خلق ایران، بودند در حالی که رژیم از توانایی این سازمان برای دامن زدن به ناآرامی ها و سازماندهی تظاهرات وحشت دارد. با توجه به بی اعتنایی کامل رژیم برای ۵۸قطعنامه سازمان ملل متحد و با توجه به اینکه این رژیم دسترسی گزارشگران مختلف سازمان ملل [به ایران] در هفت سال گذشته را رد کرده است، کاملا ضروری است که پرونده حقوق بشری رژیم ایران به شورای امنیت سازمان ملل برای اقدامات الزام آور ارجاع داده شود."

لرد مگینس از درامگلاس گفت: "سال ها پیش، خانم رجوی به ما گفت که ما تنها میتوانیم با حمایت از اپوزیسیون ایران و خواست های دمکراتیک مردم ایران با این رژیم مقابله کنیم. چقدر حرف های ایشان امروز واقعی و درست به نظر میرسد. جنگ یک گزینه نیست. همینطور مماشات با این رژیم [یک گزینه نیست]. بگذارید یکبار و برای همیشه رو به سوی مردم ایران و و جنبش اپوزیسیون آنها کنیم و به آنها به عنوان نماینده گان واقعی ایران خوش آمد بگوییم. از آنها حمایت کنیم و آینده ایران روشن و مرفه خواهد بود."

اعضای پارلمان از وزارت امور خارجه مصرانه خواستند تا روابط دیپلماتیک با ایران را مشروط به توقف اعدام ها و شکنجه کرده و پرونده حقوق بشری رژیم را به شورای امنیت سازمان ملل ارجاع دهد. آنها از ویلیام هگ خواستند تا "مقاومت ایران برای تغییر رژیم [در ایران] را به رسمیت بشناسد».