کنفرانس بین المللی در پاریس: سالگرد انقلاب - تغییر در سال 2013

همبستگی - روز شنبه 14بهمن( 2فوریه)، در آستانه سی و چهارمین سالگرد انقلاب ضدسلطنتی در ایران، به دعوت کمیته فرانسوی برای ایران آزاد (CFID) یک کنفرانس بین المللی در پاریس تحت عنوان : 2013- سال تغییر در ایران با شرکت و سخنرانی شمار زیادی از شخصیتهای برجسته فرانسوی، اروپایی، آمریکایی و هیأتهای پارلمانی از مصر، اسپانیا، جمهوری چک و استونی برگزار شد

سخنرانان این کنفرانس که به ریاست ژان پیر اسپیتزر, حقوقدان برجسته فرانسوی برگزار شد, عبارت بودند از: مریم رجوی، رئیس جمهور برگزیده مقاومت ایران؛ نیوت گینگریچ، رییس  سابق مجلس نمایندگان آمریکا و کاندیدای ریاست جمهوری آمریکا 2012، گاورنر هاوارد دین، رئیس حزب دموکرات آمریکا (2009-2005), کاندیدای ریاست جمهوری آمریکا (2004)؛ بیل ریچاردسون فرماندار نیومکزیکو (2011--2003)؛ سفیر آمریکا در ملل متحد و وزیر انرژی در دولت کلینتون؛ دومینیک لوفور، نماینده مجلس ملی فرانسه؛ سفیر فیلیپ کراولی، دستیار وزیر امور خارجه آمریکا (2011-2009)؛ طاهر بومدرا، یک مقام عالیرتبه ملل متحد در کیس اشرف در عراق، همچنین از هیأت پارلمانی اسپانیا خانم کارمن کوینتانیا، مسئول کمیسیون زنان، خوزه ماریا چیکیو، عضو کمیسیون خارجه، و جوردی شوکلا، نماینده پارلمان؛ از هیأت پارلمانی استونی رید یوکو کاله، نماینده پارلمان و رائیت ماروسته, رییس کمیسیون قانون اساسی پارلمان و قاضی سابق دادگاه حقوق بشر اروپا؛ از جمهوری چک استانیسلاو پولشاک، رئیس کمیسیون قضایی پارلمان؛ از هیأت پارلمانی مصر عاطف مخالیف, اوود دوتوئن، بنیانگذار و رئیس فوروم اقتصادی و اجتماعی زنان در فرانسه؛جان سانو، نایب رئیس بخش محرمانه و عضو مدیریت اطلاعات مرکزی آمریکا؛ سرهنگ وسلی مارتین، فرمانده سابق ضد تروریسم اتئلاف در عراق و فرمانده حفاظت آمریکا در اشرف.
دومینیک لوفور، عضو مجلس ملی فرانسه، در افتتاحیه کنفرانس با اشاره به بیانیه اکثریت مجلس نمایندگان فرانسه در حمایت از برنامه ده ماده یی مریم رجوی، رئیس جمهور برگزیده مقاومت، که از ارزشهای جهانشمول دفاع می‌کند، خواستار به رسمیت شناختن مقاومت ایران برای استقرار آزادیهای اساسی و دموکراسی در ایران شد.

هیأتی از شهرداران فرانسوی بیانیه های امضاشده توسط 12000تن از همکاران خود را به خانم رجوی اهدا کردند. این بیانیه ها ضمن محکوم کردن نقض حقوق بشر در ایران، اصرار رژیم آخوندی بر تولید سلاح اتمی و صدور بنیادگرایی، از مجاهدان اشرف و لیبرتی حمایت نموده و خواستار تأمین حقوق آنها شدند. شهرداران همچنین از دولت فرانسه خواستار اتخاذ سیاستی همسو با مردم و مقاومت ایران برای سرنگونی رژیم ایران و استقرار دموکراسی در ایران گشتند.
سخنرانان بی خانمان سازی اجباری ساکنان اشرف و انتقال آنها به زندان لیبرتی را محکوم کرده و در شرایطی که دولت عراق به بیانیه های کمیساریای عالی پناهندگان مبنی بر آزادی رفت و آمد ساکنان وقعی ننهاده، خواستار بازگشت ساکنان به اشرف شهر مدرنی که آن را طی 26سال با سرمایه و کار طاقتفرسای خود ساخته اند، شدند.
آنها همچنین نقض تعهدات مستمر و اقدامهای جانبدارانه مارتین کوبلر، نماینده ویژه دبیرکل ملل متحد در چشم بستن بر توطئه ها، اعمال فشارها و محاصره ظالمانه کمپ لیبرتی و نقض حقوق ساکنان را محکوم کردند و از دبیرکل ملل خواستند که یک نماینده بیطرف جایگزین مارتین کوبلر کند.
خانم رجوی در سخنانش در این کنفرانس ضمن بر شمردن بحرانهای لاینحل رژیم آخوندی گفت: این رژیم پایه ها و ذخائر خود را برای ادامه حکومت از کف داده و وارد فاز پایانی خود شده است. نمایش انتخابات ریاست جمهوری، جنگ قدرت و بحرانهای درونی رژیم را تشدید کرده و روند سرنگونی آن را تسریع خواهد کرد. این انتخابات که کاندیداهایش تنها جنایتکارانی هستند که 34سال در شکنجه و کشتار و غارت مردم ایران دست داشته اند، از نظر مردم ایران هیچ مشروعیتی ندارد و آن را به طور سراسری تحریم خواهند کرد.

خانم رجوی با اشاره به نقش رژیم ایران در گسترش بنیادگرایی و تروریسم در جهان اسلام و از جمله در آفریقا و کشور مالی گفت: تروریزم تاکتیکی است که امروز از ایدئولوژی بنیادگرایی اسلامی نشأت میگیرد و مانند هر ایدئولوژی دیگری بدون یک کانون مرکزی نمیتواند گسترش مؤثر جهانی پیدا کند. مقابله نظامی و امنیتی با عوارض این پدیده در نقاط مختلف کافی نیست. مقابله مؤثر نیاز به دو مؤلفه دارد: اول اعمال قاطعیت در مقابل پدرخوانده بنیادگرایی در تهران. نمی توان با اپی سنتر بنیادگرایی مماشات کرد اما شاخ و برگهای آن را خشکاند. دوم یک آلترناتیو فکری و فرهنگی. یعنی یک اسلام بردبار و دموکراتیک، مانند اسلامی که مجاهدین از آن دفاع میکنند. بدون چنین الگویی باز هم بنیادگرایان در توده های مسلمان که اکثراً با فقر و بیعدالتی دست به گریبانند نفوذ خواهند کرد.