تشدید فشار و سرکوب بر زندانیان سیاسی به ویژه هواداران مجاهدین و خانواده اشرفیها

به موازات موشکباران و قتل عام اشرفیها در لیبرتی، فشار و سرکوب زندانیان هوادار مجاهدین و خانواده اشرفیها شدت یافته است.
1- غلامرضا خسروی، 47ساله: به خاطر کمک مالی به تلویزیون ماهواره یی سیمای آزادی به اعدام محکوم شده ، طی شش ماه گذشته از ملاقات با خانواده اش محروم بوده است. خدابخشی، سرشکنجه گر دادسرای آخوندها علت این محرومیت را امضای بیانیه های اعتراضی زندانیان عنوان کرده است. او جمعا 11سال از عمرش را در زندان به سر برده است.
2- محسن دانشپور مقدم، 70ساله: به خاطر دیدار با فرزند و بستگانشان در اشرف در آذرماه 88بازداشت و به اعدام محکوم شد، به شدت تحت فشار قرار گرفته و با اینکه از نارسایی قلبی به شدت رنج می‌برد، از رسیدگیهای درمانی محروم است. شکنجه گران به این وسیله تلاش می‌کنند او را در هم شکسته و وادار به ندامت کنند که با واکنش قاطع او مواجه شده است
3- احمد دانشپور(پسر محسن دانشپور)، 40ساله: محکوم به اعدام، مبتلا به بیماری حاد گوارشی است که بر اثر فقدان رسیدگی های پزشکی وضع جسمی اش وخیمتر شده و بیش از 10کیلو وزن کم کرده است. دژخیمان از تحویل داروهایی که توسط خانواده اش تهیه شده جلوگیری می‌کنند.
4- علی معزی، 63ساله: وی که در اعتراض به پرونده سازیهای جدید علیه خود، از شرکت در دادگاه فرمایشی خودداری کرده است، تحت انواع فشارها و محدودیتها قرار دارد. او به رغم ابتلا به سرطان از کمترین امکانات درمانی برخوردار نیست. و از ملاقات با خانواده اش محروم است.
5- ماشاالله (حمید) حائری،62ساله: او که تاکنون چند بار در زندان دچار ایست قلبی شده است، به تازگی در پی مسمومیت دارویی ناشی از تجویز داروی اشتباه، در وضعیت حادی قرار دارد و اجباراً به بیمارستان منتقل شده است، اما دژخیمان از ملاقات و عیادت بستگان وی جلوگیری می‌کنند. وی در آذرماه88 بازداشت و به 15سال زندان محکوم شد. برادر وی عبدالله حائری در موشکباران لیبرتی به شدت مجروح شد.
•    غلامرضا خسروی، محسن و احمد دانشپور، علی معزی و ماشاءالله حائری از زندانیان بند 350زندان اوین هستند.

6- خانم زهرا (محبوبه) منصوری ، 60ساله، که از بیماری سرطان رنج می برد و به‌تازگی عمل جراحی دشواری داشته، بر اثر محرومیت از داروهای مورد نیازش در معرض خطر است. برادر وی محمد علی منصوری، نیز در سال 86 به خاطر شرکت در مراسم یادبود 30هزار زندانی قتل عام شده دستگیر شد. او به اتهام ارتباط با مجاهدین به 17سال حبس محکوم شده و در زندان گوهردشت در تبعید زندانی است.
7- خانم کفایت ملک محمدی، 60ساله: به خاطر درمان نشدن به موقع عفونت گوش، مجبور به عمل جراحی سنگین شده که هنوز از عواقب آن رنج می برد. وی در دی ماه ۱۳۸۷ به جرم قصد خروج از ایران برای دیدار از بستگانش در اشرف بازداشت و به 5 سال حبس محکوم شد.
8- خانم کبری بنازاده، 58ساله، نیز به خاطر قصد سفر به اشرف برای دیدار بستگانش به 5سال زندان محکوم شد و هم اکنون در بند زنان اوین به سر می برد. وی بر اثر شرایط وخامت بار زندان به انواع بیماریها ازجمله هپاتیت مبتلا شده، بر اثر شکنجه بینایی یک چشم خود را از دست داده و چشم دیگرش نیز به خاطر محرومیت از رسیدگیهای درمانی در آستانه نابینایی است.
•    خانمها زهرا منصوری و کفایت ملک محمدی و کبری بنازاده در بند زنان زندان اوین زندانی هستند.

9- محمد بنازاده امیرخیزی (برادر کبری بنازاده)،66ساله: دژخیمان به رغم ابتلای وی به سرطان و وخامت حالش، از بستری کردن وی در بیمارستان خارج از زندان خودداری می کنند. وی که از بازاریان خوشنام تهران است، در آذر88، به خاطر تماس با دخترش در اشرف دستگیر و به 5سال حبس محکوم شد. او از انواع بیماریها رنج می برد. سه تن از اعضای خانواده اش در دهه60 به جرم هواداری از مجاهدین اعدام شدند. مادر سالخورده، همسر ، خواهر و دو برادر کوچکترش به خاطر سفر به اشرف و دیدن فرزندان و بستگانشان در اشرف متحمل شکنجه و حبس شدند.
10- صالح کهندل، 45ساله: در اسفند 85، به جرم هواداری از مجاهدین دستگیر و به 10سال حبس محکوم شد. وی از یکسال پیش در شرایط وخیمی به سر می برد و احتمال میرود به سرطان خون مبتلا باشد. اما دژخیمان از انجام آزمایشات پزشکی و رسیدگیهای درمانی به وی جلوگیری می کنند. مهدیه و اکبر مدد زاده دو تن از بستگان وی در قتل عام ساکنان اشرف در فروردین 90 به شهادت رسیدند و شبنم و فرزاد مدد زاده، دو تن دیگر از بستگانش در گوهر دشت زندانی هستند.
11- میثاق یزدان‌نژاد دانشجو، 26ساله: به دلیل شکنجه ها و شرایط زندان بیمار است و در شرایط بسیار وخیمی قرار دارد. وی در سالهای 84 و 86 به اتهام دیدار با خواهرش در اشرف و شرکت در مراسم یادبود زندانیان قتل عام شده در 67، دستگیر و به 14سال حبس محکوم شد. پدر و مادر میثاق متحمل سه سال متحمل حبس در زندانهای رژیم شدند و سه دایی وی به خاطر هواداری از مجاهدین به دست دژخیمان رژیم تیرباران شدند.
دژخیمان رژیم در پاسخ پیگیریهای خانواده میثاق گفته اند: «چرا به این‌جا می‌آیید؟ شما منافقید. و حکم همه تون اعدامه، خودت و پسرت باید اعدام بشوید».
•    آقایان محمد بنازاده، صالح کهندل و میثاق یزدان نژاد از زندانیان محبوس در سالن12 زندان گوهردشت کرج که شکنجه‌گاهی بدنام و قرون وسطایی است، محبوسند.

12- علی اصغر محمودیان، از زندانیان دهه 60، در دی ماه سال 88 ، برای سومین بار در حاکمیت آخوندها دستگیر و به 6سال حبس محکوم شد و به زندان سمنان تبعید گردید. دژخیمان رژیم در این زندان برای درهم شکستن زندانیان سیاسی و وادار کردنشان به ندامت، آنها را در بند مجرمان عادی و خطرناک نگهداری می کنند، به طوری که همواره در معرض تهدید جانی و فشار روحی و جسمی قرار دارند. فقدان کمترین امکانات درمانی و بهداشتی در این زندان- که قبلا اصطبل بوده- موجب شیوع انواع بیماریها در بین زندانیان شده است. کمبود جا به حدی است که زندانیان مجبورند تمام مدت به صورت کتابی (پهلو) استراحت کنند.
آقای محمودیان تاکنون بیش از 14سال از عمرش را در زندانهای رژیم در اسارت به سر برده است. برادرش امیر نیز که دانشجو و متاهل بود در 28 سالگی در شهر رشت تیرباران شد.
13- رژیم آخوندی به رغم گذشت یک ماه از دستگیری آقای رضا اکبری و فرزندش علی، از خانواده های مجاهدان لیبرتی از دادن هرگونه اطلاع به خانواده آنها سر باز می زند. چهار تن از خواهران و برادران آقای اکبری توسط رژیم آخوندی به جوخه های تیرباران سپرده شدند. خواهر وی خانم مریم اکبری منفرد، 38ساله و مادر سه فرزند خردسال، در روز 10 دی 89 دستگیر و به 15سال حبس محکوم شد.
14- از سرنوشت آقای حسن صادقی و خانم فاطمه مثنی و نیما فرزند 16ساله آنها که در روزهای 9و 10بهمن بازداشت شدند، هیچ اطلاعی در دست نیست. علت بازداشت اعضای این خانواده تدارک برگزاری مراسم یادبود برای پدر حسن صادقی، مجاهد خلق غلامحسین صادقی از ساکنان لیبرتی است که روز 4بهمن به دنبال یک سکته قلبی جان باخت.
15- مهدی ساجدی‌فر، 35ساله: دژخیمان برای دومین بار از انتقال او، که احتمالاً مبتلا به سرطان مری است به بیمارستان جلوگیری کردند. علت این اقدام ضدانسانی، خودداری این زندانی از پوشیدن لباس فرم زندان در هنگام انتقال به بیمارستان است. وی از زندانیان بند350 زندان اوین است.
16- صالح الدین مرادی، از دراویش گنابادی در زندان عادل آباد شیراز از درد کلیه و خونریزی داخلی رنج می برد و به خاطر برخوردار نبودن از حداقل رسیدگیهای پزشکی در شرایط وخیمی به سر می برد.
17- مهدی رمضانی، پدر رامین رمضانی، که روز 25 خرداد 88 در جریان قیام به شهادت رسید به خاطر برگزاری مراسم یادبود برای فرزندش به سه سال حبس محکوم شده است . همسر وی خانم زهرا مختارزاده، به دنبال شنیدن خبر محکومیت همسرش دچار سکته قلبی شد و در روز دوشنبه 23بهمن جان سپرد.
18- دژخیمان رژیم برای تشدید فشار بر زندانیان سیاسی طی ماههای گذشته از فروش مواد غذایی مورد نیاز زندانیان از جمله لبنیات و میوه خودداری می کنند.

دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
28بهمن1391 (16فوریه2013)