سایت رجانیوز این مصاحبه را «درد دلهای حاج سعید قاسمی بعد از ماجرای یکشنبه سیاه مجلس» توصیف کرده است. وی گفت پس از این ماجرا « دو باره حال و هوای روزهای فتنه را درست کردهاند و میبینی دست و دلت به کار نمیرود»
در مورد آمادگی جامعه برای از سرگیری قیامها، قاسمی تأکید کرد که :«چشم فتنه هنوز کور نشده / پیکره انقلاب، جانباز فتنه 88 شده است». اما دستاورد آن این بود که «خواص بیبصیرت مضمحل شدند».
وی بر ضعف و واماندگی خامنه ای نیز دست گذاشت و با مقایسه یی میان و او خمینی گفت: « حضرت امام آن تندی و آن قصه را داشتند. حضرت آقا حجب و حیای خاص خودشان را دارند» و فاش کرد که خامنه ای سران رژیم را چند نوبت احضار کرده و به آنها تذکر داد اما« آقایان استنکاف کردهاند».
قاسمی همچنین گفت که تشتت و پاشیدگی در رأس رژیم باعث شده « بچههای ما دچار ترس و دلهره شوند که چه میشود»
گزیدهیی از این مصاحبه:
عقب نشینی و پرتگاه
مردم بر اساس این مدل پذیرفتهاند انقلابی با این سبک و سیاق انجام بدهند و تاوان آن را هم پس بدهند و برای این است که سماجت میکنند و میدانند اگر قدمی عقب بنشینند، این عقبنشینی آنها را به پرتگاهی خواهد افکند که دیگر نخواهند توانست کمر را راست کنند.
… دو ماه پیش سر قصهای که احمدینژاد رفت آمریکا و آمد و در آنجا پالسهای نامربوطی فرستاده شد و حرف و حدیثهایی خارج از ریلی که احمدینژاد روی آن بود، توسط خود ایشان و اطرافیانش زده شد، خیلیها اذیت شدند و مشخصاً مردمی که بر اساس آرمان و ارزشهای همان مدلی که ایشان را سر کار آوردند، زده شد، خیلیها اذیت شدند. سکوتشان دلیل بر این نبود که نفهمیدند یا پرچم را دست ایشان دادند که هر کاری خواست بکند، بلکه میدانستند اگر بخواهند اقدام میدانی انجام بدهند و حرفی بزنند، قطعاً گل به دروازه خودی زدهاند.
چشم فتنه هنوز کور نشده / پیکره انقلاب، جانباز فتنه 88 شد
از ویژگیهای فتنه 88 این بود که به تعبیر حضرت آقا، خواص بیبصیرت مضمحل شدند، … ریزش و رویشی اتفاق افتاد … اما پاکسازی کامل در این قصه صورت نگرفت، یعنی درست است که مردم در نه دی پای کار آمدند، اما من این قصه را قبول ندارم که مردم چشم فتنه را درآوردند، … یعنی پیکره انقلاب، جانباز فتنه 88 شد، …
جماعتی که در انتخابات 84 شکست و در فتنه 88 ضربه خوردند، در صفبندی جدید دنبال انتقامگیری هستند.
… کل جماعتی که در انتخابات 84 شکست و در فتنه 88 ضربه خوردند، در صفبندی جدید باید انتقام بگیرند. اینکه لیدر و اتاق فکر این قصه کجاست و اینها در مجلس، قوه قضائیه و قوه مجریه دارند در پازل چه کس یا کسانی بازی میکنند و در این قصه نقش پدرخوانده، اطفال و اعوان و انصار چیست، هر کدام در جای خود قابل تحلیل، بررسی و تأمل است.
آیا "یکشنبه سیاه" نشانه یک فتنه جدید نیست؟
واقعاً این سئوال مطرح میشود که این بازی کودکانه از سوی چهرههایی در این قد و قواره یعنی چه؟ بعد از اینکه آقا چنین هشداری را فرمودند، چنین بازی احمقانهای را راه میاندازند، خودش علامت یک فتنه جدید نیست؟ فتنه جدید چند روز پیش کلید خورد. …
انداختن فتنه در جبههای به اسم اصولگرایان
آن موقع هم قابل پیشبینی بود که در دور جدید، فتنه را در جبههای به اسم اصولگرایان میاندازند و دو باره خود این اصولگرایان وارد بازی جدید شهرت، شهوت، قدرتطلبی و... میشوند. حسب ظاهر خیلیهایشان برای ریاست جمهوری جدید خیلی وقت است که کت و شلوار هم دوختهاند و فکر میکنند اگر ما بیاییم چه میشود و برای رسیدن به این منصب حاضرند قیصریه را هم به آتش بکشانند! اینکه چرا الان این اتفاقات دارد میافتد به خاطر این است که احساسشان این است که اگر زمان را از دست بدهند و تیم خودشان در این مجموعه نیاید، این فرصت طلایی را از دست میدهند.
ویژگیهای خواص گیج!
بالاخره رؤسای قوا در پیروی از فرمایشهای رهبری باید با مردم عادی فرقی داشته باشند.
…در این قصه همه سعی میکنند خودشان را مبرا جلوه بدهند، ولی من اسم اینها را میگذارم خواص گیج! اینها میگویند ما سرباز ولایت هستیم، ولی عملاً گیجاند. عوام در فتنه 88 واقعاً نقش خواص را بازی کردند و دیدند پرچمدارها دارند کلاً اشتباه میروند، بماند که اصلاً پرچم را رها کردهاند ….
ما مسیری را به سمت قله داریم بالا میرویم و طبیعتاً هر چه بالاتر برویم، راه دشوارتر و لغزندهتر میشود. در اینجا چند اتفاق افتاد که آقای احمدینژاد خواسته یا ناخواسته وارد این بازی شد.
… آقای احمدینژاد با چاقویی که در انتخابات دستش گرفت و با آن مدل تکاوری که اسناد را رو کرد، انتخابات را برد. شاید در مقطعی که چیدمان ضد انقلاب در نظام کامل بود، شاید چنین شیوهای ضرورت داشت و باید با همین مدل احمدینژادی در سینهشان میرفتی و کاسه کوزههایشان را به هم میریختی. … اما متأسفانه آن چاقویی که دست آقای احمدینژاد بود و اکنون هم هست، آقای احمدینژاد فکر میکند با همان مدل میتواند همان بازی را ادامه بدهد. دیگر در این بازی که برایش چیده شده است، آن مدل جواب نمیدهد.
سران قوای ما سربازی برای ولی فقیه را بلد نیستند
اتفاقاً بر مبنای همین مدلی که دیدهاند این مبارز طلبی جواب داده است که بیایید به مجلس و بگویید چند نفرید آقا؟ و همان جا چاقو بکشیم و مثل گانگسترها تیرهایمان را بزنیم و برویم، به هر حال یک بار، دو بار جواب میدهد. بر اساس همین مدل برنامهریزی شد و برای به آتش کشیدن نظام و آن مدلی که خواهم گفت هدف چیست، کفایت میکند. باور نمیکنم چنین چیزهایی اتفاقی پیش میآیند. همه دارند در این پازل بازی میکنند. این تحلیل خودم است و اگر هم ناراحت میشود، مسئولیتش را میپذیرم. آقایان قوه مجریه، مقننه و حتی قضائیه دارند در این پازل بازی میکنند، و متأسفیم از این بابت که رؤسای قوای ما سربازی برای ولیفقیه را بلد نیستند و فقط ادعایش را میکنند.…
این داستان، انتقام گرفتن از خود آقا و مشخصاً مردمی است که آمدند و با انتخابشان کاسه کوزه اینها را به هم ریختند. …باید سالها بگذرد بفهمیم چه پروژه سنگین و عظیمی بود. والله قسم نجات از فتنه 88 فقط و فقط عنایت خدا، قلب شکسته رهبر و خانوادههای شهید بود و بس! خوشخیالی است اگر فکر کنیم سیستم امنیتی، بسیج و... قصه را جمع کردند. کار خیلی قویتر از این حرفها بود.
تیمی که به احمدینژاد خط میدهد او را به بهم ریختن جامعه ترغیب میکند
تیمی که الان دارد به احمدینژاد خط میدهد او را تحریک میکند که به این شکل دوئل کند و کل جامعه را به هم بریزد، برای فهمیدن ماهیت و اهدافشان زمان میخواهیم. این روش جزو کاراکتر شخصی احمدینژاد هست، ولی اینکه چه کس یا کسانی او را تحریک میکنند که بیاید و به این شکل دوئلهای احمقانه کند، وقت میخواهد.
ایجاد یاس و ناامیدی و کشاندن مردم به کف خیابان دو هدف اصلی راهانداختن خروسبازیهاست
این مدل بازی سیاسی را چه کسانی دارند راه میاندازند و منافعشان چیست؟
مشخصاً اهدافشان ایجاد یأس و ناامیدی و مردم را به کف خیابان کشاندن. در فتنه 88 فقط توانستند مرفهینی را که طالب تفکرات خاصی بودند به خیابانها بکشند، اما این سری میخواهند با فشار اقتصادی و دلار سه چهار هزار تومانی و حرف و حدیثهای نامربوط و ایجاد جنگ روانی، مردم حامی انقلاب را به کف خیابانها بکشانند، تصور میکنند که این جوری بازی را بردهاند. تمام برنامهشان این است. فشار سنگین اقتصادی را روی گرده مردم گذاشتهاند تا آنها را به کف خیابان بکشانند و در مقابل نظام قرار بدهند و از آنجایی که آحاد نظام از همین قشر مستضعف و آسیبپذیرند، اصل طرح این است.
حضرت آقا حجب و حیای خاص خودشان را دارند
حضرت امام آن تندی و آن قصه را داشتند. حضرت آقا حجب و حیای خاص خودشان را دارند و اگر این پرهیزها را کردهاند، علنی نکردهاند و صلاح ندانستهاند بحث را به سطح جامعه بکشانند. آن قدری که ما اطلاع داریم چندین نوبت این آقایان را خواسته و تذکر داده و آقایان استنکاف کردهاند. رهبر در آخرین هشدارش فرمود: «از شما میخواهم دست وحدت به هم بدهید و آرامش و امنیت جامعه را حفظ کنید». در جمعهای خصوصیتر قطعاً حرفهای دیگری هم به آنها زدهاند.
رفتارهای احمدینژاد را مقابله با رهبری میدانیم
. از خیلی وقت پیش جناب آقای احمدینژاد این شیوه را شروع کرده است.
آقای احمدینژاد! داستان منتظری و اتفاقات بعدی برای این روزهای ماست که نترسیم
همین جا پیامی به آقای احمدینژاد بدهیم. خیلی شفاف و روشن میگویم. کارهای بزرگی با دست توانایی شما و خلوص نیتی که قطعاً در کار بوده، امداد همهجانبه الهی، حمایت رهبری و کمک مردم انجام شده است که در تاریخ ثبت شد …امام یادمان داده است. دقیقه 90، چهار پنج ماه قبل از رحلت به منتظری گفت: «تو قرار است با این مدل، پرچم را بهجای من دست بگیری؟ میخواهی منافقین و لیبرالها را سر کار بیاوری؟» گفت: «با دلی پرخون و روحی آزرده به تو که حاصل عمر من بودی»، خوب دقت کنید، «حاصل عمر من» «پدر شهید بودی، کتاب ولایتفقیه داری و این همه خدمت کردهای میگویم خداحافظ! التماس دعا! شما صلاحیت پرچمداری این نظام و انقلاب را نداری. من کاری به تاریخ و هر آنچه پس از آن اتفاق میافتد ندارم. من موظفم با شما انقلابی برخورد کنم و آنچه را که صلاح اسلام و انقلاب و مردم است در نظر بگیرم. تاریخ پر است از خیانت بزرگان به اسلام»!
یا ابوالفضل! دقت کنید امام چه میگوید؟ تاریخ پر است از خیانت بزرگان به اسلام! داستان منتظری و اتفاقات بعدی که پیش آمدند مال این روزها هستند که ما نترسیم. متأسفانه به دلیل اینکه تاریخ انقلابی ما را در جغرافیای خاص خودش برای بچههای ما نمیگویند، باعث میشود بچههای ما دچار ترس و دلهره شوند که چه میشود؟ رئیسجمهور استیضاح شود، چه میشود؟ عدم کفایتش را بدهند، چه میشود؟ آقای احمدینژاد پوست ما کلفتتر از این حرفهاست. شما باید بدانید که در چنین پیچ تاریخی «حسنات الابرار سیئات المقربین» است. خطای کوچک شما، قطعاً سقوط خود شما را به دنبال خواهد داشت، مگر اینکه در این سه چهار ماه باقی را قدم به قدم و با دقت بردارید…
به عنوان نماینده بچه حزباللهیها موظف بودیم پیام خودمان را به رئیسجمهور برسانیم که این مدلی که تو داری برای امریکاییها کف و سوت میزنی و چراغ سبز روشن میکنی، مدلی است که قبلاً بازی شده است. چه کسی دارد تو را به این سمت هدایت میکند؟… مثل این بازی ماکارونی که در دانشگاهها راه میاندازند و پلها و سازههایی را با ماکارونی درست و 50 کیلو وزنه به آنها آویزان میکنند و بعد نیم کیلو نیم کیلو اضافه میکنند تا مثلاً 55 کیلو که میشود میشکند و دو مرتبه تیم بعدی. حالا اینها هی دارند وزنهها را اضافه میکنند تا ببینند آستانه تحمل مردم کجاست و در کجا میشکنند.
این سه چهار روزه دو باره حال و هوای روزهای فتنه را درست کردهاند و میبینی دست و دلت به کار نمیرود. چه شده است؟ چرا اینها دو باره دارند جامعه را به هم میریزند؟ مردم میفهمند چه خبر است چطور این آقایان نمیفهمند؟ خواص و پرچمداران ما این قصه را نمیفهمند؟ ....
… مردم بهدنبال یک مختار هستند، منتهی مختاری که عنود و لجوج نباشد و تا مردم زمام کار را به دستش دادند نگوید رهبر کیست و ما برای خودمان کسی هستیم . رهبری بگوید بیداری اسلامی و این هی بگوید بیداری انسانی! هی بگوید سوریه خط مقدم است و تو هفت هشت ماه اصلاً آن طرف نروی و هیچ پالسی هم نفرستی، پالسهایی هم که در باره مقاومت و بشار اسد میفرستی، پالسهای گیجکننده باشد. آقای محترم! اینها همه کارهایی هستند که اتفاق افتادند. …
امروز نظام تصمیم بگیرد کاری بکند، اینها زمینش میزنند. …
فشارها برای این است که آی مردم! دنبال چهره دیوانهای مثل احمدینژاد که چیدمان بازی ما را به هم میریزد، نروید! دنبال کسی نروید که قاعده بازی را به هم میزند. یک کسی را بیاورید که بالانسی بین مافیای موجود که تقسیم کردهاند که کی کجا باشد به وجود بیاورد. الان کاملاً مشخص است که چه کسی چای بیاورد، چه کسی برنج وارد کند و....
مردم به هاشمی رای ندادند به حسن روحانی رای دهند؟!
هر کسی که بیاید، اگر بخواهد راه انقلاب را طی و انقلابی عمل کند، راهی جز این ندارد که شمشیر بردارد و با این مافیا بجنگد. فعلاً این چهرههایی که داریم میبینیم، همگی «اهل معامله» هستند. چهرههای اصلاحطلب که کت و شلوار ریاست جمهوری را هم سفارش دادهاند که کلاً حذف شده هستند و همانطور که عبدالله نوری گفته است که باید «هر جوری شده» بیاییم، وگرنه حذف میشویم که حذف شدهاند. جایگاههایمان را از دست دادهایم. آنها خوب میدانند قصه از چه قرار است، منتهی «الغریق یتشبّث بکل حشیش»: آدمی که دارد غرق میشود به هر علف و خس و خاشاکی چنگ میاندازد. اینها دارند به هر حشیشی آویزان میشوند که یکی از آنها انتخابات است. حسن روحانی و امثال اینها چهرههای مخدوش شده نظاماند. آدمهایی که تا پریروز معلوم شده بود علیه نظام جاسوسی کردهاند و حالا فقط دارند برای اصلاح ساختار شخصیت خودشان میآیند.
فقط میخواهند یک امتیازی بگیرند و بگویند دیدید وزارت کشور ما را تأیید کرد و شورای نگهبان ما را رد نکرد. فقط همین! وگرنه مردم به هاشمی رأی ندادهاند، به تو رأی میدهند؟ قرارداد ننگین سعدآباد ماحصل تفکر شماست! شما که تمام شدهاید، اما هدف این است که بگویند مردم! یک چهره گوگوریمگوریای را که اوضاع و احوال را به هم نریزد انتخاب کنید.
رفسنجانی آخرین زورهایش را میزند
احساس میکنم به عنوان انرژی آخر، آخرین زورهایشان را هم میزنند، چون احساسشان این است که اگر نیایند، پاک قافیه را میبازند و اگر بیایند برای احیای چیزهایی که از دست رفته است و ترمیم چهرههای مخدوش خود و خانوادهشان میآیند. برای این کار باید با تمام قدرت بیایند.
ما با قاطعیت میگوییم که بیایند. مردم نه برای ریاست جمهوری، نه برای نمایندگی مجلس هم حاضر نشدند به اینها رأی بدهند. مردم مدل اشرافی را دوست ندارند. چه جوری بگویند؟ مدل اشرافیگری، کدخدامنشی، مدل حرفهایی از جنس حرفهای آقای هاشمی را دوست ندارند. … مدلی که احمدینژاد نداشت و همین عامل پیروزیاش شد. دستهای پینهزده، قیافههای درب و داغان! هی نشستند و گفتند یارو ده روز است حمام نرفته و بدنش را شپش گذاشته است، نفهمیدند عامل پیروزی طرف شدند. خیال کردند دارند مسخره میکنند، ولی همین عامل رأی آوردن احمدینژاد در دهاتها و روستاها شد و گفتند دَماش گرم! جنس خودمان است!…
از آن طرف در انتخابات کیست که بگوید یک مختار دارم که اگر بیاید نفس همه اینها را میبُرد. یک زورو دارم که اگر بیاید، او آن کسی است که شما میخواهید و در به در دنبالش هستید. کدام دیوانهای است که به چنین آدمی رأی ندهد، الا کسی که خودش دزد و مفسد است که اینها درصد کمی از جامعهاند. کسانی که میدانند اگر زورویی بیاید سرمایههایشان را میگیرد، چند درصد جامعه هستند؟ دو سه درصد که بیشتر نیستند. پس کل جامعه دنبال آن چهره است. اگر توانستید زورو یا مختار با معیار و ارزشهای روحاللهی و رهبر حی حاضر را معرفی کنید، مردم طبعاً دنبالتان میآیند، اما اگر نتوانستید باز میروند دنبال اصلح و باز نگاه میکنند ببیند چه کسی به تفکرات آنها نزدیکتر است و توقعاتشان را پایین میآورند…(رجا نیوز ـ 24 بهمن )