محکومیت نقض حقوق بشر توسط رژیم آخوندی و ممانعت از بازدید گزارشگر ویژه از ایران
شورای حقوق بشر ملل متحد روز 2فروردین 1392 (22مارس2013) با تصویب یک قطعنامه در مورد وضعیت حقوق بشر در ایران، مأموریت احمد شهید، گزارشگر ویزه در مورد نقض حقوق بشر در ایران تحت حاکمیت آخوندی را به مدت یکسال تمدید کرد.
پروسه رای گیری جلسه:
اکنون از دبیرخانه میخواهم که دستگاه رأی گیری را باز کند و از همه هیأتها درخواست میکنم رأی خود را ثبت کنند.
آیا همه هیأتها رأی خود را ثبت کردند؟ از هیأتها میخواهم رأی خود را چک کنند که بطور صحیح روی صفحه منعکس شده باشد. در اینصورت از دبیرخانه میخواهم که دستگاه رأی گیری را ببندند.
رأی گیری اکنون بسته شده است.
نتایج آرای ثبت شده بدین شرح است:
موافق: 26
مخالف: 2
ممتنع: 17
بنابراین پیشنویس قطعنامه شماره L.22 تصویب شد.
در قطعنامه شورای حقوق بشر ملل متحد که با آرای مثبت نمایندگان کشورهای مختلف جهان دراین شورا به تصویب رسید، بی اعتنایی حکومت آخوندی به قطعنامه های ملل متحد، استمرار نقض حقوق بشر توسط این رژیم و اجازه ندادن به گزارشگر ویژه برای بازدید از ایران، محکوم شده است.
در این قطعنامه آمده است :
شورای حقوق بشر با الهام از منشور سازمان ملل متحد، اعلامیه جهانی حقوق بشر، میثاقهای جهانی حقوق بشر و سایر میثاقهای بین المللی حقوق بشر و با استناد به قطعنامه های شورای حقوق بشر در24 مارس 2011 و 22مارس 2012، و هم چنین قطعنامه مجمع عمومی ملل متحد به تاریخ20 دسامبر 2012 و قطعنامه های قبلی مجمع عمومی در مورد وضعیت حقوق بشر در ایران، و ضمن ابراز تاسف از عدم همکاری رژیم ایران با فراخوانهای شورای حقوق بشر و مجمع عمومی در این قطعنامها، گزارش ارائه شده ازسوی گزارشگر ویژه در مورد وضعیت حقوق بشر در ایران را که در آن نگرانیهای جدی را به خاطر نقض حقوق بشر درایران و عدم اجازه بازدید گزارشگر ویژه از ایران ابراز شده. تأیید می کند.
اجلاس شورای حقوق بشر هم چنین موارد زیر را تصویب می کند:
1- تمدید وکالت و مأموریت گزارشگر ویزه در مورد وضعیت حقوق بشر در ایران به مدت یکسال دیگر . شورا از گزارشگر ویژه می خواهد گزارش خود را در جلسه بیست و پنجم شورای حقوق بشر و جلسه شصت و هشتم مجمع عمومی ملل متحد ارائه کند.
2- فراخوان به حکومت ایران، که با گزارشگر ویزه همکاری تام و تمام به عمل آورد، اجازه دسترسی و بازدید وی از ایران را صادرو اطلاعات لازم را در جهت تحقق ماموریت گزارشگر ویژه ارائه کند.
3- درخواست ا ز دبیرکل ملل متحد ، که منابع لازم را در اختیار گزارشگر ویژه در جهت اجرای مأوریت اش قرار دهد.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت طی اطلاعیه یی در این باره اعلام کرد: مقاومت ایران ضمن استقبال از تصویب این قطعنامه شورای حقوق بشر ملل متحد، خواستار ارجاع پرونده نقض وحشیانه و مستمر حقوق بشر در ایران به شورای امنیت ملل متحد و محاکمه سران و مقامات رژیم آخوندها به جرم جنایت علیه بشریت در دادگاههای بین المللی، است.
در شرایطی که بساط دار و شکنجه و دست بریدن و چشم درآوردن همچنان در شهرهای مختلف برپاست و زندانیان سیاسی، بستگان مجاهدان اشرفی، کارگران، دانشجویان، زنان، خبرنگاران و روشنفکران در بدترین شرایط در زندانهای رژیم زندانی تحت شکنجه و بدترین رفتار ضد انسانی قرار دارند، اقدام عاجل بین المللی در این باره ضروری است.