وحشت از قیام مردم در جریان نمایش انتخابات

تقوی حسینی: «با توجه به اینکه ما تجربه تلخ فتنه 88 را داریم، باید دستگاه های مجری، ناظر، انتظامی و امنیتی به شکلی عمل کنند که انتخاباتی آرام برگزار شود».

سخنگوی کمیسیون امنیت مجلس رژیم با اشاره به تشکیل کمیته ای برای بررسی مداوم مباحث امنیتی افزود: «در فواصل زمانی معین، مسئولین اجرا کننده انتخابات و همچنین مسئولین امنیتی و انتظامی انتخابات، نشست های مستمری در کمیسیون امنیت ملی داشته و مرتباً گزارش اقدامات خود را ارائه می کنند» و «رصد امنیتی انتخابات یک برنامه جاری در متن برگزاری انتخابات است و چیزی نیست که موقتی باشد و با یک جلسه به اتمام برسد».

وی در پاسخ به سوالی درباره احتمال وقوع فتنه در چند ماه آینده به مواضع باند احمدی نژاد پرداخت و گفت: جریان انحرافی به عنوان یکی از مبانی فتنه انگیز در انتخابات 92 مورد توجه کمیسیون است و نوع فعالیت های ضد امنیتی جریان موسوم به انحرافی، کاملا توسط ما رصد می شود و قطعاً اجازه نخواهیم داد که آنها با این نوع اظهار نظرها و فعالیت ها امنیت انتخابات را به خطر بیندازند.
جهان نیوز 8فروردین1392