السیاسه: رژیم ایران پشت اقدامات تروریستی در عراق

روزنامه کویتی السیاسه به نقل از یکی از جداشدگان از سپاه 9بدر نوشت: اغلب انفجارها و ترورهایی که عراق شاهد آن است، توسط گروههای ویژه وابسته به رژیم ایران  اجرا میشود.

این فرد جداشده که سالها در ایران مقیم بوده و سپس به عراق منتقل شده است، گفت: شبه نظامیان توسط قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس تاسیس شدند و در رأس حملات آنها عملیات تروریستی با خودروهای انفجاری است.
وی  افزود: برخی خودروهای انفجاری از درون مراکز امنیتی در مناطق مختلف بغداد و سایر شهرها، بسوی اهداف شهری مانند بازارها و غیره و مناطق مسکونی شیعه یا سنی خارج شده‌اند، و وقتی که تحقیقات به این رسید که برخی خودروهای انفجاری منفجر شده از ساختمانهای نیروهای امنیتی خارج شده‌اند، طرفهای و ابسته به رژیم  ایران از بازرسان خواستند تحقیقات را فوراً متوقف کنند و آن را ببندند.

السیاسه به نقل از این منبع افزود: آماده کردن افراد انتحاری برای رژیم ایران بسیار مهم است زیرا  این باور را تقویت می‌کند که تشکیلات ”القاعده ”و سازمانهای بنیادگرای سَلَفی دیگر ، پشت تروریسم قراردارند. اما اقدامات جنبش بیداری تا حد زیادی القاعده را از بین برد و در نتیجه طرح رژیم ایران در رابطه با انجام اقدامات تروریستی  و متهم ساختن ”القاعده“ بهم ریخت.

السیاسه درمورداهداف رژیم ایران، نوشت : عوامل رژیم ایران هم سنیها و هم شهروندان شیعه را هدف قرار می‌دهند و هدفشان تخریب هرگونه نزدیکی بین شیعه و سنی است.  
عوامل رژیم ایران با هدف قراردادن شیعیان و نسبت دادن آن به نیروهای سنی، هدفشان این است که تنفر شیعیان را از عراقیهای سنی افزایش دهند تا باعث ارتباط قویتر آنها با رژیم  ایران و پذیرش دستورات رهبر این رژیم شود.

السیاسیه به نقل از این فرد جدا شده از نیروهای 9 بدر نوشت: یکی از مهمترین وظایف نیروهای قاسم سلیمانی آماده کردن تروریستهای انتحاری است این عمل در باغهای مخصوصی در مناطق جنوبی عراق، در محلهای سرپوشیده و مطمئن انجام می‌شود، برخی از آماده سازیها نیز در ایران صورت می‌گیرد و  افرادی در این گروههای ویژه وجود دارند که ماههای طولانی در پایگاههایی در خاک ایران به‌سر برده‌اند.
السیاسه:4فروردین1392