پیروزیهای چشمگیر ارتش آزادی سوریه علیه نظامیان بشاراسد

ارتش آزادی سوریه فرودگاه بین المللی دمشق را یکبار دیگر با موشک های کاتیوشا هدف قرار داد و خسارات سنگینی به تأسیسات این فرودگاه وارد کرد.

ارتش آزادی در منطقه سیده زینب به یک ستون نیروهای نظامی دیکتاتور تهاجم کردند و با هدف قرار دادن مستقیم این ستون تعدادی از تانک ها و زرهی های نیروهای اسد را منهدم و آنها را  وادار به عقب نشینی کرد.

از سوی دیگر انقلابیون سوری دریک عملیات ویژه در حومه دمشق مرکز هیئت لجستیک 131 وزارت دفاع دیکتاتور سوریه را در منطقه نجها هدف قرار داده و آنرا بطور کامل منهدم کردند.

انقلابیون می گویند در این مرکز حدود 200 تن از نظامیان و شبه و شبه نظامیان اسد از جمله تعداد زیادی از افسران و فرماندهان شبه نظامیان اسد وجود داشتند که همه آنها ازجمله سرهنگ عبدالله طویل رئیس مرکز و معاونین او از پای درآمدند.
این مرکز یکی از مهمترین مراکز لجستیک نظامیان  و لباس شخصی های بشار اسد و نیروهای حزب الله در دمشق به شمار می رفت.

انقلابیون سوری در استان ادلب به پادگان نظامی وادی الضیف و پایگاه های اطراف آن با تانک و سلاح های سنگین تهاجم کردند و در حماه و درعا چند پایگاه نظامیان اسد را هدف قرار دادند و خسارات سنگینی به آنها وارد کردند

ارتش آزادی همچنین در شهر مقاوم حمص حمله نظامیان اسد از چند محور به محله خالدیه را در هم شکستند.
بمباران و گلوله باران شهرها و مناطق مسکونی سوریه، توسط نظامیان جنایتکار اسد امروز نیز به شدت ادامه داشت .

نیروهای جنایتکار اسد در دمشق کمپ پناهندگان فلسطینی یرموک و مناطق مسکونی حجر الاسود را با موشک های زمین به زمین هدف قرار دادند که بر اثر این حمله جنایتکارانه ده ها تن از مردم بی گناه از جمله تعداد زیادی زن وکودک کشته وزخمی شدند.

شبکه حقوق بشر گزارش داد در ماه گذشته حداقل 6 هزار تن از مردم سوریه کشته شده اند که در میان کشته شدگان نزدیک به 600 زن و کودک وجود دارد.
الجزیره 13فروردین1392
سایت مجلس العسکری فی دمشق 13فروردین1392