وی در صحبت با خبرنگاران در یک کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد: به روشنی هر کدام از این تلاشهای رژیم ایران مشابه کارهای کره شمالی و تحریک آمیز است، اقدام رژیم ایران یعنی راه اندازی تاسیساتی برای تولید کیک زرد، به همان اندازه تحریک آمیز است. بنابراین موضوع اتمی رژیم ایران، موضوعی است که در لندن با سایر وزرای خارجه به بحث میگذاریم. همچنین مباحثی هم در واشینگتن خواهیم داشت و بررسی خواهیم کرد که در چه نقطه ای دقیقا قرار داریم. ولی باید مجددا تاکید کنم و در چندین جای دیگر هم گفته ام که ساعت در مورد برنامه اتمی رژیم ایران در حال تیک تاک کردن است و لحظه توقف دارد. این تیک تاک تا ابد ادامه نخواهد داشت.
وزیر خارجه آمریکا در مورد شکست مذاکرات آلماتی اظهارداشت: ما بارها گفته ایم مذاکره به خاطر مذاکره نیست و نباید اجازه داد این مذاکرات به یک روند وقت کشی که خودش خطر بزرگتری را ایجاد میکند، تبدیل شود. بنابراین مهم است رژیم ایران تصمیم بنیادین خود را بگیرد، در صورتیکه برنامه اش صلح آمیز است ثابت کردن آن بسیار آسان است ولی اگر غیر از این را میخواهد انتخاب کند، همانطور که رئیس جمهور اوباما روشن کرده است هیچ گزینه ای را در مورد اقدام بعدی از روی میز کنار نمی گذارد.
جان کری در مورد بحران سوریه نیز گفت وقتی بشار اسد حاضر به انتقال قدرت نیست، ما مجبور هستیم مسیری را انتخاب کنیم که محاسبات او را تغییر دهد و این موضوع را ما در لندن مورد بحث قرار میدهیم.
سایت وزارت خارجه آمریکا 20فروردین1392