بعد از صدور حکم دادگاه اسپانیا، فراخوانها برای اخرج سفیر ایران از عراق بالا می‌گیرد

بعد از صدورحکم دادگاه اسپانیا برای احضار نخست‌وزیر نوری مالکی و چند تن از فرماندهانش، به اتهام ارتکاب جنایت علیه بشریت در کمپ اشرف، در برابر دادگاه، فراخوانهای اخراج سفیرایران از عراق از سوی سیاستمداران و مردم بالا می‌گیرد.

خبرگزاری اخبار عراق – واع 5 مرداد، منابع مطلع گفتند که دولت مالکی از سفیر ایران خواسته است که در حال حاضر تحرکات و فعالیتهای خود را کاهش بدهد و به‌دلیل خشم مردمی از ایران در رابطه با حکم دادگاه اظهارنظر نکند... این منابع گفتند: به مدت یک ماه است که حکم دادگاه اسپانیا تبدیل به یک موضوع داغی در سفارت ایران شده است و سفیر با کادرهای سفارت برای بررسی پیامدها وعواقب آن نشست می‌گذارد. این منابع خاطرنشان ساختند که سفیر ایران از واکنش در محافل سیاسی و مردمی عراق در رابطه با حکم دادگاه اسپانیا که شاید منجر به مخالفت با سیاستهای ایران و درخواست اخراجش از عراق بشود نگرانی زیادی دارد.
صالح المطلک معاون نخست‌وزیر به‌دلیل دخالت های آشکار او در امور داخلی عراق خواستار اخراجش از عراق شده است و این خواسته از طرف نمایندگان پارلمان عراق و در دولت مالکی بالا گرفته است.