بنا به اعتراف رسانه حکومتی ایلنا،معاون اتحادیه کفاشان استان اصفهان گفت: سال گذشته بیش از 500 کارگاه کفاشی در اصفهان تعطیل شد.
محمد نایب پور، معاون اتحادیه صنف کفاشان اصفهان در گفتگو با خبرنگار ایلنا با بیان اینکه تولیدکنندگان کفش انگیزه ای برای توسعه فعالیت خود ندارند اظهار داشت: ابتدای سال 91 با افزایش نرخ ارز مواد نرخ اولیه وارداتی که اغلب از کشورهای اروپایی و چین وارد کشور می شد به طرز چشم گیری افزایش یافت و افزایش 30 تا 40 درصدی نرخ زیره کفش و مواد اولیه منجر به رشد 60 درصدی قیمت نهایی کفش شد و قدرت خرید مردم کم شد و در ایام پایانی سال استقبال خوبی از خرید کفش نشد.
معاون اتحادیه صنف کفاشان اصفهان با اشاره به اینکه کارگاه های تولید کفش در تهران، اصفهان و تبریز هنوز برنامه خاصی برای افزایش تولید ندارند افزود: متاسفانه به دلیل نوسانات قیمتی سال گذشته همه تولیدکنندگان این صنف برای تولید مردد هستند.
وی در خاتمه با بیان اینکه در سال گذشته بیش از 500 کارگاه تولید کفش در اصفهان تعطیل شد تصریح کرد: اگر در هر کارگاه هم 5 نفر مشغول بوده باشند می بینیم تعداد زیادی از این افراد یا بیکار شدند و یا در کارهای خدماتی نظیر رانندگی مشغول شدند.
31فروردین1392