فضای روابط، فضای کاملاً تیرهای برای اینکه این فضای تیره از بین بره باید رفتار مقامات آمریکایی در جهتی باشه که دیگه دشمنیها رو میخواهند قطع کنند
دست برداشتن از دشمنی، دشمنی بهمعنای اینکه تحریمهای جدیدتری اعمال نشه رفتار خصمانه جدیدی انجام نشه، رفتارهای قبلی بهتدریج برطرف بشه خوب مثلاً امروز یا دیروز خبری منتشر شد که منافقین که به تازگی از لیست گروههای تروریستی آیالات متحده آمریکا خارج شدند حق فعالیت مستقیم در واشنگتن پیدا کردند که دفتر داشته باشند خوب این یک سیگنال مثبت نیست، یا اینکه بعضی شرکتهای ایرانی مجدداً تحت تحریم قرار گرفتند و بعضی افراد شرکتهای وابسته به آنها یا فرض کنید که در همین مذاکراتی که با کشورهای 5+1 داریم سعی در نگهداشتن فضا در جهتی که فشارها در کنار مذاکره همچنان برای آنها یک نتایج امید بخشی رو داشته باشه این فضاها کارساز نیست، کارآمد نیست باید این فضا تغییر کنه...
خبرگزاری سپاه پاسداران
31فروردین92
مصاحبه با معاون امور بسیج و فرهنگ دفاعی(!!)
مدعیان مبارزه با امپریالیسم آمریکا
درهمسایگی کاخ سفید دفتر دایر میکنند
و مدعیان مبارزه با تروریسم،تروریستهایی
که دستشان به خون بیش از 16هزار نفر آلوده است
را با افتخار و تشریفات در مجاورت خود میپذیرند
آمریکا تاوان حمایت از مجاهدین را پس خواهد داد.
معاون امور بسیج و فرهنگ دفاعی در گفتگو با فارس با بیان اهداف آمریکاییها از اجازه تأسیس دفتر مجاهدین در واشنگتن و حقارت آمیز خواندن حضور برخی از مقامات ایالات متحده در مراسم افتتاح این دفتر اظهار داشت: آمریکاییها با شکستهایی که در عرصه جدال ظالمانه و خصمانه علیه انقلاب اسلامی از ملت ایران متحمل شدهاند، حافظه و تعادل رفتاری خود را از دست دادهاند و برای فرار از تبعات سنگین آن به اقدامات انتحاری روی آوردهاند.
وی افزود: حذف نام مجاهدین از فهرست گروههای تروریستی در سپتامبر 2012 و سپس فراهمسازی زمینههای لازم برای تشکیل دفتر این گروهک در مرکز ایالات متحده و فعالیت تروریستها در مجاورت کاخ سفید افتضاحی است که پس از افشای اقدام برخی مقامات کنگره آمریکا مبنی بر درخواست ترور هدفمند مقامات ایرانی و فرماندهان سپاه در سال گذشته پرده از ادعاهای دروغین آمریکاییها و تهی بودن ژست دستگاه دیپلوماسی آنها در مبارزه با تروریسم برداشت.... و رسوایی اخیر میخ بزرگی بر تابوت دستگاه سیاست خارجی این کشور خواهد زد...
رئیس ستاد تبلیغاتی کشور اظهار داشت: این از عبرتهای تاریخی است که از یک سو چگونه مدعیان مبارزه با امپریالیسم آمریکا در همسایگی کاخ سفید دفتر دایر میکنند و از سوی دیگر مدعیان مبارزه با تروریسم، تروریستهایی را که دستشان به خون بیش از شانزدههزار نفرآلوده است، با افتخار و تشریفات در مجاورت خود میپذیرند.
وی خاطرنشان کرد: این واقعیتی مضحک است که آمریکاییها در یک صحنه مشتاقانه خواهان مذاکره با ایران میشوند و همزمان در صحنهای متناقض به تروریستهای قاتل فرزندان ملت ایران پناه میدهند و برای فعالیت آنها دفتر تأسیس میکنند
زیرنویس
تلویزیون عربی رژیم -31فروردین 92
مسعود جزایری معاون رئیس ستاد نیروهای مسلح شرکت مسئولین امریکایی در افتتاح دفتر گروه تروریستی خلق در واشنگتن را محکوم نمود و آن را بمثابه یک عمل انتحاری در سیاستشان در برابر کشورش محسوب نمود. جزایری افتتاح دفتر ”خلق” را ذبح سیاستهای کاخ سفید و اثبات دروغ بودن ادعاهای آمریکا در مبارزه با تروریزم محسوب نموده و به خبرهای درز یافته از جانب بعضی از اعضای کنگره اشاره کرد که هدف واقعی خارج ساختن گروه خلق از لیست تروریستی، مسلح کردن آن جهت ترور علماء و رهبران ایران بوده است. جزایری دوگانگی آمریکا در تظاهر به مبارزه با تروریزم از یک سو و حمایت عملی آن از سوی دیگر را مورد انتقاد قرار داد. جزایری اشاره نمود این افتضاح سیاست آمریکا میخ آخر را به تابوت سیاست خارجی آمریکا کوبید.
تلویزیون حکومت آخوندی
و یک رأس«عضو محترم! ارشد!!
سابق !!!گروهک منافقین!!!!»:
«در ترور دانشمندان اتمی با اسراییل همکاری داشتند»
«طبق آمارو ارقام16هزار نفر قربانی اقدامات تروریستی شدند»
مجری: با بخش گفتگوی ویژه خدمتتان هستیم موضوع بحثمان را اختصاص دادیم به ”چرایی حمایت آمریکا از مجاهدین خلق ”یا همان گروهک منافقین.
با توجه به تأسیس دفتر این گروهک در واشنگتن و اینکه مدتی قبل از فهرست گروههای تروریستی هم خارج شد، سال گذشته هم اتحادیه اروپا چنین سیاستی را در قبال گروهک منافقین اتخاذ کرد برای بررسی این در واقع رویداد در واقع دعوت کردیم از جناب آقای مهندس خدابنده عضو محترم ارشد سابق گروهک منافقین. آقای خدابنده سلام خیلی خوشامدید.
[شیطان بنده]: سلام عرض میکنم خدمت شما و بینندگان
مجری: آقای خدا بنده در خصوص حمایت آمریکا از گروهک منافقین خوب در سه دهه گذشته اسناد و مدارک زیادی موجود هست یک بار در فهرست گروههای تروریستی قرار میدهند مجدد خارج میکنن اخیراً با توجه به اینکه در واقع از این فهرست خارج شده البته به ماهها قبل برمیگردهاین رویداد، تأسیس دفتر شون در واشنگتن جدید است در روزهای اخیر است، آمریکا بر اساس چه راهبردی یا تاکتیکی داره این حمایت رو انجام میده؟
[شیطان بنده]: اول باید اشاره بکنم به سابقه امر، در واقع در مقاطع مختلفی حرکاتی انجام شده از جمله وارد شدن نام سازمان مجاهدین خلق در لیست تروریستی وزارتخارجه آمریکا یا خارج شدنش یا بسته شدن دفتر سازمان در واشنگتن یا مجوز گرفتن اینها تا آنجا که من تجربه داشتم و خودم شاهد بودم در عمل چیزی رو نشون نمیده و چیزی رو عوض نمیکنه و یعنی نمیشه [زیر نویس: مهندس ابراهیم خدا بنده عضو ارشد سابق گروهک منافقین] بهعنوان یک سرفصل برای عملکرد مجاهدین خلق به حساب آورد ضمن اینکه مثلاً از این فهرست خارج شدن تأسیس دفتر نقطه عطفی تو حیات این سازمان نیست نه چون قبل از اینکه وارد لیست تروریستی بشن و بعد که وارد شدن و بعد که خارج شدن در واقع امر هیچ تغییری بهوجود نیآمد یا این دفتر همیشه در واشنگتن بوده زمانی هم که اعلام شد که این دفتر بسته شده همچنان به فعالیتهاش ادامه میداد و این بستن دفاتر و بازگشایی دفاتر هم هیچ ربطی به خود آن سازمان نداره. در واقع یک نوع دهن کجی سیاسی به ایران میشه تلقیاش کرد.
مجری: با توجه به اینکه طبق آمار و ارقام 16هزار نفر قربانی اقدامات تروریستی گروهک منافقین شدند و خود آمریکاییها رسماً اینها رو در فهرست گروههای تروریستی قرار دادن، الآن که خارج کردن این پژواک اش، بازتاب اش توی افکار عمومی چی میتونه باشه ایا این به مفهوم برخورد دوگانه با مقوله تروریسم و مبارزه با تروریسم؟
[شیطان بنده]: ببینید سیاست بینالمللی خصوصا سیاست غرب بر اساس منافع روز تعیین میشه یعنی در آن لحظه چه منافعی هست ممکنه مثلاً کسی که در سوریه دست به سلاح ببره از نظر آنها مبارز آزدی طلب تلقی بشه کسی که مثلاً در یک کشور عربی دست به سلاح ببره تروریست تلقی بشه این بسته به اینکه منافع روزشون چی هست در خودشون با فرقه رجوی هم بر اساس منافع روز و کنش و واکنش شون با ایران هست، زمانیکه خود رجوی تلقیاش از اینکه وارد لیست تروریستی آمریکا شد گفت بهخاطر اینه که آمریکا میخواهد آنزمان با دولت اصلاحطلب مراوداتی برقرار کنه و این رو بهعنوان یک ژست حسننیت اعلام کرده که این در واقع مذاکرات انجام بشه . الآن خوب میشه گفت اش که چون مذاکراتی در واقع در چشمانداز نیست و عملی نیست خوب از آنطرف قضیه رفته یعنی مادهای نداره،
از زمانی که رجوی رفت به عراق و این خیانت آشکار را انجام داد چون بر اساس استاندارهای بینالمللی تمام دنیا همکاری با دشمن خیانت محسوب میشه، این بهخاطر بود که دیگه اصل قافیه رو باخته بود و رفت شاید با کمک خارجی و حمایت خارجی کاری بتونه انجام بده بعد از سرنگونی صدام بهدنبال آلترناتیو جایگزینی برای صدام بود یعنی یک حمایت خارجی دیگه خصوصا یک ابر قدرت که بتونه اهداف اش رو پیش ببره آن هم کسب قدرت در ایرانه، آن کشورهایی که پتانسیل چنین حمایتی رو داشتند مشخصاً آمریکا و اسراییل بودند ببینید سیاست سازمان که بهاصطلاح با یک ژست ضدامپریالیستی امثال من رو در سال 59، 58 جذب کرد، الآن در حد یک نیروهای لیبرال غربی هم حاضر نیست انتقاد به اسراییل بکنه در رابطه با مسأله فلسطین. خودش رو مدافع حقوق فلسطین جا میزد، یعنی مشخص میکنه که سیاست اش عرضه بهعنوان یک نیروی مزدور هست کما اینکه یکسری مدارک و اطلاعات هم بهدست آمد و انتشار پیدا کرد در آمریکا که فرقه رجوی در ترور دانشمندان اتمی با اسراییل همکاری داشته این میتونه مثلاً دستمزد آن همکاریهای باشه یک چون رجوی خیلی دلش میخواست از لیست خارج بشه یا دفتر علنی در واشنگتن داشته باشه
و اینهم سوته دلی و همنوایی معتاد خمینی
سایت توده صدا-23 فروردین92
بنی صدر : قطر و عربستان عناصری را به داخل ایران نفوذ میدن برای عملیات تروریستی که اینها اعضای این گروه هستند
دیروز دفتر نمایندگی سازمان مجاهدین خلق در واشنگتن آمریکا گشایش یافت. سونا صمصامی نماینده شورای ملی مقاومت که سازمان مجاهدین مهمترین سازمان این شورا می باشد، با توجه به شکست مذاکرات اتمی قدرتهای بزرگ با ایران در آلماتی قزاقستان گفت وقت آن رسیده که همه تلاشها به سمت تغییر دموکراتیک رژیم ایران جهت گیری گردد. وی از آمریکا خواست در این راه برای رسیدن به آزادی در کنار مردم ایران باشد.
آقای بنی صدر گشایش دفتر نمایندگی سازمان مجاهدین خلق در واشنگتن در آمریکا چه اهدافی را می تواند برای آمریکا در قبال ایران تامین کند؟
بنی صدر: عرض کنم خدمت شما در جامعه شناسی وقتی صحبت ازسازمانهای سیاسی می شود. از حزب ها، شخصیت ها، صحبت از این هم می شود که امتحان داده و امتحان نداده، اونی که امتحان داده یا امتحان داده زندگی پیدا کرده از این امتحان، یا امتحان داده و مرگ پیدا کرده از این امتحان، سازمان مجاهدین خلق به رهبری آقای رجوی سازمانی از نوع دوم است. یعنی از امتحان مرگ پیدا کرده مرگ سیاسی، حالا خود نفس این امر در واشنگتن دفتر می زند و از آمریکا استمداد می طلبد هم یعنی اصلا از این تجربه چه در اون مرگ سیاسی پیدا کرده درس نگرفته و همچنان میخواهد دستیار قدرت خارجی باشد. همچنانکه از زمان رفتن به عراق همین کار را کرده تا به امروز ، خوب به چه کار امریکا میاد؟
به کار وسیله ی فشار باصطلاح جنگ پنهان ایذایی چنانکه در همین پریروز یک خبری بود حاکی از اینکه قطر و عربستان عناصری را به داخل ایران نفوذ میدن برای عملیات تروریستی که اینها اعضای این گروه هستند. حالا این خبر راسته یا دروغ یک امره و اینکه این گروه چون در این گونه استفاده ها ازش می شود، مدام موضوع اینگونه خبرهاست یک مسئله ی دیگری است.
شما الان بخصوص توجه بکنید خوب با کی اتصال پیدا می کنند در این کشورهای خارج ... در آمریکا محافظه کاران جدید جنگ طلب ترین عناصر و گرایشهای دستگاه حاکمه ی امریکا در اروپا هم همینجور اینها دنبال آدمهایی می روند که در واقع از تنگی مجال و، اینها را میارن به نمایش میگذارند. که بله من آنم که مثلا گین گریچ از من حمایت کرد. خوب آقا این گین گریچ اصلا جرثومه راستگرایی و افراط گری در تضیع حقوق ملتهاست.