معنی سوزاندن خواستهها این بود که افرادی که در میادین هستند، مردان و قهرمانان آن، خواستار سرنگونی دولت شدند، خواستار این شدند که هیچ دولتی تشکیل نمیشود وهیچ نخست وزیری روی کار نمیآید مگر اینکه این خواستهها را برآورده میسازد. این است معنی سوزاندن خواستهها. وإلله مگر ما آن زنی را که از ما کمک میخواست رها میکنیم که در زندانها بماند و حرمتش لکه دار شود؟ آیا فرزندان خودمان را در زندانها رها میکنیم که طعمه این سگان ولگرد شوند
ما دیگر درخواست نمیکنیم زیرا تثبیت شده است که اینها حقوق هستند و باید به مردم عراق بازگردانده شوند. اما این تاخیری که وقت و بی وقت از جانب نوری المالکی و دم و دنبالچههای او ایجاد میشود، یکبار میگویند این حقوق قانونی هستند و یکبار میگویند منجر به تجزیه عراق خو اهد شد، والله من نمیدانیم چطور منجر به تجزیه عراق میشود؟ آیا آزاد کردن زندانیان بیگناه منجر به تجزیه عراق میشود؟ آزادی زنان بیگناه زندانی منجر به تجزیه عراق میشود؟ آیا دفاع در برابر ظلم و به حاشیه راندن مردم منجر به تجزیه عراق میشود؟ اینها به بیراهه رفتن است.
رافع الرفاعی: برای ما در واقع تنگنایی وجود ندارد وقتی میگویند گزینهها روی میز است، یعنی پشت یک گزینه واحد نمیمانند، هر چیزی که میتواند در این کشور عدالت را برقرار سازد جزو گزینههای ما است. ما در انتخاب هیچ گزینهای تردید نخواهیم نمود. این مفهوم فعلی این شعار است.
نوری المالکی و دولت او ثروت این کشور را به سرقت بردهاند. گناه مردم عراق چیست که بایستی ماهانه به طور میانگین 200 شهید بدهند؟ گناه ما چیست؟ چرا این پولهای هنگفت میلیاردی به جیب دزدان برود تا دارائیهای متعفن این سگان تربیت یافته به دست دشمنان عراق افزایش بیابد؟
والله ما تسلیم نخواهیم شد، نه به مالکی و نه به غیر مالکی تن در نخواهیم داد. مطلقاً تسلیم نخواهیم شد.
رافع الرفاعی: گزینهها روی میز هستند و ما معنی آن را میفهمیم. هنگامی که گفتیم همه گزینهها روی میز است، ما معنی همه گزینههای پیش روی خودمان را میفهمیم ...
تلویزیون بغداد
تاریخ منبع: 15اردیبهشت 1392