دادستانی همدان هم شعبه نمایشی چهارشنبه سوری تشکیل داد

دادستانی همدان هم شعبه نمایشی چهارشنبه سوری تشکیل داد

چهارشنبه سوری
خبرگزاری حکومتی مهر
15 مارس 2010 (24 اسفند 1388)در ادامه اقدامات نمایشی برای ترساندن جوانان و مردم به پا خاسته ایران دادستانی همدان نیز اعلام کرد یک شعبه ویژه برای مقابله با چهارشنبه سوری درست کرد.

خبرگزاری مهر - شعبه ویژه مبارزه با اخلالگران نظم و امنیت عمومی در دادستانی همدان تشکیل شد
(آخوند) بیگلری در گفتگو با خبرنگار مهر در همدان با اشاره به فرا رسیدن چهارشنبه آخر سال، اظهار داشت: این شعبه بر اساس رسالت قانونی و برای مقابله با هنجارشکنان راه اندازی شده است.
(آخوند) بیگلری اظهار داشت: کسانی که بخواهند به بهانه برگزاری مراسم چهارشنبه سوری در نظم عمومی اخلال ایجاد کنند و باعث وحشت مردم و خسارت به اموال مردم و بیت المال شوند، دستگیر خواهند شد.
وی افزود: افرادی که با مواد محترقه دستگیر شوند نیز تا بعد از تعطیلات در زندان به سرمی برند و آزاد نخواهند شد.
وی ادامه داد: کشیک ویژه قضایی در ایام نوروز فعال است و مردم باید با ضابطین همکاری لازم را داشته باشند.
دادستان عمومی و انقلاب همدان همچنین گفت: به تمامی ضابطین اختیار تام داده شده و در بسیاری از نقاط نیز دوربین نصب شده تا در صورت بی نظمی و اخلال در نظم، هنجارشکنان شناسایی و تحویل قانون گردند.