به آتش کشیدن تصاویر خامنه ای و احمدی نژاد در تظاهرات جمعه عراق (4)

کمیته های هماهنگی تظاهرات در الانبار گزارش دادند جوانان به پا خاسته در الانبار در نفرت و خشم از دخالتهای جنایتکارانه رژیم آخوندی در عراق در تظاهرات انبار تصاویر منحوس خامنه ای و احمدی نژاد را به آتش کشیدند.

تلویزیون الجزیره در گزارش تکمیلی از تظاهرات عراق گفت: گرمای خورشید و تهدیدهای بی وقفه حکومت برای اشغال میدان تحصن که متحصنین را تروریست می نامد مانع آنها نمی‌شود. اینجا ، همچنانکه متحصنین نامگذاری کرده اند، میدان عزت و شرف است.
خطیب جمعه میگویدسیاست حکومت به جای اینکه به شرف عراقیان احترام بگذارد بستن دهانهای آنهاست.
در سامرا و رمادی خطبه جمعه بر روی انبوه اتهامات به حکومت مالکی و تاکید بر استمرار تحصن ها و پایبندی به مسالمت آمیز بودن آن تا محقق شدن خواسته های متحصنین متمرکز بود...
در دیالی و موصل تظاهرات وحدت روز جمعه  برگزار شد
در بغداد حدود ده تظاهرات در مناطق مختلف پایتخت برگزار شد. مسجد امام ابی حنیفه النعمان شاهد اعتراض گسترده علیه سیاستهای حکومت مالکی بود.
 تلویزیون الجزیره
الجزیره در گزارش دیگری از تظاهرات در جلولا گفت: در شهر جلولا در استان دیالی خطیب جمعه قتل و کشتار مردم عراق توسط شبه نظامیان تحت  نظارت حکومت مالکی بر اساس طرحهای خارجی انجام میشود را محکوم نمود ».

به گزارش تلویزیون التغییر؛ سلیم الجبوری عضو کمیته تحقیق حوادث حویجه گفت که گزارش این کمیته به ریاست پارلمان رسیده و در انتظار قرار دادن آن در برنامه کار برای قرائت است.
وی افزوود روشن شده است، در میدان تحصن هیچ سلاحی وجود نداشته است.    
تلویزیون التغییر
فیگارو چاپ فرانسه در گزارشی درشماره 8مه 2013، تحت عنوان «قضیه ای که روابط بین پاریس و بغداد را مسموم ساخته است»، موضوع دستگیری یک خبرنگار فرانسوی وهم چنین مترجم سفارت فرانسه در بغداد توسط حکومت مالکی را مورد بررسی قرارداده ومی نویسد: در پاریس مقامات بالای دولتی همچنان از چرخشی که رویدادها به خود گرفته ناخشنود اند. یک دیپلمات وزارت خارجه فرانسه می گوید : دراعتراض به این ماجرا،«به دو قدمی فرا خواندن سفیرمان از بغداد رسیده بودیم». لوران فابیوس، که از این دستگیریهای خودسرانه، شدیدا منقلب شده بود، قلم را برداشته نامه ای به همتای خود هوشیار زیباری می نویسد. نخست وزیر فرانسه نیز، نامه اعتراضی مشابهی به نوری المالکی می نویسد.
فیگارو می افزاید: این ماجرا چشمان دیپلماتهای فرانسوی را به حضور قضائیه ای که سر سپرده حکومت عراق است و تنها بر «اعترافات» متهمان تکیه دارد، باز کرده است....با این قضیه روابط سیاسی بین پاریس و بغداد «کاملا متوقف» شده و پروژه های همکاری فرهنگی یا نظامی با نخست وزیر مالکی به دست فراموشی سپرده شده است.
از نظر وزیر خارجه فرانسه، «عراق یک کشور عجیب و غریب شده است».
یکی از میانجیگران در این قضایا می پرسد : «چگونه کشور بزرگی که می خواهد مشروعیت بین المللی خود را باز یابد می تواند چنین رفتاری داشته باشد؟ چه طور می توان از این پس از آنان در مجامع بین المللی دفاع کرد؟»
 فیگارو
شنبه 21اردیبهشت1392