ناکامی مذاکرات سیاسی اتمی در استانبول وشکست گفتگوهای وین برای بازرسی همزمان با بحران انتخاباتی رژیم آخوندی


خبرگزاری فرانسه:
گفتگوهای آژانس اتمی و رژیم ایران
شکست خورد و آمریکا فشار را بالا می‌برد
معاون وزیر خارجه آمریکا:
اگر استفاده از نیروی نظامی تنها راه ممانعت
 از دستیابی رژیم ایران به تسلیحات اتمی باشد
اوباما  در استفاده از نیروی نظامی تردید نمی‌کند
آمریکا سرکوب قیام سال 88 و خفقان و سرکوب
 همزمان با انتخابات امسال رژیم آخوندی را محکوم کرد

همزمان با ناکامی مذاکرات اتمی استانبول بین کاترین اشتون به نمایندگی ازسوی قدرتهای جهانی و پاسدار سعید جلیلی به نمایندگی از سوی دیکتاتوری آخوندی، خبرگزاری فرانسه از وین، مقر آژانس بین المللی انرژی اتمی گزارش داد گفتگوها بین رژیم ایران و آژانس اتمی بار دیگر روز چهارشنبه شکست خورد متعاقبا دیپلومات ارشد آمریکا در مذاکرات شش جانبه هشدار داد که صبر واشنگتن در حال تمام شدن است
خبرگزاری فرانسه افزود: گفتگوهای بین‌المللی راجع به جاه‌طلبیهای اتمی رژیم ایران در استانبول و وین برگزار شدند کشورهای غربی این مذاکرات را سرد و پاسیو و دلسردکننده توصیف کردند در حالی‌که رئیس دیپلوماسی اتحادیه اروپا با مذاکره‌کننده رژیم ایران در استانبول ملاقات می‌کرد، رئیس بازرسان آژانس اذعان کرد که گفتگوهای موازی در وین بدون هیچ توافقی پایان یافت.

همزمان معاون وزیر خارجه آمریکا و رئیس هیأت این کشور در گفتگوهای شش جانبه با رژیم ایران تصریح کرد سرخوردگی فزاینده‌یی در واشنگتن نشان می‌دهد که فقدان پیشرفت تنها بین رژیم ایران و آژانس نیست.
وی گفت در برخی نقاط، مدیرکل آژانس باید به شورای امنیت ملل ‌متحد برگردد و بگوید من دیگر کاری نمی‌توانم بکنم چون رژیم ایران هیچ پاسخی نداده است و باید اقدام بیشتری انجام دهیم.
معاون وزیر خارجه آمریکا در سخنرانی خود اظهار داشت: رژیم ایران پیگیرانه، فعالیتهای اتمی خود را کتمان کرده و هم‌چنان به این کار ادامه می‌دهد و مانع دسترسی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به اطلاعات مورد نیاز میشود.
معاون وزیر خارجه آمریکا افزود: اوباما در استفاده از نیروی نظامی در صورتی‌که تنها راه برای متوقف کردن دست‌یابی رژیم ایران به تسلیحات اتمی باشد، تردیدی نمی‌کند.
وی تاکید کرد فراتر از فعالیتهای ممنوعه رژیم ایران، ما هم‌چنین نگرانیهای جدی درمورد فعالیتهای بی‌ثبات‌کننده آن درخاورمیانه، به‌خصوص حمایت رژیم ایران از بشار اسد در سوریه، حمایت از سازمانهای تروریستی مانند، حزب‌الله و حملات غیرقابل‌قبول علیه شهروندان بیگناه در سراسر جهان، داریم. رژیم ایران نخستین حکومت حامی تروریسم است که، از آن به‌عنوان ابزاری استراتژیک برای پیشبرد سیاست خارجی خود، استفاده می‌کند. شبکه تهدید رژیم ایران شامل نیروی قدس سپاه پاسداران و وزارت اطلاعات با شرکایی مانند حزب‌الله لبنان، و شبه نظامیانش درعراق است.
معاون وزیر خارجه آمریکا تأکید کرد: ما متعهد هستیم که اطمینان حاصل کنیم رژیم ایران هرگز به ابزارهای تحقق این تهدیدات دست نیابد. مقابله با تلاشهای بی ثبات کننده این رژیم یک اولویت کلیدی برای دولت ما بوده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود نقض حقوق بشر در ایران توسط دیکتاتوری آخوندی را محکوم کرد و گفت: ما به‌طور مساوی از سرکوب این رژیم علیه مردم ایران ناراحت هستیم. این سرکوب، شکنجه زندانیان سیاسی و محدودیت آزادی بیان و دسترسی به اطلاعات را شامل میشود و ما به‌طور کامل و قاطع در حمایت از آرزوهای مردم ایران ایستاده‌ایم و از این موضع دست برنخواهیم داشت. ما صدای آنهایی می‌شویم که این رژیم تلاش کرده آنها را ساکت کند، ما از زندانیان سیاسی به دفاع خواهیم برخاست.
معاون وزیر خارجه آمریکا در مورد انتخابات رژیم نیز خاطرنشان کرد در سال 2009، رژیم ایران به‌طور خشونت‌آمیز امیدها و آروزهای مردم ایران راکه برای کسب حقوق بنیادین خود به خیابانها ریختند، سرکوب کرد و  امسال نیز ما شاهد خفقان و سرکوب و بی‌رحمانه در آستانه انتخابات این رژیم بوده ایم.
ما خواستار یک انتخابات آزاد و منصفانه درایران هستیم که نه تنها مطابق استانداردهای بین‌المللی وهمراه با شفافیت و پاسخگو بودن باشد، بلکه انتخاباتی باشد مشروع که خواست مردم ایران را نمایندگی کند.
معاون وزیر خارجه آمریکا در پایان سخنان خود تصریح کرد ما در نگرانی کنگره ایالات متحده درباره وضعیت در ایران سهیم هستیم و می‌خواهیم دست در دست هم به اقداماتی دست بزنیم که تضمین  کند رژیم ایران به مسیری که صلح و ثبات این منطقه را تهدید می‌کند و آزادیهای شهروندان خود را لگدمال می‌کند، ادامه ندهد.
ما با اعضای کنگره برای ایجاد تحریمهای هوشمند و افزایش فشار بر روی رژیم قویا همکاری میکنیم.
از سوی دیگر، دیوید کوهن معاون وزیر خزانه‌داری آمریکا نیز که در این جلسه استماع  حضور داشت، به قانونگذاران ایالات متحده گفت هدف آمریکا این است که فروش طلا به رژیم را متوقف کند تا فشاری را که پیشاپیش براین رژیم اعمال شده است، بالا ببرد.  
در همین حال سناتور رابرت منندز رئیس کمیته خارجی سنا خاطرنشان کرد: بازار جهانی نفت به حد کافی صادرات دارد که به آمریکا اجازه فشار به خریداران باقیمانده ایران بدهد تا به‌طور رادیکال خریدهای خود را از این حکومت متوقف کنند. وی افزود: اکنون زمان آن است که متحدین خودمان درجهان را وادار به کاهش بیشتر خرید نفت از رژیم ایران کنیم .
سایت وزارت خارجه آمریکا، بلومبرگ و خبرگزاری فرانسه 25اردیبهشت1392