مذاکرات با فرانسه علیه حضور خانم مریم رجوی
- وزارت اطلاعات در آوریل 2003 (فروردین 82) بعداز اطلاع از حضور خانم مریم رجوی در فرانسه مذاکره با فرانسه علیه حضور خانم رجوی را شروع کرد.
- در 24 آوریل 2003 (4 اردیبهشت 82) دویلپن وزیر خارجه وقت فرانسه به تهران رفت تا زمینه روابط جدیدی اقتصادی و سیاسی را فراهم کند، وزیر خارجه فرانسه در جلسه ای در اتاق بازرکانی ایران فرانسه میگوید « ما با تمام قوا می خواهیم با ایران همکاری بکنیم و همکاریمان را توسعه بدهیم» که رژیم در مقابل توافقات اقتصادی مسئله مجاهدین را بعنوان امنیت خودش مطرح کرد که در گزارشات این ملاقاتها در وزارتخارجه رژیم آمده است که “فرانسه شدیدا قول همکاری درمورد نفاق (مجاهدین) را مانند زمان اخراج آنها در سال 1986 (1365) داد“
- در آستانه مسافرت وزیر تجارت خارجی فرانسه به تهران معاون اداره اتحادیه اروپا دروزارتخارجه در گزارشی کارشناسی برای بریف ملاقات کنندگان با وزیر تجارت فراسنه در مورد رابطه فرانسه با رژیم در 9 می 2003 (82.2.19) نوشت: وزیر خارجه فرانسه در مقطعی که با آمریکایی ها مشکل پیدا کرده، به ایران آمد، وی این پیام را آورد که “روی فرانسه و اروپا شما (رژیم)“ حساب کنید.
- در روز 12 ماه مه 2003 ( 22 اردیبهشت 82 ) فرنسوا لوس، وزیر تجارت خارجی به تهران رفت. در این سفر قرارداد مهم “تشویق و حمایت متقابل از سرمایه گذاری بین ایران و فرانسه“به امضاء رسید. ماده 4 این پروتکل به فرانسه اولویت مطلق درهرگونه فعالیت اقتصادی وتجاری درایران میدهد.
- کمال خرازی در 23 می 2003 (2خرداد 82) به فرانسه آمد. گزارشات داخلی از وزارتخارجه رژیم حاکی است که خرازی در این مسافرت روی مسائل اقتصادی و مجاهدین، به توافقات نهائی با فرانسه رسید!
- خرازی در یک ملاقات غیر معمول با وزیر وقت کشور فرانسه سارکوزی در رابطه با عملیات روی مجاهدین بتوافق رسید این توافقات شامل قانونی کردن پروتکل “تشویق و حمایت متقابل از سرمایه گذاری بین ایران و فرانسه“ از طرف رژیم و حمله 1300 پلیس به منازل مجاهدین در فرانسه در 17 ژوئن 2003 (27 خرداد 82) بود
- 7 ژوئن 2003 (17 خرداد 82) پروتکل تشویق و حمایت متقابل از سرمایه گذاری بین ایران و فرانسه در در دولت خاتمی تائید شد و برای مراحل قانونی به مجلس داده شد.
- در 16 ژوئن 2003 (26 خرداد 82) پلیس فرانسه به صادق خرازی سفیر رژیم در فرانسه اطلاع داد که فردا پلیس به مقرهای مجاهدین حمله خواهد کرد.
- در 17 ژوئن 2003 (27 خرداد 82) بیش از 1300 پلیس به دفتر شورای ملی مقاومت و منازل اعضای آن یورش بردند و 167 نفر را دستگیر کردند.
- در 22 ژوئن 2003 (1 تیر 82) برنده شدند توتال در فاز 12 نفت و گاز پارس جنوبی و توافق ایران با آن در روزنامه همشهری اعلام شد علیرغم اینکه BP قیمت پایین تری داده بود ولی توتال برنده مناقصه روی فاز12 شد!!
- علی آهنی معاونت اروپا و آمریکی وقت وزارتخارجه (سفیر کنونی رژیم در فرانسه) بعداز دستگیری خانم مریم رجوی در 17 ژوئن 2003 در ملاقاتهای متعددی با فرانسه استرداد مجاهدین و بویژه خانم مریم رجوی را بطور رژیم دنبال میکرده است ولی فرانسه به رژیم ملایان میگوید دست بستگی هایی بلحاظ اجتماعی دارند.
- شورای ملی مقاومت در 29 ژوئن 2003 تلاشهای رژیم برای استرداد خانم مریم رجوی و اعضای مقاومت را فاش کرد
ابراز رضایت ملایان از دستگیری اعضای مقاومت ایران و تقاضای وقیحانه آنان برای استرداد
12روز پس از حملات خشونت بار پلیس فرانسه به منازل پناهندگان ایرانی و دفتر شورای ملی مقاومت ایران و بازداشت ناموجه خانم مریم رجوی رییس جمهور برگزیده مقاومت ایران، مقامات و سردمداران رژیم آخوندی ضمن تکرار تشکرهای مستمر از دولت فرانسه به خاطر این رفتار شنیع، یکی پس از دیگری وقیحانه خواستار استرداد اعضا و فعالان مقاومت می شوند.
خاتمی دیروز بار دیگر از فرانسه خواستار «استرداد» پناهندگان سیاسی ایرانی شد. عبدالله رمضان زاده سخنگوی خاتمی رییس جمهور رژیم آخوندی دو روز پیش گفت: «جمهوری اسلامی ایران مشغول بررسی پروسه استرداد منافقین از فرانسه است». امروز نیز روزنامه حکومتی قدس به نقل از سر دژخیم الهام سخنگوی قوه قضاییه رژیم آخوندی نوشت:«دستگیری منافقین درفرانسه اولین راه مبارزه با تروریسم است و اعتقاد داریم که اگر دولت فرانسه درمبارزه با این پدیده مصمم باشد باید نسبت به مجازات دستگیر شدگان برای نتیجه دادن مبارزه با تروریسم تلاش کند... ما امیدواریم دولت فرانسه با استرداد آنها به جمهوری اسلامی ایران اراده راسخ خود را در برخورد با این گروهک تروریستی نشان دهد. ما آماده همکاری در این زمینه هستیم».
آخوندجلاد فردوسی پور ازاعضای مجلس خبرگان آخوندی نیز به خبرگزاری رژیم گفت: «با توجه به دستگیری تنی چند از اعضای منافقین در فرانسه، تقاضای ما از دولت فرانسه استرداد این منافقین به ایران است تا به جرایم این افراد در دادگاههای کشور رسیدگی شود».
این ها در شرایطی است که اخبار مربوط به سفر هیاتهایی از وزارت اطلاعات، مافیای جاسوسی و تروریستی ملایان به فرانسه قبل و بعد از حملات خشونت بار و ناموجه 17ژوئن به پناهندگان ایرانی نگرانی همه دوستداران دمکراسی و آزادی بیان را برانگیخته است.
قراردادهای تجاری فرانسه و رژیم آخوندی از جمله یک قرار داد بزرگ نفتی، قرار دادهای مربوط به فروش ایرباس و قرار داد خرید اتوموبیل، همزمان با حملات 17ژوئن، یک بار دیگر از قربانی شدن حقوق بشر، آزادی بیان و حق مقدس پناهندگی در مقابل منافع حقیر اقتصادی خبر میدهد.
مقاومت ایران ضمن قدردانی از همه حمایتهای بی دریغی که در 12روز گذشته از سوی مردم فرانسه نثارش شده است، همه مدافعان حقوق بشر و دمکراسی و همه شخصیتها و احزاب سیاسی، اتحادیه های کارگری و دانشجویی و همه مردم شریف و آزاده فرانسه را به اعتراض به این رفتار ظالمانه که در تعارض آشکار با سنتهای دمکراتیک و انسان دوستانه فرانسه است فرا میخواند.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
8 تیر1382 (29 ژوئن 2003)
جلسه پاریس زمینه ساز حمله
18 آوریل 2003: وزارت اطلاعات 34 نفر از عوامل خود را در جلسهیی با عنوان سمینار جداشدگان مجاهدین در کلوپ مطبوعاتی فرانسه در پاریس گردهم آورد.
این سمینار که با عنوان« بدنه بی گناه و سران مقصرند» برگزار شد، با هدف حمله به تشکیلات و رهبری مقاومت ایران برنامه ریزی شده بود.
همزمان، وزارت اطلاعات از طریق کانالها و کارچاقکنهای خود برای جلسه مزدوران در چند رسانه خبری گزارش انعکاس گرفت.
در تهران، علی ربیعی دبیر اجرائی شورای عالی امنیت رژیم و مسئول کمیته بحران در شورای عالی امنیت(که وزارت اطلاعات عضو این کمیته است) طرح وزارت اطلاعات برای این جلسه را تصویب و عهده دار هدایت این جلسه بود و مستقیما هماهنگیها و امور مربوط به فرستادن مزدوران اطلاعات از کشورهای مختلف به پاریس را دنبال میکرد.
سفارت « جمهوری اسلامی» در پاریس هماهنگیهای برگزاری این جلسه را برعهده داشت. مقامهای سفارت افرادی را که روابط نزدیکی با رژیم دارند یک به یک مطلع میکردند و از آنها مؤکداً میخواستند در این جلسه شرکت کنند. چند نفر از کارمندان غیر شناخته شده سفارت هم در این جلسه حضور یافتند.
اما نیکلسون نماینده انگلیسی پارلمان اروپا که پیوندهای اطلاعاتی و مالی عمیقی با رژیم ملایان دارد، در این جلسه درباره «ماهیت تروریستی» مجاهدین سخنرانی کرد. یک هفته پیش از این، وی از «تخریب مراکز مجاهدین در عراق» بر اثر بمباران اظهار خشنودی کرده بود.
بعداً،در سال 2005 وزیر اطلاعات وقت ملایان، علی یونسی، فاش کرد که این وزارت خانه با اما نیکلسون رابطه نزدیکی دارد
در جلسه پاریس نادمان حقوقبگیر زیر شرکت کرده بودند:
1- بتول احمدی (پروانه) 2- رضا اسدی3- محمد توفیق اسدی 4- محمد رضا اسکندری5- ادوار ترومادویان6- اردشیر پرهیزکاری 7- مسعود جابانی 8- فرهاد جواهری یار 9- حسن جعفری 10- کریم حقی 11 - ناصر حقی 12- محمد حقی 13- مسعود خدا بنده14- حبیب خرمی 15- طاهره خرمی 16- مهدی خوشحال 17- علی اکبر راستگو 18- محمد حسین سبحانی 19- هادی شمس حائری 20 - ربابه شاهرخی 21- غلام شیرعلی 22- عباس صادقی نژاد 23- حسن صادقیان 24- جمشید طهماسبی 25- مسعود طیبی 26- علیرضا فراهانی 27- مجید فراهانی 28- اصغر کامیاب 29- الف کاکاوند 30 - جعفر گنجشگی 31- مجید مشعوف32- میترا یوسفی 33- معصومه یگانه موسوی 34- حسن عزیزی. هم چنین از طرف بنیصدر اولین رئیس جمهور خمینی، دو نفر در این جلسه حضور داشتند. از این افراد چند تن سخنرانی کردند و یک ردیف اتهامها را علیه مقاومت ایران عنوان نمودند، از جمله:
- مجاهدین از صدام حسین پول دریافت کردهاند و تحت حمایت مالی کامل دولت عراق قرار داشتهاند.
- سازمان مجاهدین بخشی از بدنه امنیتی و نظامی و اطلاعاتی رژیم صدام حسین بوده است.
- مردم عراق خاطره بدی از مجاهدین دارند و به محاصره مجاهدین در عراق پرداختهاند.
- مجاهدین مبانی حقوق بشر را نقض کردهاند/ خانوادهها را از همپاشاندهاند/ به طلاقهای اجباری دست زدهاند/به نشستهای تفتیش عقاید موسوم به عملیات جاری و غسل هفتگی دست زدهاند/
- مجاهدین حق ازدواج و طلاق آزادانه از افراد را سلب کرده و احترام به حریم خصوصی افراد و ...نقض کردهاند.
- مجاهدین در خاک عراق زندان و شکنجه برپا کردهاند و به، قتل افراد ناراضی خود در زیر شکنجه دست زدهاند.
- .....
- گزارشی که فیگارو در 24ژوئن2003 به نقل از د اس ت منتشر کرده است، اعتراف میکند که این افراد اعضای سابق مجاهدین بودهاند که به خدمت وزارت اطلاعات ملایان درآمدهاند.
کنفرانس مطبوعاتی مقاومت ایران در پاریس، 12 مارس 2005
محمد محدثین مسئول کمیسیون خارجه شورای ملی مقاومت: بنا به گزارشهایی که از داخل کشور به دست ما رسیده، در سال 2004 شماری از مأموران وزارت اطلاعات که خودشان را اعضای سابق سازمان مجاهدین معرفی میکنند، تحت عنوان شاهد بارها به طور رسمی و غیر رسمی مورد استماع قرار گرفتهاند. دعاوی جدید مطرحشده در پرونده به طور بیمارگونهیی متکی به شهادت 7 عضو شناخته شده وزارت اطلاعات است. این گزارش بهلحاظ تکنیکی با یک جزوة تبلیغی وزارت اطلاعات که توسط سفارتهای رژیم ایران در کشورهای مختلف توزیع میشود، برابری میکند. این 7 نفر عبارتند از: کریم حقی، مسعود خدابنده، محمدحسین سبحانی، ادهم طیبی، علیرضا میرعسکری، محمد حسین مشعوفی و آن سینگلتون
اسناد مزدوری این افراد برای وزارت اطلاعات بارها از سوی مقاومت ایران در طول سالهای گذشته منتشر شده و در اختیار ارگانهای مدافع حقوق بشراز جمله عفو بینالملل و نیز در اختیار مقامات ذیربط از جمله در فرانسه قرار گرفته است.
کریم حقی که بارها در این پرونده مورد استماع قرار گرفته، بیش از 10سال است در خدمت وزارت اطلاعات در اروپا قرار دارد. او در فوریة 2000 از سوی پلیس امنیتی هلند به خاطر ارتباطاتش با وزارت اطلاعات و به خاطر دریافت پول از این وزارتخانه مورد بازجویی قرار گرفت. وی بارها به ایران سفر کرده و دستورات را مستقیماً از وزارت اطلاعات دریافت کرده است. او در دهة 90 چندین بار در کشورهایی مانند ترکیه و مالزی و تایلند و سنگاپور با مقامات وزارت اطلاعات دیدار داشته است. در اکتبر گذشته برای جاسوسی و کسب اطلاعات از محل اقامت رئیس جمهور برگزیدة مقاومت ایران به همراه شمار دیگری از مزدوران وزارت اطلاعات چندین بار به اورسوراواز رفته بود.
محمد حسین سبحانی یک عامل نفوذی رژیم آخوندی است که برای اقدامات تروریستی علیه مجاهدین بهعراق فرستاده شده بود. وقتی مأموریت وی برای مجاهدین شناخته شد، به ایران بازگشت. وی سپس در سال 2002 از سوی وزارت اطلاعات برای جاسوسی و زمینهسازی برای کارهای تروریستی بهخارج اعزام شد. اسناد همکاری وی با وزارت اطلاعات 4سال پیش از سوی سازمان مجاهدین خلق ایران افشا شده است. (نشریة مجاهد شمارة 592، مورخ2 جولای 2002)
خدابنده یک عامل دیگر وزارت اطلاعات است که از اواسط دهة 90 در خدمت وزارت اطلاعات بوده است. وی و همسرش دو مزدور فعال وزارت اطلاعات هستند. آنها در تهران و در کشورهای شرق آسیا با ماموران وزارت اطلاعات دیدار کردهاند. مأموریت آنها این است که اطلاعات دروغ علیه مجاهدین و شورای ملی مقاومت به مقامات، پارلمانترها و بهویژه پلیس کشورهای اروپایی بدهند. وی اعتراف میکند در سال 97 و 98 به همراه یک مأمور دیگر اطلاعاتی در اختیار پلیس انگلستان گذاشته تا نشان بدهد یک موسسة خیریة ایرانی به نام ایران اید، وابسته به مجاهدین است و درآمدهای این خیریه در اختیار مجاهدین قرار میگیرد، چیزی که البته پس از چند سال تحقیقات بطلانش به اثبات رسید.
ادهم طیبی، یک عامل دیگر وزارت اطلاعات است که در سال 2001 در بغداد اقدام به قتل یکی از مجاهدین نمود و با سرقت یک خودرو و سلاح و مقادیری پول به ایران رفت. وی سپس به اروپا فرستاده شد.
در یک نمونة مضحک 4تن از این مزدوران، مدعی شدهاند من فرماندة عملیات علیه کردهای عراقی بودهام و دستور عملیات را در داخل خاک ایران صادر میکردهام. اما مضحکتر از این، کار سرویس ذیربط فرانسوی است که این دعاوی را در پرونده ثبت کرده است..
همکاری سرویسهای فرانسوی با گشتاپوی ایرانی و مزدوران آن علیه مقاومت ایران یک بدعت خطرناک در کشورهای دموکراتیک است. من در اینجا هشدار میدهم که خانوادههای ما و جان اعضا و هواداران این مقاومت و کسانی که به این مقاومت کمک کردهاند در ایران در خطر است و ما مسئولیت دستیابی رژیم آخوندی به اطلاعات موجود در پروندة 17ژوئن را متوجه مسئولان فرانسوی میدانیم.
--------------------------------------
[i] فاز 12 پروژه کاز مایع ( LNG ) است یا میادین گازی. محل آن روستای “تنبک“ 15کیلومتری کنگان در اطراف بندرعباس واقع شده است .“
[ii] بارونس اما نیکلسون، عضو لیبرال پارلمان اروپا از انگلیس دارای ارتباطات اطلاعاتی و مالی عمیقی با استبداد مذهبی است. نقش ویژه وی برای ملایان در خارج کشور، شرکت در توطئهچینی علیه مجاهدین است. وی در ایران سرمایهگذاری زیادی کرده و با مرندی وزیر بهداری پیشین، ولایتی وزیر خارجه اسبق و وزیر اطلاعات ملایان دوستی نزدیکی دارد. و هر وقت به ایران میرود، میهمان وزارت اطلاعات است.
نیکلسون در مارس 2005 یک ملاقات خصوصی با ملا یونسی وزیر اطلاعات وقت داشته و توسط وی در مورد آنچه باید علیه مقاومت انجام دهد، توجیه شده است.
وزارت اطلاعات در پاسخ به خبری تحت عنوان «یونسی و بی بی سی؟»، درستون «اخبار ویژه» پاسخ زیر را داد که در روزنامه کیهان 17مارس2005 کیهان بچاپ رسید. که سند گویائی از رابطه وزارت اطلاعات با خانم امانیکلسون است
سردبیر محترم روزنامه کیهان
احتراما نظر به درج مطلبی با عنوان «یونسی و بی بی سی؟»، درستون «اخبار ویژه» دردومین صفحه روزنامه «کیهان» روز بیست و پنجم اسفند ماه 1383، که درآن، نسبت به آن چه که نویسنده مطلب، «دردام رسانه های موذی وکارکشته افتادن وزیر اطلاعات» نامیده است، مراتب ذیل جهت درج درآن روزنامه محترم، اعلام می گردد. مستدعی است وفق قانون مطبوعات، جهت تنویر افکار عمومی، درهمان صفحه درج نمایید:
سخنان و اظهار نظرهایی که به نقل از وزیر محترم اطلاعات و به عنوان «مصاحبه اختصاصی وزیر اطلاعات ایران با شبکه جهانی بی بی سی» منتشر شده، درواقع امر، حاصل استفاده خبرنگار تلویزیون بی بی سی درجریان یک گفت و شنود با خانم «اما نیکلسون» بوده است.
چنان که مستحضر هستید، خانم اما نیکلسون، با توجه به سمت نمایندگی خود درمجلس انگلستان و اتحادیه اروپایی، درسال های اخیر، تلاش ویژه ای را صورت داده تا با جمع آوری مدارک و اسناد معتبر و غیرقابل انکار، نام گروهک تروریستی منافقین را در فهرست گروه های تروریستی و ضد بشری جهان قراردهد. وزارت اطلاعات از این فرصت استفاده نموده و طی جلسه ای، نکاتی را درباره برخی مسائل، با ایشان بازگو نموده است.
البته خبرنگار بی بی سی نیز همراه مشارالیها درآن مذاکره و جلسه حضور داشته و از موقعیت استفاده کرده، اظهار نظرهای وزیر اطلاعات را به عنوان «مصاحبه اختصاصی وزیر اطلاعات ایران با شبکه جهانی بی بی سی» منتشر نموده است».