در روز شنبه،15 ژوئن 2013، بیش از 40 موشک 107 میلیمتری به کمپ حریه شلیک شد.
دیوارهای حفاظتی از داخل کمپ توسط دولت عراق به بیرون انتقال داده شده است. این دومین حمله مرگ آور علیه کمپ حریه در امسال می باشد.
اولین حمله در روز 09 فوریه بود که جان 8 را گرفت و تعداد قابل توجهی زخمی بجای گذاشت.
این افراد که تعداد آنان بیش از 3000 نفر می باشد از زنان ومردانی هستند که پناهنده در کشور همسایه عراق می باشند. آنها و خانواده های آنان بطور شدید توسط رژیم ایران مورد ظلم وستم، شکنجه و قتل قرار گرفته اند. با توجه به انفعال و رخوت در بالاترین سطح از دولت عراق، آنها را در شرایط ناامن، غیربهداشتی و خطرناک با چشم انداز کمی از اسکان مجدد و ایمنی در کشورهای جهان سوم به دام افتاده اند. دولت عراق اقدامات موثر برای حفاظت از ساکنان کمپ حریه بکار نمی گیرد. سئوالی که نیاز است پرسیده شود این است که: چگونه این شهروندان بی دفاع می توانند مورد حمله راکتی قرار بگیرند، هنگامی که این منطقه نظامی سابق دریک مکان حفاظت شده توسط دولت عراق قرار دارد؟ ساکنان بیش از گذشته بخاطر شرایط شکننده منطقه از جمله اوضاع درهم ریخته در سوریه و افزایش انگیزه های تهاجمی خطرناک رژیم ملاها درایران در خطر واقع شده اند.
من باور نمی کنم که این یک اتفاق تصادفی است که حمله به ساکنان اردوگاه در همان روزی است که نتیجه انتخابات رئیس جمهور جدید رژیم ایران اعلام شد. حملات ادامه دار علیه ساکنان کمپ حریه محکومیت کمیسیاریای عالی پناهندگی سازمان ملل، دولت کانادا، وزیر امورخارجه امریکا جان کری، معاون رئیس پارلمان اروپا و وزیر امورخارجه ما سناتور باب کار بهمراه داشته و دولت عراق را فرا خوانده اند که اقدامات ضروری برای اطمینان از حفاظت ساکنان کمپ حریه را تامین سازد.
من دولت عراق را فرا می خوانم که همه امکانات ممکنه پزشکی برای کمک به قربانیان مقرر دارد و امنیت ساکنان کمپ را تامین کند و بطور مداوم به تعهدات ومسئولیت های بین المللی خود پایبند باشد.
من بعلاوه دولت عراق را فرا می خوانم که این حمله را مورد تحقیق قرار داده و مجرمین را به دست عدالت بسپارد. من همچنین سازمان ملل را فرا می خوانم که ازهمه قدرتی که دارد استفاده کند و نه تنها امنیت کمپ و ساکنان را تامین بلکه اعتماد مردم عراق و حقوق بشر آنها را علیه عناصر سرکوبگر درعراق وسرتاسر مرزهای ایران کسب نماید.
همه اقدامات باید توسط دولت عراق و یونامی هرچه سریعتر برای اجرای موافقت نامه 25 دسامبر 2011 برای انتقال ساکنان کمپ حریه بخارج عراق انجام پذیرد. باید یک راه حل دائمی و پایدار برای تامین امنیت ساکنان وجود اتخاذ شود. این اوضاعی است که باید تصحیح شود. استرالیا مسئولیت دارد چرا که ما درگیری فعالیت نظامی در عراق بوده ایم و ما مسئولیت داریم که از جان این شهروندان بی دفاع توسط سازمان ملل و جامعه بین الملی که مورد حفاظت واقع شده اند، تامین نمائیم..
18ژوین2013(28خرداد92)