بیانیه اکثریت سنای بلژیک - محکومیت دیکتاتوری دینی - حمایت از مقاومت ایران و برنامه مریم رجوی

بیانیه اکثریت سنای بلژیک
شامل رئیس سنا و برجسته ترین سناتورها
محکومیت دیکتاتوری دینی
حمایت از مقاومت ایران و برنامه مریم رجوی
سناتور سابینه دبتهونه، رئیس سنای بلژیک
سناتور دیرک  کلاس، رئیس فراکسیون دمکرات مسیحی فلامان
سناتور کارل وان لووه ، رئیس کمیسیون خارجی
سناتور نله لینن رئیس کمیسیون زنان  
سناتور ژرارد دپره ، از حزب لیبرال فرانکوفون
فراخوان اکثریت سناتورهای بلژیک
به اتحادیه اروپا و همه کشورهای عضو
به رسمیت شناختن مقاومت مردم ایران
برای برقراری دموکراسی
و تحقق برنامه ده ماده یی مریم رجوی

بیانیه رئیس کمیته پارلمانترهای بلژیک  برای یک ایران دمکراتیک:
-حمایت اکثریت سناتورهای بلژیکی، شامل احزاب حاکم و اپوزیسیون برای تغییر دمکراتیک در ایران، مصادف می شود با به اصطلاح ”انتخابات” رژیم ایران که حتی یک کاندیدای اپوزیسیون هم نداشت. رئیس جمهور جدید این رژیم حسن روحانی، همواره نماینده خامنه ای و یک مقام بالای امنیتی در حاکمیت مذهبی بوده است
-بدون آزادی بیان و حقوق بشر و تغییر سیاستهای تجاوزکارانه در سوریه و عراق و برنامه دستیابی به سلاح اتمی، هیچ چیزی تغییر نخواهد کرد. هر تغییر جدی دراین سیاستها به سرنگونی رژیم منجر خواهد شد.

اکثریت سناتورهای بلژیک
بیانیه ایران – ژوئن 2013

دیکتاتوری دینی حاکم بر ایران سرکوب وحشیانه در داخل ایران را با اعدام های علنی، کشتار زندانیان سیاسی در زیر شکنجه، مجازاتهای وحشیانه مانند قطع عضو ادامه داده و تشدید کرده است.
 در ژانویه 2013، دو مرد جوان 20 و 23 ساله، در برابرتماشاچیان وحشت زده و بستگان عزادار خود در مرکز تهران به اتهام سرقت 35 یورو به دار آویخته شدند.
طی سه دهه گذشته 120.000 زندانی سیاسی که عمدتاً از جنبش اپوزیسیون اصلی ایران، مجاهدین خلق، بودند، اعدام شده اند.
سرکوب وحشیانه زنان، جوانان و اقلیتهای قومی و مذهبی بلاوقفه ادامه داشته است.
شمار زیادی از ملیتهای عرب، کرد و بلوچ درایران اعدام شده اند و بسیاری در انتظار اعدام هستند.
سازمان ملل متحد این جنایات را در 59 قطعنامه مجمع عمومی محکوم کرده است.
طرح ده ماده یی، اعلام شده توسط خانم مریم رجوی، رئیس جمهور منتخب شورای ملی مقاومت ایران، در کنفرانس بین المللی پاریس در تاریخ 2 فوریه 2013، این موارد را بیان می کند:
۱.    از نظر ما آرای مردم، تنها ملاک سنجش است و بر همین اساس، خواهان یک حکومت جمهوری مبتنی بر آرای مردم هستیم.
۲.    ما خواهان یک نظام کثرتگرا و آزادی احزاب و اجتماعات هستیم. در ایران فردا ما به کلیه آزادیهای فردی احترام می گذاریم و بر آزادی بیان و آزادی کامل رسانه ها و دسترسی بی قید و شرط همگان به فضای مجازی تأکید داریم.
۳.    ما در ایران آزاد شده فردا، از لغو حکم اعدام دفاع می کنیم و نسبت به آن متعهدیم.
۴.    مقاومت ایران از جدایی دین و دولت، دفاع خواهد کرد. هرگونه تبعیض در مورد پیروان کلیه ادیان و مذاهب، ممنوع خواهد بود.
۵.    ما به برابری کامل زنان و مردان در کلیه حقوق سیاسی، اجتماعی و مشارکت برابر زنان در رهبری سیاسی، معتقدیم و همه اَشکال تبعیض علیه زنان، ملغی خواهد شد و آنان از حق انتخاب آزادانه پوشش، ازدواج، طلاق، تحصیل و اشتغال، برخوردار خواهند بود.
۶.    ایران فردا، کشور عدالت و قانون است. ما خواهان ایجاد یک نظام قضایی مدرن، مبتنی بر احترام به اصل برائت، حق دفاع، حق دادخواهی، حق برخورداری از محاکمه علنی و استقلال کامل قضات هستیم. قانون شریعت آخوندی، در ایران فردا جایی نخواهد داشت.
۷.    ایران فردا کشور احترام به حقوق بشر است. ما متعهد به «بیانیه جهانی حقوق بشر» و میثاقها و کنوانسیونهای بین المللی از جمله: «میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی»، «کنوانسیون علیه شکنجه» و «کنوانسیون حذف کلیه اشکال تبعیض علیه زنان» هستیم
۸.    ما مالکیت شخصی، سرمایه گذاری خصوصی و بازار آزاد را به رسمیت می شناسیم و این اصل را پیشاروی خود داریم که چه در اشتغال و چه در کسب و کار، تمام مردم ایران باید از فرصتهای برابر برخوردار باشند. از نظر ما ایران فردا کشور حفاظت از محیط زیست و احیای آن خواهد بود.
٩. سیاست خارجی ما مبتنی بر همزیستی مسالمت آمیز، صلح و همکاریهای بین المللی و منطقه یی و احترام به منشور ملل متحد خواهد بود.
١٠ . ایران آزاد فردا یک کشور غیراتمی و عاری از سلاحهای کشتار جمعی خواهد بود.

ما سناتورهای بلژیک از مفاد فوق حمایت میکنیم و اتحادیه اروپا و کشورهای عضو را فرامیخوانیم تا مقاومت مردم ایران را برای برقراری دمکراسی در ایران و تحقق این برنامه ده ماده یی به رسمیت بشناسند.