اذعان آخوند روحانی به موقعیت بحرانی و خطرناک رژیم: احساس خطر میکنم

آ

خوند روحانی رئیس جمهور جدید رژیم، ضمن مجیزگویی ولی فقیه ارتجاع به بحرانهای اجتماعی و اقتصادی دیکتاتوری آخوندی اعتراف کرد و گفت: هیچ دولتی در تاریخ ایران با مشکلاتی که دولت وی با آن روبرو است، روبرو نبوده، و از این بابت احساس خطر میکنم.

وی با یادآوری اینکه فقط او نیست که به این مشکلات اذعان میکند، افزود: به نقدهای ولایتی علیه سیاست خارجی، نقدهای قالیباف و رضایی علیه وضع اقتصادی توجه کنید و آن وقت می‌بینید که اگر منظور ما از جمهوری اسلامی این بود، که نباید این‌قدر منتقد می‌بودند.
آخوند حسن روحانی با اشاره به حملات باند خامنه ای به رفسنجانی گفت: بزرگان و کسانی که در انقلاب نقش اساسی داشتند متأسفانه مورد حملات ناجوانمردانه و تخریب قرار گرفتند.
رئیس جمهور جدید رژیم بی اعتمادی مردم به این نظام را مشکل اصلی توصیف کرد و گفت ما امید و اعتماد را از مردم گرفته ایم .
آخوند حسن روحانی اذعان کرد که تورم، گرانی، بیکاری نه تنها دامن طبقات پایین را فراگرفته بلکه دامن طبقات متوسط را هم فرا گرفته است.
در مورد بحران در رأس نظام نیز آخوند روحانی در قبال اظهارات نماینده خامنه ای درکیهان که گفته بود چرا از آخوند خاتمی رئیس جمهور قبلی رژیم تشکر کرده است، واکنش نشان داد و گفت هم با خاتمی وهم رفسنجانی همکاری داشته و خواهد داشت.  
12تیر92