آخوند احمد خاتمی عضو هیأت رئیسه و مهره خامنه ای خبرگان ارتجاع به رئیس جمهور جدید رژیم هشدار داد: شعار اعتدال با ولایت معنا پیدا میکند و در دولتی که شعار اعتدال سر داده است، کسانی که در مقابل ولایت ایستادند نمیتوانند نقش داشته باشند. در جریان فتنه ۸۸ علیه ولایت از رو شمشیر کشیدند. بنابراین ایستادن در برابر این فتنهگران امری واجب است.
وی که در زنجان صحبت میکرد گفت: دولت جدید، نهادها و جریانها تا وقتی درخط ولایت هستند و کمترین زاویهای پیدا نکنند، مورد تأیید رهبری هستند. (خبرگزاری حکومتی مهر 12تیر92)
کیهان، ارگان ولی فقیه ارتجاع در سرمقاله 12 تیر خود تحت عنوان « شرکت سهامی یا خط اول مقاومت؟» نوشت:
اینکه باید چگونه تیمی درکابینه جدید چیده شود، متوقف به این است که چه تحلیلی از شرایط کلی کشور در حوزه سیاست خارجی و داخلی داشته باشیم. بنابراین ضرورت دارد که بهعنوان خط مقدم مقاومت، دولتی پرکار و تدبیر با دولتمردانی دارای روحیات جهادی تشکیل شود. این دولت ملی و انقلابی دقیقاً در نقطه مقابل دولت «شرکت سهامی» و «دولت ائتلافی» است.
کیهان خامنه ای در شماره پنجشنبه 13 تیر نیز نوشت: دولت یازدهم باید تعریف و دایره اعتدالگرایی را در دستور کار داشته باشد تا راه نفوذ و سوءاستفاده را بر فرصتطلبان و تشنگان قدرت ببندد.
در همین حال آخوند حائری شیرازی در دفاع از حسن روحانی به مقابله با پاسدار شریعتمداری برخاست و خطاب به وی نوشت: سرمقاله شما با عنوان «خوابی که فتنهگران برای رئیسجمهور جدید دیدهاند» موجب نوشتن این چند سطر گردید. البته به نظر میرسد مقاله جنابعالی بیشتر نمایانگر خوابی باشد که شما برای ایشان دیدهاید!
آخوند حائری افزود: به همان معیار که حمایت از فتنهگران سال ۸۸ زشت و محکوم است، تلاش برای حذف یک جناح سیاسی از صحنه رقابت با ابزار تهمت و افترا و سخنان اثبات نشده نیز فتنه است. پاشیدن تخم کینه بین ایشان و تبدیل نمودن صحنه رقابت سیاسی به صحنه جنگ و جدال و اهانت، هم فتنه است. (سایت حکومتی الف 12تیر92)
در مقابله با باند خامنه ای، رفسنجانی بر آزاد گذاشتن آخوند روحانی در تشکیل کابینه تأکید کرد و گفت:اکنون باید در فضای سالم به دور از بداخلاقیهای سیاسی و رقابتهای مضر، دولت اعتدال، کار و سازندگی تشکیل شود. امیدواریم آقای روحانی با استفاده از نیروهای خبره و مناسب، کابینه خوبی را شکل دهد.(خبرگزاری حکومتی ایسنا 13تیر92)