بروجردی رئیس کمیسیون خارجی مجلس ارتجاع گفت: ما منتظر هستیم ببینیم چه کسی را روحانی معرفی میکند؛ البته هر چهار وزارتخانه امور خارجه، اطلاعات، دفاع و کشور، حساس است و معمولاً در تعیین وزرا برای این وزارتخانهها نظر رهبری لحاظ میشود و طبیعی هم هست چرا که وزیر دفاع به نوعی وصل به فرمانده کل قوا است و وزارتخانههای امور خارجه، اطلاعات و کشور هم کلیدی هستند.
بروجردی افزود رئیس مجلس اولین نفری بود که برای تبریک به رئیسجمهور جدید اقدام کرد و در آنجا قرار شد برای پیشنهاد وزرا به مجلس هماهنگی لازم صورت بگیرد و این کمک میکند وزرا به خوبی تعیین شود.
شجاعی، سخنگوی باند خامنه ای در مجلس رژیم نیز هشدار داد روحانی نباید از وزرای دولتهای هاشمی و خاتمی در رأس وزرات خانهها، دستگاهها و مؤسسات مهم استفاده کند. زیرا بعید میدانم مجلس به وزرای دولتهای گذشته که پروندههای تند و پر حاشیهای داشتند، رأی اعتماد بدهد. وی گفت: دولت روحانی به بعضی از اشخاص و جریانهای سیاسی بدهکار است، جمع کردن این نگاههای معارض و مختلف قطعاً برای روحانی کار سخت و دشواری است. لذا بهترین راه برای روحانی این است که از آدمهایی که برای دولت وی حاشیه سازی میکنند، فاصله بگیرد.
در همین حال، علی عسگری، مشاور پارلمانی آخوند روحانی، در مصاحبه با روزنامه حکومتی قانون، گفت رئیس جمهور جدید سعی خواهند کرد کابینه را با رهبری هماهنگ کنند، زیرا ایشان 50 سال با رهبری رفیق و به شخصیت ایشان علاقهمند است.
از سوی دیگر، به گزارش رسانه حکومتی تابناک، پورنجاتی قائم مقام سابق رادیوتلویزیون رژیم از عناصر باند مغلوب، در پاسخ به این سوال که چرا حلقه اول اطرافیان روحانی پر از نیروهای امنیتی و اطلاعاتی است؟، گفت: من واقعاً متاسفم که ژورنالیستهای حتی کهنهکار ما هنوز متوجه این نیستند که دوم خرداد هم که آقای خاتمی بود، توسط دوستان و همکارانی کمک میشده که همه از این منظر، تابلوی اطلاعاتی امنیتی داشتهاند. مغز آنها حجاریان بود که تدوینکننده قانون وزارت اطلاعات بود.
رسانه های حکومتی عصر ایران ـ مهر ـ قانون و تابناک (16 ـ 17 ـ 15مهر)