دفاع آخوند صادق لاریجانی از اعدامهای وحشیانه

آخوند لاریجانی سردژخیم قضاییه در واکنش به نفرت و انزجار بین المللی از سرکوب افسار گسیخته و افزایش اعدام ها، در حالیکه حاکمیت ولی فقیه ارتجاع را اسلام می نامید، گفت: دفاع از کیان اسلام در برابر هجمه‌های حقوق بشری غرب جهادی عظیم در راه اسلام است.

وی که در جمع دژخیمان رژیم صحبت میکرد، افزود هجمه علیه ایران بر اساس بنیان‌های غلط است، آنان برخی احکام اعدام در ایران را در حالی محکوم می‌کنند که محکومان از افرادی هستند که فضا را ناامن کرده‌اند و یا از طریق مواد مخدر، افراد جامعه را آلوده می‌کنند.
آخوند لاریجانی با تقدیر از جنایات دژخیمان در قضاییه دیکتاتوری آخوندی بر ضرورت افزایش این جنایات تاکید کرد و گفت: امیدواریم با افزایش امکانات و تقویت نیروی انسانی فصل جدیدی در دفاع از کیان قوه قضاییه و نظام در برابر هجمه‌های غربی آغاز شود.
عصر ایران- اول مرداد92