رسانه ها و عوامل وابسته به رفسنجانی و آخوند روحانی در اعتراض به فشارها و تهدیدهای باند خامنه ای می گویند و مینویسند: «هر روز که میگذرد، فشار روی روحانی بیشتر می شود و به نظرمی رسد می خواهند از همان ابتدا به ساکن به روحانی تأکید کنند که خیلی کاره یی نیست» .
باند خامنه ای نیز آنها را حامیان فتنه توصیف کرده و تصریح می کنند: «حامیان فتنه حق ندارند به مراکز مدیریتی و صحنه سیاسی کشور بازگردند!»
مصمم هستند گربه را پای حجله بکشند و از همان ابتدا بهساکن به آقای روحانی تأکید کنند خیلی کاره یی نیست
یک رسانه باند روحانی (بهار ـ 6مرداد) نوشت:
هر روز که میگذرد، فشار روی آقای روحانی درباره اینکه چه باید بکند و چه نباید بکند و چه کسی را برای دولتش انتخاب بکند و چه کسی را حق ندارد برای دولتشانتخاب بکند، بیشتر و بیشتر میشود . جالب است که اصلاً به روی خودشان نمیآورند که اگر مردم با عملکرد و سیاستهای آنان ظرف هشت سال گذشته موافق میبودند، اینقدر عقلشان میرسید که به سعید جلیلی باید رأی میدادند. یک روز میگویند که: «سیاستهای کلی نظام ثابت هستند و غیرقابل تغییر(توسط رئیسجمهوری) »، روز دیگر میگویند که «درباره مسأله هسته یی، رئیسجمهوری کاره یی نیست»، روز دیگر میگویند «رئیسجمهوری به هیچ روی حق تنشزدایی با قدرتهای استکباری را ندارد»، روز بعدش میگویند که «سیاستهای فرهنگی و آموزش عالی کشور در حوزه اختیارات و وظایف رئیسجمهوری نیست و خط مشی کلی نظام در این حوزهها توسط نهادهای دیگر اتخاذ میشود»، روز بعدش میگویند که «روحانی حق ندارد جک استرا را برای مراسم معارفهاش دعوت کند». مسائل نظامی، دفاعی و امنیتی هم که علیالقاعده جزو حیطه ریاستجمهوری نیستند. اگر واقعاً چنین است و رئیسجمهوری کارهای نیست، پس اساساً چرا اینهمه زحمت، دردسر و هزینه برای انتخابات ریاستجمهوری؟ همانسیاستهای هشت سال گذشته ادامه پیدا میکرد و در نهایت از جانب مجلس به عنوان نخستوزیر و رئیس قوه مجریه انتخاب میشد. بهنظر میرسد که از همان ابتدا مصمم هستند گربه را پای حجله بکشند و از همان ابتدا بهساکن به آقای روحانی تأکید کنند خیلی کاره یی نیست....
اگر خاتمی چندی پس از تشکیل دولت هر 9روز با یک بحران مواجه میشد، حسن روحانی دولت تشکیل نداده به بحران نزدیک میشود
رسانه باند آخوند روحانی (بهار، 6مرداد) هم چنین تحت عنوان «خطونشان تندروها برای کابینه دولت یازدهم» نوشت:
با وجود آنکه روحانی هنوز فهرست وزرای خود را منتشر نکرده و هرچه تاکنون منتشر شده است حدس و گمان و آرزوهای اهالی رسانه بوده، اما تهدیدها و خطونشانها علیه او آغاز شده است.
اگر خاتمی چندی پس از تشکیل دولت هر 9روز با یک بحران مواجه میشد، به نظر میرسد حسن روحانی دولت تشکیل نداده به بحران نزدیک میشود. آنها با همان بازی قدیمی «هر ۹روز، یک بحران» و کشیدن خطونشانها و تهدیدهای همیشگی به استقبال دولت تدبیر و امید خواهند رفت. شیخ دیپلومات در سخنرانیهای انتخاباتیاش بارها بر این نکته تأکید کرده که رئیسجمهوری آینده، روزهای سختی را در پاستور خواهد داشت. از یکسو او با موانعی مواجه است که دولت قبلی گذاشته و پرکردن آن به این راحتی نیست و زمان و صبوری میخواهد و از سوی دیگر با جریانی مواجه است که همیشه طلبکار هستند، حتی اگر جریان فکریشان رأی نیاورده باشد و شکستخورده انتخابات باشند…
کیهان پا را فراتر نهاده و هر روز در سرمقاله یی تازه بیش از بیش برای رئیسجمهوری منتخب خطونشان میکشد و حتی معاون اول رئیسجمهوری را هم بدون درنظرگرفتن حقوق بدیهی و واضح رئیسجمهوری مشخص میکند. البته عتاب و خطابها تنها محدود به رسانهها نیست و چهرههای این جریان هم، رویهای مشابه در پیش گرفتهاند.
پاسخ کیهان خامنه ای: حامیان فتنه حق ندارند به مراکز مدیریتی و صحنه سیاسی کشور بازگردند!
کیهان ارگان خامنه ای(6مرداد)، در مطلبی با عنوان« پروژه ناشیانه حامیان فتنه» به داد و فریادهای باند روحانی واکنش نشان داد و نوشت: برخی مدعیان افراطی به اصطلاح اصلاحطلب به ترفند و تاکتیک نخنما شده «فرار به جلو» روی آوردهاند.
«فرار به جلو» از شگردهای عملیات روانی است که حریف سعی میکند با نعل وارونه، دست پیش بگیرد و خود را طلبکار جا بزند تا از عقبه و گذشته خودش رهایی بیابد.
کیهان آخوندی با اشاره به سخنان خامنه ای که گفته بود«بزرگترین گناه آنها این است که دشمن را امیدوار ساختند»؛ نوشت: آنها حق ندارند به مراکز مدیریتی و صحنه سیاسی کشور بازگردند. چرا؟ چون «خائن» به ملت و نظام و رهبری نمیتواند خود را «خادم» جا بزند.
اینکه افراطیون آشکارا به قانون تمکین نکردند و اکنون «اصلاحات» را به «اعتدال» تعریف میکنند سرقفلی نامشروعی است که خیال میکنند میشود حافظه تاریخی مردم را نادیده گرفت.
اعتراض علی مطهری به باند خامنه ای: افراطیون بازنده نباید برای دولت آینده تعیینتکلیفکنند!
علی مطهری نماینده مجلس آخوندی در جانبداری از رفسنجانی و آخوند روحانی گفت:
اینکه چهار سال تمام آقایان هاشمی رفسنجانی و خاتمی به وسیله رسانههای مختلف تخریب شوند و حتی یک دقیقه فرصت دفاع به آنها داده نشود و آنگاه کاندیدای مورد نظر این دو نفر پیروز شود بسیار پر معنی و حاکی از رشد اجتماعی و سیاسی مردم ماست. گفتمان افراط 4میلیون رأی بیشتر نداشت اما میبینیم که سروصدای افراطیون از همه بیشتر است و برای دولت آینده تعیینتکلیف میکنند، گویی پیروز انتخابات بودند. اینها باید قبول کنند که پیروز این انتخابات اصلاحطلبان معتدل و اصولگرایان معتدل بودند
از جناب اقای روحانی میخواهم که به شعارهای خود از جمله دفاع از حقوق ملت و اجرای فصل سوم قانون اساسی پایبند باشد. اکنون که با انتخابات اخیر آشتی ملی در جامعه تحقق یافته است بجاست که آثار بحران سال 88 رفع گردد. زندانیان سیاسی که اکثر آنها جرمی جز انتقاد ندارند آزاد شوند. (رادیو حکومتی فرهنگ، 6مرداد)