هفته گذشته نیروی سرکوبگر انتظامی در تهران بزرگ، ۶۷ کافی نت را در تهران پلمب کرد و به شمار دیگری از آنان اخطار داد. پاسدار ساجدی نیا، سرکرده نیروی انتظامی تهران بزرگ در این باره گفت: این اقدام بر اساس «طرح نظارت بر عملکرد کافی نت های شهر تهران در سال 92» و «در پی تخلفات متعدد و مکرر این واحدهای صنفی متخلف و همچنین تشکیل پرونده های گوناگون در پلیس فتای تهران بزرگ» صورت گرفته است. او تهدید کرد: با متخلفان «بدون اغماض برخورد خواهد شد» (خبرگزاری حکومتی ایسنا-5مرداد).
پیش از این مهدی اخوان بهآبادی، دبیر شورای عالی فضای مجازی رژیم، «دور زدن سامانه فیلترینگ برای دسترسی به شبکههای اجتماعی در اینترنت را جرم» خوانده بود.
در ایران تحت حاکمیت آخوندها استفاده از اینترنت صرفاً از طریق آی پی های ثبت شده توسط شرکت مخابرات متعلق به سپاه پاسداران امکانپذیر است تا کلیه فعالیتهای کاربران تحت کنترل باشند.
ارگان سرکوب اینترنتی موسوم به پلیس فتا (فضای تولید و تبادل اطلاعات ایران) هرگونه استفاده از اینترنت را مشروط به ارائه کد ملی و شناسه (پاس ورد) افراد کرده است. صاحبان کلیه دفاتر خدمات اینترنتی (کافی نت) نیز موظفند مشخصات کلیه مراجعان را ثبت نمایند. در غیر این صورت کافی نت آنها تعطیل خواهد شد. همچنین برای صاحبان کافی نت ها نصب هرگونه نرم افزارهای فیلترشکن روی کامپیوترها و دراختیارگذاشتن هرگونه فیلترشکن برای دسترسی به سایتهای فیلتر شده، یا معرفی سایتهای فیلتر شکن به کاربران ممنوع است.
رژیم آخوندی برای تشدید سرکوب در فضای مجازی شمار بالایی از پاسداران را زیر عنوان «مقابله با جنگ نرم» به شناسایی کاربران اینترنتی اختصاص داده است. به گفته محمدعلی آسودی، معاون فرهنگی و تبلیغات سپاه پاسداران «۲۰هزار نفر از نیروهای سپاه در حوزههای مختلف فرهنگی برای مقابله با جنگ نرم فعالیت میکنند». وی گفت که این اقدام در «اجرای فرامین مقام رهبری در خصوص مقابله با جنگ نرم» صورت گرفته است (روزنامه حکومتی بهار-13دی91).
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
5مرداد1392 (27ژوییه2013)