در این مراسم دیوید کیلگور، معاون سابق وزیر خارجه کانادا طی سخنانی با ابراز انزجار از محاکمه نشدن عاملان قتل عام زندانیان بعد از گذشت 25 سال گفت: تمامی مقامات ارشد این رژیم، شامل خامنه ای، رفسنجانی، خاتمی و بسیار دیگر در قتل عام 30000 زندانی سیاسی و به گفته برخی دیگر 33000 زندانی سیاسی سهیم هستند و باید در برابر عدالت قرار بگیرند. وی تأکید کرد، رئیس جمهور جدید این رژیم حسن روحانی در آن سال عضو شورای عالی دفاع رژیم بود و کاملا در جریان این جنایت قرار داشت.
وی سپس با اشاره به تصویب قطعنامه یی در پارلمان کانادا در 5 ژوئن 2013 که قتل عام 88 را به عنوان جنایت علیه بشریت به رسمیت شناخته است، از ملل متحد و دولتهای غربی ازجمله دولت کانادا خواستار تشکیل یک هیأت حقیقت یاب شد تا در مورد جزئیات این جنایت تحقیق نماید.
آقای کیلگور با اشاره به تهدیدات رژیم برای کشتار مجاهدان در زندان لیبرتی گفت ما بسیار مصمم و قاطع هستیم که باید امنیت ساکنان تأمین شود و پراتیک ترین راه برای این کار نیز بازگشت آنان به اشرف است که بالنسبه امن تر میباشد.
سخنران بعدی خانم فولکو، نماینده سابق پارلمان کانادا در سخنان خود ضمن اعلام همبستگی با خانوادههای شهیدان قتل عام سال 67، آن را یک جنایت دردآور توصیف کرد و خواستار اجرای عدالت شد.
خانم فولکو حمایت خود را از کارزاری که برای تأمین امنیت مجاهدان در لیبرتی از طریق بازگشتشان به اشرف در جریان است، اعلام نمود.
سپس خانم یاسمین راتنسی، نماینده سابق پارلمان با اشاره به قتل عام سال 67 که اکثر شهدای آن از وابستگان به مجاهدین خلق بودند گفت اسلام هرگز چنین جنایاتی را باور ندارد و عملکرد ملایان حاکم بر ایران هیچ ربطی به مذهب شیعه که به حضرت علی شناخته میشود ندارد. وی گفت این جنایتکاران باید به سزای عملشان برسند و مورد محاکمه قرار بگیرند. خانم راتنسی همچنین با ابراز نگرانی در مورد امنیت مجاهدان اشرف و لیبرتی، بر ضرورت تآمین آن تاکید کرد.
به یاد شهیدان به خون تپیده سال 67 نمایشگاهی از تصاویر آنها ترتیب داده شده بود.