سایت حکومتی پارسینه (20مرداد) از جانب باند مغلوب می نویسد: بعضی از افراطیون مجلس بهدنبال آن هستند به نام حوادث 88 وزرای غیرمقبول خود را رد کنند و گزینههای نزدیک خود را پیش پای روحانی بگذارند که این خلاف شعار تعامل مجلس با دولت است. بنابراین گفتههای علی مطهری بهتر مشخص میکند افراطیون پس از شکست در انتخابات یازدهم ریاستجمهوری بهدنبال یک پیروزی هستند و حضور وزرای نزدیک به خود را مصداق جبران این شکست میدانند. از روز تحلیف تاکنون بعضی از گروههای سیاسی و تندوروی خارج مجلس، نمایندگان مجلس را تحت فشار خود قرار دادهاند تا نمایندگان در رای اعتماد به وزرا تغییر نظر بدهند تا جای نزدیکان خود را در کابینه باز کنند. رأی اعتمادی که هیأت رئیسه مجلس نسبت به آن نظر روشنی دارد. ولی همچنان عدهای این نظر هیأترییسه مجلس را نمیپذیرند و مدام بر طبل خود میکوبند.
به گزارش خبرگزاری حکومتی فارس (19مرداد) آخوند سالک، نماینده مجلس ارتجاع از باند خامنه ای گفت: اگر وزرای پیشنهادی به هر نوعی در فتنه سال 88 دخیل بوده باشند مطمئناً صالح محسوب نمیشوند، چرا که ساختار فکری وی نیز به همان گونه است. برخی وزرای پیشنهادی ممکن است اظهار کنند که با ولایت هستند و از فتنه برائت جویند اما در عمل به شکل دیگر رفتار کنند، که این خطرناک است.
چرا که عناصر عجیب و غریبی با التماس کردن و به دست گرفتن قرآن در بین نمایندگان حضور مییابد که همواره روی آنها علامت سوال بزرگی وجود دارد. بی سابقه ترین لابی برای رأی اعتماد به وزرا در مجلس به چشم میخورد.
احمد شوهانی نماینده مجلس رژیم از ایلام نیز اظهارداشت: برخی از وزرای پیشنهادی هیأتی 40 نفره را همراه خود برای جلب نظر نمایندگان و گرفتن رای اعتماد به مجلس میآورند که واقعاً جای تعجب است که دستاندرکاران مجلس چگونه این همه افراد را به درون مجلس راه میدهند.
محمد دهقان، عضو هیأت رئیسه مجلس ارتجاع از باند خامنه ای گفت: یکی از شاخصههای وفاداری یا عدم وفاداری به نظام، مواضع فرد پیشنهاد شده در جریان فتنه 78 و 88 است؛ کسی که در فتنه 78 و 88 به این نظام وفادار نبوده، ممکن است در فتنههایی که دشمنان در آینده برای ما ایجاد کنند، نقش ایفا کند و لذا ما نمیتوانیم به فردی که قبلاً وفاداری خود را به اثبات نرسانده، اعتماد کنیم و او را در صدر بخشی از نظام قرار دهیم. (قدس آنلاین، 19مرداد)
فاطمه آلیا از باند خامنه ای در مجلس مهم ترین ملاک رأی اعتماد به وزرا را عملکرد آنها در جریان قیام ۸۸ دانست و از حضور برخی در فهرست کابینه روحانی انتقاد کرد.
همزمان مصری سخنگوی هیأت رئیسه مجلس ارتجاع در مصاحبه با تلویزیون حکومتی، وحشت رژیم را از قیام و سرنگونی برملا کرد و گفت: خط قرمز فتنه را مجلس بسیار رویش حساسیت دارد، چون در همین مقاطع ما میخواهیم ببینیم که این وزرا کجا قرار می گیرند، خدا ناخواسته شاید یه بحرانی در کشور پیش آمد کجا قرار می گیرد، آنطرف خط قرار می گیرد یا اینطرف خط قرار می گیرد؟
یک چیزی که خیلی مهمه برای نماینده این است که این وزیر با آهنگ ولایت حرکت میکند؟ در مقاطع حساس ولایتی است یانه؟
علی مطهری نماینده دیگر مجلس رژیم گفت اینکه بخواهند از هر وزیر پیشنهادی سوال کنند که موضع شما درباره فتنه چیست مقداری بی منطق به نظر می رسد. مهم این است که کسی در آن آشوب های خیابانی نقش نداشته باشد، اگر کسی اقداماتی همچون آتش زدن سطل زباله و یا حمایت از آشوب ها را انجام داده است این فرد صلاحیت ندارد. ولی اگر کسی مثلا به نتیجه انتخابات اعتراض داشته و حتی معتقد بوده که تقلب شده است؛ این گناهی نیست. وی افزود یکی از وزرای پیشنهادی هم قبلا ًدر وزارت اطلاعات بوده که باید در مورد این ابهام یعنی درباره قتل های زنجیره ای توضیحات لازم را بدهد.
از سوی دیگر برومند، عضو کمیسیون کشاورزی مجلس رژیم گفت با وجود ممانعت نمایندگان افراطی، وزرایی چون ربیعی، زنگنه، نجفی و میلی منفرد، به پاستور راه می یابند و افراطیون برای مانع تراشی مقابل کابینه شانسی ندارند.