سازمان ملل باید یک روز در ماه اوت (مرداد ماه) را برای یادبود قتل عام زندانیان سیاسی در ایران تعیین کند
کمیته پارلمانی بریتانیایی برای آزادی ایران که ازحمایت اکثریت مجلس عوام و بیش از 200 عضو مجلس اعیان این کشور برخوردار است اعلام کرد: کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل و شورای حقوق بشر باید درباره قتل عام زندانیان سیاسی در ایران در 1988 تحقیق کند.
در این بیانیه آمده است:25 سال پیش، به دنبال فتوای خمینی، در یک جنایت علیه بشریت، حداقل 30000 زندانی سیاسی، عمدتا اعضا و هواداران سازمان مجاهدین خلق ایران قتل عام شدند.
خامنه ای و مقامات قضایی کنونی ایران در میان کسانی هستند که آمران یا عاملان قتل عام 1988 بوده اند و اکنون احکام اعدام زندانیان سیاسی و آنهایی که در قیام های ضد رژیم دستگیر و به ”محاربه“متهم شده اند را صادر می کنند.
سکوت ادامه یابنده بین المللی در مورد این جنایت یک توهین آشکار به انسانیت است. ملاحظات سیاسی باید کنار گذاشته شود. اکنون زمان عمل است.
نمایندگان مجلسین انگلستان به کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل، شورای حقوق بشر و گزارشگر ویژه در مورد وضعیت حقوق بشر در ایران برای تشکیل یک کمیسیون تحقیق درباره قتل عام 1988 فراخوان دادند و از دولت انگلستان و متحدان بین المللی این کشور خواستار اقدام از طریق شورای امنیت ملل متحد برای محاکمه بین المللی سران رژیم و مسئولان این جنایت شدند.
آنها تاکید کردند که سازمان ملل باید یک روز در ماه اوت (مرداد ماه) را برای یادبود قتل عام زندانیان سیاسی در ایران تعیین کند.
بیانیه کمیته دوستان ایران آزاد در نروژ:
عاملان وآمران قتل عام سال67 در خفا نیستند بلکه مقامات کنونی هستند و همچنان تهدید به کشتار می کنند
کمیته دوستان ایران آزاد در نروژ اعلام کرد: همزمان با اجلاس آینده حقوق بشردر شورای امنیت سازمان ملل متحد در ماه سپتامبرـ میبایست ابعاد جدیدی از جنایات ملایان در ایران که نابخشودنی و فراموش نشدنی است نمایان شود. در مرداد ماه 1367 قتل عامهای کم نظیر زندانیان در سراسر ایران صورت گرفت.
عاملان وآمران این جنایات در خفا نیستند، بلکه در رأس رژیم هستند و این روزها چهره خود را به عنوان اصلاح طلبان مشتاق به شرکت در گفتگوهای سازنده با رهبران غربی ظاهر میکنند.
با توجه به تحریم های کمرشکن علیه ملاها، برخی از این تبهکاران، مشتاق به لغو تحریم ها، خود را به عنوان میانه رو به منظور فریب جامعه بین المللی مبدل کرده اند. به عنوان مثال روحانی رئیس جمهور جدید رژیم ایران، چنین گرگی در لباس گوسفند است. در عین حال پناهندگان سیاسی متعلق به سازمان مجاهدین خلق ایران، درعمل توسط ملایان تهدید به کشتار میشوند.
کمیته دوستان ایران آزاد در نروژ به کمیساریای عالی پناهندگان در سازمان ملل متحد جهت بررسی قتل عام زندانیان سیاسی درایران وارجاع این پرونده به شورای امنیت و برای بازگشت ساکنان لیبرتی به خانه امن در اشرف به منظور کاهش خطر و تضمین حفاظت فراخوان می دهد.
بیانیه کمیته کانادایی دوستان ایران دموکراتیک:
ـ مصطفی پور محمدی که به عنوان وزیر دادگستری ازسوی حسن روحانی معرفی شده از دستور خمینی برای قتل عام مجاهدین بود
ـ به همان دلیلی که خمینی احساس می کرد باید زندانیان سیاسی را از میان بردارد جانشینان او هم احساس می کنند باید مجاهدان لیبرتی و اشرف را از میان بردارند
کمیته کانادایی دوستان ایران دموکراتیک در نامه یی به وزیر خارجه این کشور جان برد نوشت: تابستان امسال بیست و پنجمین سالگرد یکی از سیاهترین لحظات در تاریخ معاصر ایران است که قتل عام حدود 30 هزار زندانی سیاسی را به خود دید.
همانطور که می دانید مجلس نمایندگان کانادا یک لایحه به اتفاق آرا در 5 ژوئن 2013 تصویب کرد که قتل عام زندانیان سیاسی در تابستان 1988 را به عنوان جنایت علیه بشریت به رسمیت می شناسد.
این مجلس، خاطره قربانیان به خاک سپرده شده در گورستان خاوران و سایر محلها در ایران را گرامی می دارد، و روز یک سپتامبر را به عنوان روز همبستگی با زندانیان سیاسی مقرر می کند".
مصطفی پور محمدی که در حال حاضر بعنوان وزیر دادگستری رئیس جمهور جدید رژیم ایران حسن روحانی معرفی شده، یکی از مقامات "کمیته مرگ" بود تا دستور خمینی برای قتل عام در اسرع وقت اجرا شود.
به همان دلیل که خمینی احساس می کرد باید زندانیان سیاسی بی دفاع ایران را از میان بردارد، جانشینان او هم احساس می کنند باید مجاهدان لیبرتی و اشرف را از میان بردارند. یک وکیل برجسته آمریکایی ساکنان اشرف را به عنوان بزرگترین جمعیت انبوه از شاهدان جنایت علیه بشریت توسط این رژیم توصیف کرد که باید محافظت شوند تا بتوانند در یک دادگاه بین المللی درباره قتل عام زندانیان سیاسی در 1988 شهادت دهند.
ما از شما میخواهیم از کشورهای همفکر بخواهید که سران رژیم ایران را به عنوان مسئول نقض گسترده حقوق بشر و به طور مشخص مسئول قتل عام سال 1988و در برابر عدالت قرار دهند
کانادا که تلاشها در جهت محکوم کردن رژیم ایران در مجمع عمومی سازمان ملل را رهبری می کند، می تواند پیشتاز تلاشها درجهت تحقق عدالت درمورد شهیدانی باشد که خانواده هایشان برای این همه سال رنج کشیده اند و یک ربع قرن بعد، هنوز نمی دانند عزیزانشان در کجا به خاک سپرده شده اند.