اذعان کارگزاران رژیم به ابعاد نجومی دزدی و چپاول داراییهای مردم ایران


در جریان بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی آخوند روحانی در مجلس ارتجاع، باندهای رقیب ابعاد دیگری از غارت رژیم را برملا کردند. زنگنه وزیر نفت جدید رژیم به دزدیها و چپاولهای سپاه پاسداران رژیم در صنعت نفت اشاره کرد و گفت:


صنعت نفت با مشکلات بالایی رو به روست، باید نفت توسط نفتیها اداره شود. نفت باید غیر سیاسی باشد و حیاط خلوت هیچ گروهی نباشد. هر جا پول باشد و زیاد هم باشد احتمال فساد بیشتر است.
وی با حمله به باند رقیب، خاطرنشان کرد برای قطع دستهای فاسد به طور حتم صدای خیلیها درخواهد آمد.
در واکنش به حرفهای زنگنه، سپاه پاسداران آخوندی رسماً  موضع گرفت. به گزارش سایت سپاه پاسداران(24مرداد)، سرتیپ دوم پاسدار رمضان‌ شریف مسئول روابط عمومی و سخنگوی سپاه  اظهار داشت: در دوره‌ای که زنگنه وزیر نفت بوده مجموعه قرارگاه سازندگی سپاه هیچ ورودی در حوزه نفت و گاز نداشته است. لذا هرگونه انتصاب شرکت "اورینتال کیش" به قرارگاه سازندگی سپاه و وابستگی آن به سپاه قویاً تکذیب می‌شود.
از سوی دیگر مقیمی، نماینده مجلس ارتجاع در مورد زنگنه  با اشاره به رونق«رشوه و زد وبند و باند بازی و رانت خواری» در دوران وزارت وی، گفت: اکثر قراردادهایی که در زمان وزارت مهندس زنگنه در وزارت نفت بسته شده است همه دارای ابهام هستند و در دادگاههای بین‌المللی و دادگاههای داخلی دارای پرونده‌اند. تجربه زنگنه باعث استقراض 70میلیارد دلار تحمیل برای کشور بوده است.
عبدی، نماینده دیگر مجلس ارتجاع بعد از اشاره به وضعیت وخیم بیکاری در کشور گفت:  در دولت نهم و در دولت دهم ماشین نفت رو به افول رفت، کم کم ماشین نفت از بین رفت و می‌بینید یک چیز فرسوده یی الان تحویل کشور شده…
وی افزود، مخالفان بعضی از مشکلات ایجاد شده در قراردادها و سوء استفاده های مالی را عنوان میکنند، من عرض میکنم در کدام وزارتخانه این مشکلات وجود ندارد.
عبدی در مورد یک اختلاس سه هزارمیلیاردی گفت به خاطر آن باید وزیر اقتصاد را سلاخی میکردیم.
وی با نام بردن از سایر وزراتخانه ها آنها را از اختلاس مبرا ندانست و گفت وزارتخانه نفت به عنوان وزارتخانه یی که بیشترین اقتصاد در آنجاست باید بیشترین چالش را هم داشته باشد. (شبکه خبر رژیم، 24مرداد)
از سوی دیگر ظریف، وزیر خارجه جدید رژیم، در نخستین اظهار نظر پس از کسب رأی اعتماد از مجلس ارتجاع گفت به حفظ  افرادی که بر اساس ملاحظات سیاسی  به وزارت خارجه وارد شده‌اند تعهدی ندارد.  وی که وضعیت فعلی رژیم را شرایط حساس، میخواند، حفظ این افراد در وزارت خارجه را خیانت به نظام عنوان کرد.(خبرگزاری حکومتی  ایسنا، 25مرداد)