فراخوان بین المللی: دبیرکل سازمان ملل یک روز جهانی را به یاد بود قربانیان قتل عام سال 67 در ایران اعلان کند

فراخوان بین المللی کمیته های پارلمانی و انجمن های مدافع حقوق بشر 

تشکیل یک کمیسیون تحقیق در مورد کشتار سال 67 برای محاکمه آمران و عاملان آن


کمیته فرانسوی برای ایران دموکراتیک به مناسبت بیست وپنجمین سالگرد قتل عام سال 67، طی بیانیه یی با یادآوری اعدام جمعی 30000 زندانی سیاسی در ایران نوشت:  
بعضی سالگردها هست که وجدان جهانی از بزرگداشت آنها اجتناب می ورزد. اگر چه مدافعان حقوق بشر هیچگاه آنها را از یاد نمی برند، ولی اغلب، سیاستمداران در غرب، تظاهر می کنند که در باره آنها چیزی نمی دانند، پرده ای چشمشمان را گرفته که مبادا روزی برسد که قاتلان تبدیل به مخاطبان محترمی شده باشند…
… رئیس جمهور جدید رژیم، تا آنجا که به او بر می گردد، با پیشنهاد آخوند مصطفی پورمحمدی به عنوان وزیر دادگستری، علامتی منفی داده است؛ چرا که این فرد یکی از تصمیم گیرندگان اصلی آن کشتار است که از سوی شخص خمینی به عنوان عضو « هیأت شوم مرگ» که مسئول تعیین تکلیف سرنوشت هر زندانی بوده، منصوب شده است.
کمیته فرانسوی برای ایران دموکراتیک، کمیسرعالی حقوق بشر ملل متحد و گزارشگر ویژه شورای حقوق بشر در مورد وضعیت ایران، دکتر احمد شهید، را فرا می خواند تا با تشکیل یک کمیسیون تحقیق در مورد این کشتارها، به منظور قرار گرفتن آمران و عاملان آنها در برابر مراجع قضایی بین المللی ذیصلاح اقدام نمایند.


کمیته فرانسوی برای ایران دمکراتیک
آلن ویوین (وزیر سابق) 

           فرانسوا کلکومبه (مقام قضایی سابق)

 
دبیرکل سازمان ملل یک روز جهانی را به یاد بود قربانیان قتل عام اعلان کند


کمیته ایتالیایی پارلمانترها و شهروندان برای ایران آزاد در بیانه خود نوشت:… این قتل عام معادل یک جنایت علیه بشریت می باشد همانطور که توسط عفو بین الملل شناخته شد. از نظر حقوق بین الملل، جنایت علیه بشریت در هر کجا قابل پیگرد است، سازمان ملل میتواند یک دادگاه ویژه برای مواردی که حتی هنوز وارد دادگاه جنایی بین المللی نشده است، تشکیل دهد.
…از دبیرکل سازمان ملل میخواهیم که یک روز جهانی به یاد بود قربانیان آن قتل عام اعلان کند.
از دولتهای کشورهای دموکراتیک مانند ایتالیا انتظار داریم که محکومیت قوی خود را در باره این جنایت علیه بشریت ابراز کنند و به شورای امنیت سازمان ملل فشار آورده تا این قتل عام را که پرنسیبهای جامعه بین المللی را تخریب نموده، محکوم کند.


رئیس کمیته: عالیجناب الساندرو پاگانو نماینده پارلمان ایتالیا
رؤسای مشترک: الیزابتا زامپاروتی – کارلو چیچولی
دبیر کمیته: آنتونیو استانگو
رم، 13 اوت 2013


تمامی مسئولین رژیم که امروز جزء ارکان آن  بشمار میروند از فتوای قتل عام زندانیان سیاسی حمایت کردند

کمیته عربی اسلامی دفاع از ساکنان اشرف طی بیانیه ای اعلام کرد:
ربع قرن پیش در چنین روزهایی  رژیم حاکم بر ایران یکی از بزرگترین قتل عامهای قرن بیستم را علیه زندانیان سیاسی مرتکب گردید. خمینی رهبر رژیم در آن زمان با دست خط خود فتوایی صادر کرده و به موجب آن فرمان اعدام کلیه زندانیان سیاسی اعضا و هوادار سازمان مجاهدین خلق را داد که به ارزشهای مبارزاتی این سازمان پایبند بودند. تمامی مسئولین رژیم که امروز از ارکان این رژیم به شمار میروند، از این فتوا حمایت کردند…
به رغم اینکه برخی اطلاعات حول میزان این فاجعه چند هفته بعد از وقوعش درز پیدا کرد، اما جامعه بین‌المللی در قبال آن بی واکنش ماند و رژیم ایران احساس کرد که میتواند قوانین بین‌المللی را بدون هیچ مرزی نقض کند، بدون اینکه حسابرسی شود و تشدید سرکوب علیه مخالفان در داخل ایران و دخالت در امور دیگر کشورها و صدور تروریسم به این کشورها را تا ترور سمبلهای اپوزیسیون ایران در خارج، چه رسد به پروژه اتمی وخیره سری در برابر جامعه بین‌المللی، در دستور کار خود قرار داد.
حمله به ساکنان اشرف طی سالهای اخیر در تکمیل این کشتارهای دستجمعی علیه مجاهدین خلق بود. زیرا که ساکنان کمپهای اشرف و لیبرتی حاملان پرچمهایی هستند که ربع قرن پیش از دست شهدای مقاومت افتاده است.
کمیته عربی اسلامی برای دفاع از ساکنان اشرف بر این است که راه کارآمد برای متوقف ساختن این رژیم، محاکمه رهبران آن به خاطر ارتکاب جنایات ضد بشری است و شکی نیست که محاکمه یی از این نوع بزرگترین دفاع از ساکنان اشرف خواهد بود.


13 اوت  2013
کمیته عربی اسلامی دفاع از ساکنان اشرف



جامعه بین المللی از طریق دادگاههای ویژه باید سران رژیم ایران را محاکمه کند


انجمن حقوق بشری به قابیل دست نزنید، در سالگرد قتل عام زندانیان سیاسی در ایران اعلام کرد:
25 سال بعد از شروع قتل عام زندانیان سیاسی در تابستان 1367 به دستور خمینی، مسئولین آن قتل عام که جنایت علیه بشریت، تعریف شده، هرگز محاکمه نشده اند. بسیاری از کسانی که بخشی از آن زنجیره فرماندهی رژیم بودند همچنان پستهای کلیدی را اشغال کرده اند…
انجمن به قابیل دست نزنید به سازمانهای بین المللی می پیوندد که میخواهند قتل عام صورت گرفته در 25سال قبل در ایران موضوع یک کمیسیون تحقیق بین المللی مستقل از طرف کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل گردد و از طرف سازمان ملل یک روز جهانی برای یادبود خاطره آن قربانیان ایجاد و این موضوع به یک دادگاه بین المللی سازمان ملل سپرده شود.


دبیر انجمن به قابیل دست نزنید: سرجیو دالیا
13 اوت 2013