بیانیه وزارت‌خارجه آمریکا در باره انتقال افراد باقیمانده از اشرف به لیبرتی در عراق

قدردانی و استقبال ایالات متحده از ورود و سلامت  42 تن از مجاهدین خلق به لیبرتی
 
تصریح مجدد بر محکومیت حمله اول سپتامبر تأکید بر محاکمه عاملان این اقدام پرشقاوت ـ نگرانی در مورد 7 گروگان مفقود

اصرار بر اجرای التزامات باقیمانده از طرح انتقال 42 نفر به لیبرتی بخصوص توسط دولت عراق برای ارتقاء سریع ساختار امنیتی در لیبرتی

این مسئولیت دولت عراق است تا طبق تفاهم‌نامه بین یونامی و دولت عراق در 25دسامبر 2011
تمامی اقدامات ممکن برای تضمین سلامتی و امنیت ساکنان در لیبرتی را اتخاذ کند


ما از دولت عراق می‌خواهیم تا حفاظت از مایملک باقیمانده در کمپ اشرف را همانطور که طبق طرح انتقال ملل متحد در باره 42 نفر با آن موافقت کرد تضمین کند

صبح امروز پنجشنبه 21 شهریور, پس از ورود 42 تن اعضای مجاهدین خلق ایران از اشرف به لیبرتی, وزارت خارجه آمریکا بیانیه زیر را منتشر کرد:
ایالات متحده از ورود و سلامت 42تن باقیمانده از مجاهدین خلق که در کمپ اشرف سکونت داشتند به کمپ لیبرتی، استقبال می‌کند. آنها بازماندگان حمله وحشتناکی هستند که در اول سپتامبر در کمپ اشرف اتفاق افتاد و ما از همکاری آنها با یونامی در این اقدام جابجایی قدردانی می‌کنیم. ما همچنین از همکاری دولت عراق در تسهیل این جابجایی قدردانی میکنیم.
آمریکا بر محکومیت حمله اول سپتامبر تصریح می نماید و تأکید می‌کند که عاملان این اقدام پرشقاوت باید به پای محاکمه آورده شوند. ما هم‌چنین کماکان نسبت به 7نفری که  در این حمله مفقود شده‌اند عمیقاً نگرانیم و خواهان این هستیم تا همه اقدامات برای مشخص شدن محل نگهداری آنها صورت گیرد.
یونامی تلاشهای فوق‌العاده‌یی را برای اجرای یک طرح جهت انتقال امن و مسالمت‌آمیز ساکنان کمپ اشرف انجام داد و ما از این اقدامات قدردانی و حمایت می‌کنیم.
ما مصرانه از تمامی طرفها می‌خواهیم تا به اجرای تمامی التزامات باقی مانده در آن  طرح ادامه دهند.
مخصوصا ما از دولت عراق می‌خواهیم تا برای ارتقا ساختار امنیتی در داخل کمپ لیبرتی سریعاً اقدام نماید.
این مسئولیت دولت عراق است تا طبق تفاهم‌نامه بین هیئت مساعدت ملل متحد و دولت عراق در 25دسامبر 2011، تمامی اقدامات ممکن را برای تضمین سلامتی و امنیت ساکنان در لیبرتی را  اتخاذ نماید.
علاوه بر این، ما از دولت عراق می‌خواهیم تا حفاظت از مایملک باقیمانده در کمپ اشرف را، همانطور که دولت عراق طبق طرح ملل متحد درمورد انتقال 42 نفر با آن موافقت کرد، تضمین نماید.
ما هم‌چنین از اعضا و رهبری مجاهدین خلق می‌خواهیم تا به‌طور فعال در پروسه باز اسکان تحت هدایت کمیساریا عالی پناهندگان، مشارکت کنند.
 ایالات متحده آمریکا به‌طور قاطع از تلاشهای هیئت مساعدت ملل متحد برای حل‌وفصل این موضوع برای اقدام با فوریت، جهت پیدا کردن اماکنی به منظور باز اسکان امن و ایمن و همیشگی در خارج از عراق پشتیبانی می‌کند.