فراخوان فوری شخصیتهای برجسته آلمانی به دبیرکل ملل متحد و رئیس جمهور آمریکا برای مداخله و آزاد کردن 7 گروگان اشرفی

بعنوان مسئولین حفاظت این پناهندگان ایرانی از شما درخواست میکنیم سریعا دخالت کنید
خواسته ما، دیدار با گروگانها و آزادی بی قید و شرط و فوری آنها است، سکوت در این لحظه نقض مهمترین اصول ملل متحد است

پروفسور ریتا زوسموت، رئیس پیشین مجلس آلمان فدرال، پروفسور گونتر فرهویگن نایب رئیس پیشین کمیسیون اروپا، آنته هوبینگر، نماینده مجلس فدرال آلمان و اوتو برنهارد، عضو هیأت رئیسه بنیاد کنراد آدنائر، طی فراخوانی به بان کی مون و باراک اوباما خواستار مداخله آنان برای آزادی گروگانهای اشرفی شدند.
شخصیتهای برجسته آلمانی اعلام کردند:
ما این نامه را برایتان مینویسیم تا خواستار دخالت اضطراری و شخصی شما برای نجات هفت گروگانی شویم که ردی از آنها دیده شده است. این هفت تن اعضای اپوزیسیون ایران هستند که در جریان کشتار اول سپتامبر 2013 در اشرف ربوده شدند. این وضعیت، یک دخالت بین المللی را از هر زمان دیگری ضروری تر می سازد.
سازمان ملل، این ساکنان را بعنوان پناهنده تحت کنوانسیون ژنو و بعنوان پناهجو برسمیت شناخته شده و از این حیث مشمول حفاظت سازمان ملل میشوند.
نتیجه تلخ باصطلاح ”حفاظت“ عراق از ساکنان، تاکنون پنج حمله از طریق نیروهای مسلح عراق بوده است.
اکنون آن وقایع فاجعه بار در اول سپتامبر 2013 نه تنها تکرار شده بلکه ابعاد جدیدی به خود گرفته اند. یک گروه تحقیقاتی سازمان ملل نیز این را تایید کرده است. در این حمله هفت تن از ساکنان شامل 6 زن، ربوده شدند. اسامی آنها مشخص است کمااینکه اسامی کشته شدگان و بازماندگان مشخص هستند.
اکنون گفته میشود اسناد ویدئویی و اطلاعات قابل اعتمادی وجود دارند که اثبات میکنند گروگانها در فرودگاه بغداد بوده اند.
لذا ما از شما – بعنوان مسئولین مستقیم برای حفاظت این پناهندگان ایرانی - مصرانه درخواست میکنیم  سریعا دخالت کنید.
تحقیقات مستقل در مورد مسببین گروگانگیری و قتل عام اول سپتامبر در اشرف نیز باید به اجرا گذاشته شود.
سکوت در این لحظه بمعنای نقض مهمترین اصول ملل متحد است. سازمان ملل متحد و ایالات متحده آمریکا به دفعات تاکید کرده اند که بازگرداندن پناهندگان به ایران به معنای عبور از مرز سرخ است. این وضعیت، در پیش روی ما است و اقدام سریع برای مقابله با آن را ضروری میکند.