تاکید رفسنجانی بر لزوم زهر خوردن خامنه ای:«امام با میل جام زهر را سر کشید»!

در مقابل موج حملات و آه و فغانهای باند خامنه ای، بر سر عبور آخوند روحانی از خط قرمز ولایت، رفسنجانی بار دیگر ضرورت حیاتی زهر خوردن ولی فقیه ارتجاع در وضعیت مرگبار نظام را خاطرنشان ساخت و گفت: آن‌چه تاکنون در برنامه‌های سفر مشهود است، نشان خوبی از شروع راه‌حلی عادلانه برای رفع بهانه‌گیریها و حل مشکلات سیاست خارجی کشور است. مجموعه برنامه‌ها، اظهارات، دیدارها و گفتگوها، می‌تواند مقدمه و پیش‌درآمد خوبی برای گام‌های بعدی حل مسائل، ابهامات و خنثی‌کننده دشمنی‌های احتمالی آینده باشد که باید شاکر باشیم.

جمهوری اسلامی
همزمان، رفسنجانی با بازگو کردن چندمین بار روند زهرخوردن خمینی، این اقدام وی را هوشمندانه توصیف کرد تا به خامنه ای گوشزد کند که تلخی زهر اتمی و پذیرش قطعنامه ها را باید تحمل کند. وی در مصاحبه با رسانه های حکومتی گفت: در کنار تلخی تعبیر امام که شاید می‌توانست آن جمله جام زهر را بهتر بگوید. امام با میل جام زهر را سر کشید. به هر حال تعبیر تلخی بود.  تعبیر خوبی برای مردم بود. این نمونه یک سیاست خیلی هوشمندانه است.
سایت عصر ایران
علی مطهری نماینده مجلس ارتجاع نیز گفت قرار نبود قطع رابطه با آمریکا ابدی باشد. ما باید از فرصت بودن آقای اوباما استفاده کنیم.
روزنامه ابتکار
از سوی دیگر ولایتی مشاور سیاسی ولی فقیه ارتجاع در مصاحبه با رسانه های حکومتی، بحران و تشتت در بیت العنکبوت ولایت را برملا کرد وگفت: از کسانی که با مقامات آمریکایی گفت‌وگو کردند، جزییاتی نشنیدم ولی درمجموع رفتار هیأت دیپلوماتیک ایرانی رفتار سنجیده‌یی بود ولی این‌که چه چیزی باعث مذاکره تلفنی میان روحانی و اوباما شده است، اطلاعی ندارم.
شایان ذکراست که خامنه ای که در هنگام رفتن آخوند روحانی به نیویورک آخوند محمدی گلپایگانی سردفتر خود را برای بدرقه او فرستاده بود، در هنگام ورود روحانی به فرستادن ولایتی بسنده کرد و به عواملش برای پرتاب کفش و تخم مرغ گندیده به طرف آخوند روحانی دست باز داد.
روزنامه اعتماد
7مهر92