تظاهرات هزاران ایرانی در برلین - فراخوان به دخالت فوری سازمان ملل و آمریکا برای نجات جان 7 گروگان اشرفی

در روز شنبه 5 اکتبر، هزاران ایرانی، هواداران سازمان مجاهدین خلق ایران، در برلین در یک تظاهرات به سازمان ملل، دولت آمریکا و دولت آلمان برای نجات جان 7 ساکن اشرف که در روز 1 سپتامبر توسط نیروهای ویژه عراقی، وابسته به نوری المالکی به گروگان گرفته شدند فراخوان دادند.
در این تظاهرات که از مقابل سفارت آمریکا در برلین آغاز شد، ایرانیانی که در اعتراض به قتل عام اشرف دست به اعتصاب غذا زده اند نیز شرکت داشتند. در حال حاضر صدها نفر در کمپ لیبرتی (محل استقرار پناهندگان ایرانی در عراق)، برلین، لندن، ژنو، اتاوا، و ملبورن 35 روز است که برای آزادی گروگانها اعتصاب غذا هستند.

تظاهر کنندگان اعلام کردند که دولت آمریکا باید بلادرنگ از دولت عراق بخواهد 7 گروگان، شش زن و یک مرد، افراد حفاظت شده طبق کنوانسیونهای ژنو و ”افراد مورد نگرانی“ طبق قوانین بین المللی پناهندگی را آزاد کند. سازمان ملل و آمریکا بخوبی میدانند که نیروهای ویژه نوری مالکی بنا بر خواست رژیم ملایان به اشرف حمله کردند، 52 ساکن بی دفاع را قتل عام کرده، هفت نفر را ربودند و الان هم در دست نیروهای ویژه مالکی در منطقه سبز بغداد هستند.
ایرانیان هشدار دادند که بر اساس اطلاعات مشخص و اذعان ارگانهای بین المللی هفت گروگان در دست نیروهای امنیتی عراق در بدترین شرایط بسر میبرند و با تهدید جدی استرداد به ایران روبرو هستند.
تظاهرکنندگان خاطر نشان کردند که دولت آمریکا در قبال 7 گروگانگیر مسئولیت مستقیم و مشخص دارد چون به آنها تضمین کتبی برای حفاظت و امنیت داده بود. امری که ارشد ترین سناتورهای آمریکا از جمله منندز و مک کین هم دو روز قبل بر آن صحه گذاشتند. سکوت و بی عملی دولت آمریکا و سازمان ملل در قبال گروگانها غیر قابل قبول و غیر قابل توجیه بوده و همدستی با جنایتکاران در آن و زمینه سازی برای جنایتهای بزرگتر است.
هواداران مقاومت ایران که از سراسر آلمان به برلین آمده بودند، بی عملی و سکوت آلمان در قبال جنایت بزرگ علیه بشریت در 1 سپتامبر در کمپ اشرف را بشدت محکوم کردند بویژه از آنجاییکه دولت آلمان بعد از آمریکا و رژیم ایران یکی از بزرگترین طرف حسابهای اقتصادی عراق بوده و بواسطه ارتباطات گسترده ای که با این دولت دارد، بسادگی می تواند به دولت عراق برای آزادی گروگانها فشار بیاورد، آلمان میتواند از طریق ملل متحد و از طریق اتحادیه اروپا عمل کند، اما متاسفانه هیچ کاری نکرده است.
ایرانیان از سازمان ملل خواستار استقرار یک تیم ناظر ملل متحد و نیروهای کلاه آبی بطور دائمی در لیبرتی بمنظور تضمین حفاظت و امنیت قریب به 3000 پناهنده بی دفاع ایرانی در عراق شدند.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
13مهر1392 (5اکتبر2013)