گردهم آیی بزرگ ایرانیان آزاده در میدان ترافالگار(لندن) در حمایت از ”آزادی 7 گروگان اشرف“

روز یکشنبه 6 اکتبر 2013 صدها نفر از جامعه ایرانی انگلیسی در لندن و هواداران شورای ملی مقاومت ایران در حمایت از کارزار بین المللی برای ”آزادی 7 گروگان اشرف“ در میدان ترافالگار گردآمدند.

تجمع کننده ها خواهان آزادی فوری هفت مخالف ایرانی، شامل شش زن، شدند که در طی قتل عام 1 سپتامبر در کمپ اشرف توسط نیروهای ویژه نخست وزیر عراق به گروگان گرفته شدند.
در جمع شرکت کنندگان ایرانی انگلیسی هایی بودند که 36 مین روز اعتصاب غذای خود را در بخشی از یک تحصن اعتراضی 24 ساعته در مقابل سفارت آمریکا در لندن می گذارانند. اعتصاب غذا کننده ها، مانند صدها نفر در کمپ لیبرتی (مسکن پناهندگان ایرانی در عراق)، برلین، ژنو، اوتاوا و ملبورن، خواهان دخالت فوری آمریکا برای آزادی هفت گروگان بوده اند که درحال حاضر در یک بازداشتگاه در بغداد هستند. گروگانها در اعتراض به تهدید تحویل داده شدنشان به ایران دست به اعتصاب غذای خشک زده اند. استرداد آنها به ایران منجر به شکنجه و اعدامشان خواهد شد.
طی تطاهرات در لندن، یک اعتصاب غذا کننده بخاطر شرایط بسیار وخیم پس از 36 روز اعتصاب غذا به بیمارستان برده شد.
جوامع ایرانیان در انگلیس مصرانه از دولت های بریتانیا و آمریکا می خواهند آشکارا خواهان آزادی فوری هفت گروگان اشرف شوند، که بگفته یو ان اچ سی آر ”افراد مورد نگرانی“ هستند و افراد حفاظت شده تحت کنوانسیون چهارم ژنو می باشند. درصورتیکه گروگانها آزاد نشوند، بریتانیا باید درباره روابط یک جانبه اش با عراق و کمک های مستقیم خارجی به آن کشور تجدید نظر کند.
صدها شرکت کننده از سازمان ملل خواستند برای تضمین حفاظت و امنیت تقریبا 3000 پناهنده ایرانی بی دفاع در عراق یک تیم مانیتورکننده دائمی و یک واحد کلاه آبی ها را در کمپ لیبرتی مستقر کند.
سخنرانان در این گردهم آیی از جمله عبارت بودند از: دکتر ماتیو آفورد نماینده پارلمان؛ حسین عابدینی، نماینده شورای ملی مقاومت ایران؛ لیدی کوربت؛ مالکام فالر، عضو کمیته حقوق بشر کانون وکلا؛ کشیش دکتر ریچارد فرمر از کلیسای گروزنور؛ مارتا جین بیکر؛ معاون بین المللی رئیس لیگ بین المللی زنان برای آزادی و صلح، شاخه بریتانیا؛ دکتر محمد الشخیلی، رئیس دادگاه حقوق بشر عرب و مدیر مرکز ملی عدالت. سخنرانان دیگر از جمله خانواده های کشته شده گان (شهدای-م) قتل عام 1 سپتامبر در کمپ اشرف و یک گروه از انگلیسی های فعال حقوق بشر که برای آزدای گروگانهای اشرف کمپین می کنند، بودند.
دکتر ماتیو آفورد نماینده پارلمان، که به نمایندگی از جانب کمیته پارلمانی بریتانیایی برای آزادی ایران (بی پی سی آی اف) سخنرانی می کرد با تکرار فراخوان به آزادی فوری هفت گروگان حمایت کامل این کمیته از ساکنان کمپ لیبرتی و رئیس جمهور برگزیده شورای ملی مقاومت ایران، مریم رجوی، را متعهد شد، بر تلاش های خستگی ناپذیر ایشان برای ایجاد تغییر دمکراتیک در ایران تأکید کرد.

حسین عابدینی، عضو ارشد کمیته امور خارجی شورای ملی مقاومت ایران در سخنرانیش خطاب به این گردهم آیی گفت ”سازمان ملل و دولت آمریکا بخوبی می دانند که نیروهای ویژه مالکی بدرخواست رژیم ایران به کمپ اشرف حمله کردند، 52 ساکن بیدفاع را قتل عام کردند و هفت نفر دیگر را به گروگان گرفتند که، برطبق اطلاعات مشخص و تأیید سازمان های بین المللی، هم اکنون در دست نیروهای ویژه مالکی در منطقه سبز بغداد هستند. ... ما خواهان اقدام فوری بریتانیا، آمریکا و سازمان ملل برای آزادی سالم و امن هفت گروگان اشرف هستیم.“
آقای الشخیلی، خطاب به این گردهم آیی در پیامش بزبان عربی به جامعه عرب زبان گفت ”من به نوری مالکی می گویم که او سفیر رژیم ایران است و نه نخست وزیر عراق. او همزمان قاتل ساکنان اشرف و مردم عراق است. ما در جنگ برای آزادی، عدالت و حقوق بشر در عراق، در نقطه بازگشت ناپذیر هستیم.“
مالکام فالر، عضور کمیته حقوق بشر کانون وکلا، در این تجمع گفت ”کانون وکلا خواهان آزادی سالم و بی آسیب این هفت گروگان است و از دولت بریتانیا مصرانه می خواهد در اینرابطه دست به عمل بزند.“
لیدی کوربت گفت ”چرا جهان به وضعیت افراد اشرف و لیبرتی - و هفت گروگان ... و تمام این جنایاتی که بدرخواست ملاهای [در ایران] انجام شده بی اعتنا است.“
کشیش دکتر ریچارد فرمر از کلیسای گروزونر، در یک سخنرانی تکاندهنده، گفت، ”ما از جامعه بین المللی می خواهیم حمله [به اشرف] را مورد تحقیق قرار دهد و برای آزادی [هفت] گروگان فشار آورد.“
دفتر نمایندگی شورای ملی مقاومت ایران - بریتانیا
6 اکتبر 2013