رسانه های زنجیره یی ولایت، با تکرار و غنی سازی متن کلیشه یی بخشنامه شده ازسوی بیت العنکبوت، می نویسند:
«مجاهدین در ادعای جدید خود گفته اند نظام یک برنامه نظامی هستهیی را به سایتی نظامی در 1. 5 کیلومتری تهران منتقل کرده و ابراز داشتهاند که در حدود 100 کارشناس در حال انجام آزمایشهای کوچک در این سایت نظامی هستند. دشمنی مجاهدین با نظام تمامی ندارد و آنها از هرگونه تعامل احتمالی بین نظام و شش کشور نگران بوده و مستمراً دوستان غربی خود را به تشدید اقدامات علیه نظام تشویق میکنند».
یک رسانه حکومتی نوشت: در آستانه مذاکرات نظام و ۱+۵، گروهک مجاهدین سخنپراکنیهای جدیدی را علیه برنامه هستهای صلحآمیز جمهوری اسلامی ایران آغاز کرده است.
به گزارش افکارنیوز، در شرایطی که نظام در آستانه مذاکرات مهم ژنو با شش کشور موسوم به ۱+۵ قرار دارد و بسیاری از محافل سیاسی در جهان از تمایل خود به حل مساله هستهای ایران از طرق دیپلماتیک سخن میگویند، رویترز گزارش داده که گروهک موسوم به «شورای ملی مقاومت»، ادعا کرده است که اطلاعاتی از یک مرکز هستهای مخفی در ایران در اختیار دارد.
گروهک در ادعای جدید خود گفته است که ایران یک برنامه نظامی هستهای را به سایتی نظامی در ۱.۵ کیلومتری تهران منتقل کرده است.
مجاهدین در ادامه ادعای خود ابراز داشتهاند که حدود ۱۰۰ کارشناس در حال انجام آزمایشهای کوچک در این سایت نظامی هستند.
ارگان دبیر مصلحت نظام و سرکرده سابق کل سپاه جهل وجنایت نیز می نویسد: خبرگزاری «رویتر» با انتشار مطلبی، از ادعای جدید گروهک مجاهدین درباره وجود یک مرکز سری هسته ای در ایران خبر داده است. به نوشته این خبرگزاری، گروهک مذکور مدعی شده اطلاعاتی را درباره یک مرکز تحقیقات نظامی هسته ای در ایران در اختیار دارد که از آن به طور مخفی برای پیشبرد برنامه ساخت سلاح هسته ای استفاده می شود.از دید تحلیلگران، این گونه اتهام زنی ها مجاهدین تنها با اهداف سیاسی صورت می گیرد و در آخرین مورد از این دست که در ماه ژوئیه انجام شد، تنها کشور فرانسه به آن واکنش نشان داد و اعلام کرد که «موضوع را بررسی خواهد نمود».
دبیرمصلحت نظام و پهلوان پنبه وارفته ارتجاع سپس درسایت خود تلاش کرده است شکست نیرنگ حکومت آخوندی دراثر افشاگری مقاومت ایران را جبران کند و در منتهای حماقت برای برای غنی سازی نرمش شیادانه نوشته است:
«در این میان، مقامات جمهوری اسلامی ایران به صراحت برعزم ایران برای یافتن راه حلی سیاسی برای موضوع هسته ای اشاره می کنند. در این زمینه، خبرگزاری «ترند» با انتشار بخش هایی از سخنان علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی، می نویسد وی بر اتخاذ ساز و کارهای اعتمادساز از سوی ایران در موضوع هسته ای تأکید کرده است. لاریجانی اشاره کرده که فتوای مقام معظم رهبری در ممنوعیت سلاح هسته ای، عضویت ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی، امضای معاهده منع گسترش سلاح های هسته ای از سوی ایران وهمچنین حضور بازرسان بین المللی در کشور، برخی از اقدامات اعتمادسازی است که از سوی ایران اتخاذ شده است».