وخامت حال یکی از زنان مجاهد اعتصابی در زندان لیبرتی و انتقال به بیمارستان در هفتمین هفته اعتصاب غذا

قتل عام و اعدام جمعی در اشرف- شماره 79
هفتمین هفته اعتصاب غذای مجاهدان لیبرتی و ایرانیان در کشورهای مختلف
حال یکی از زنان اعتصابی خطرناک و به بیمارستان بغداد منتقل شد

اعتصاب غدای مجاهدان لیبرتی که در روز 10شهریور، پس از قتل عام و اعدام جمعی در اشرف و ربودن هفت تن از ساکنان توسط نیروهای عراقی آغاز شده است، وارد هفتمین هفته خود شد. همزمان ایرانیان در ژنو، لندن، برلین، اتاوا وملبورن به اعتصاب غدای خود ادامه می دهند.
آزادی هفت گروگان اشرفی در صدر خواستهای اعتصاب کنندگان است. بسیاری از آنان اعضای خانواده و بستگان نزدیک شهیدان قتل عام 10شهریور یا گروگانها هستند. گروگانها توسط نیروهای ویژه مالکی بین زندان لشکر کثیف در فرودگاه بغداد و زندان شرف و دیگر نقاط امن وابسته به مالکی در منطقه سبز نگهداری می شوند و در خطر استرداد به فاشیسم دینی حاکم بر ایران قرار دارند.
اعتصاب کنندگان لیبرتی که به طور متوسط 10کیلو از وزن خود را از دست داده اند با عوارض گوناگون مانند کم شدن  شدید بینایی و شنوایی، اختلالهای گوارشی، بیخوابی و....مواجهند و بسیاری از آنان تحت مراقبتهای پزشکی قرار دارند. شنبه شب وضعیت جسمی یکی از زنان اعتصابی به وخامت گرایید که به طور اوژانس به بیمارستانی در بغداد منتقل شد. او از دردهای شدید در ناحیه سینه و وضعیت نیمه بیهوشی و بی نظمی ضربان قلب رنج می برد و بخش زیادی از آب بدنش را از دست داده است.
اعتصاب کنندگان در کشورهای مختلف نیز با عوارض مشابهی مواجهند و بسیاری از آنان در وضعیت وخیمی به سر می برند و نیاز به مراقبتهای ویژه دارند.
مقاومت ایران با ابراز نگرانی از سلامتی اعتصاب کنندگان و با یاد آوری مسئولیت مستقیم دولت آمریکا و ملل متحد در امنیت و سلامت مجاهدان اشرفی، خواستار دخالت قاطع برای آزادی بلادرنگ گروگانها است.

دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
21 مهر1392 (13 اکتبر2013)