دستگیری جاسوس نیروی تروریستی قدس و تلاش شکست خورده برای نفوذ در مجاهدین

فراخوان به اخراج مأموران گشتاپوی آخوندی از اروپا و آمریکا

• مقاومت ایران خواستار افشا و انتشار عملکرد جاسوسان و مأموران رژیم در پوششهای مختلف در خارج از ایران به منظور اطلاع افکار عمومی است

فاش شدن جاسوسی یک عامل نیروی تروریستی قدس به نام علی منصوری و دستگیری او در فرودگاه تل آویو، بار دیگر گوشه یی از عملکرد مأموران رژیم آخوندی را در پوششهای گوناگون، در خارج از ایران برملا کرد.
خبرگزاری فرانسه در روز 8مهر (30سپتامبر) از دستگیری یک ایرانی مظنون به جاسوسی در تل آویو در روز 20شهریور (11سپتامبر)، به هنگام حمل عکسهایی از سفارت آمریکا، خبر داد.
به نوشته روزنامه لوسوار، فرد مزبور که از پاسپورت تابعیت بلژیکی استفاده می‌کرد، از این پیشتر «خود را به عنوان هوادار مجاهدین خلق معرفی کرده بود.... او یک مأمور اعزامی به بلژیک به منظور نفوذ در مجاهدین بود» (9مهر92-اول اکتبر2013).
به گزارش همین روزنامه علی منصوری در سال1377 (1998) به بروکسل آمد و وقتی درخواست پناهندگی سیاسی او مورد قبول واقع نشد، در سال 2002 با یک بلژیکی ایرانی تبار ازدواج کرد و از این طریق تابعیت بلژیک را به دست آورد. او در عین حال کارت هویت و پاسپورت خود را به سرعت برق از تهران دریافت کرد و می‌خواست در یک کلوپ شبانه سرمایه گذاری کند. علی منصوری یک برادر پولدار نزدیک به رژیم داشت و بدون هیچ مشکلی به ایران رفت و آمد می کرد. او یک مأمور اعزامی برای نفوذ در مجاهدین بود. وی اعتراف کرده است که به خاطر پول کار می‌کرده و در پوشش کارهای تجاری و بازرگانی یک میلیون دلار از رژیم ایران گرفته است.
همزمان رسانه های اسراییل از دستگیری این فرد در سومین سفرش به این کشور به اتهام جاسوسی و انجام مأموریت از سوی نیروی قدس سپاه پاسداران، خبر دادند. او از گذرنامه بلژیکی با نام خارجی «الکس مانس» استفاده می‌کرده است و قصد داشت با ثبت یک شرکت بازرگانی در اسراییل، امکان سفرهای بعدی را هم فراهم کند. منصوری بعد از هر دو سفر قبلی به اسراییل، برای دادن گزارش به تهران می رفت. رابطین او با سپاه تروریستی قدس «حامد عبداللهی» و «مجید علوی» بودند. علاوه بر این در سفر به ایران افرادی به نامهای «حاج مصطفی»، «حاج حمید نعمتی» و «مهدی خانبابایی» از سوی اطلاعات آخوندها با او دیدار می کردند.
حامد عبداللهی، عبدالرضا شهلایی و علی غلام شکوری، همان پاسدار سرتیپ های نیروی تروریستی قدس هستند که در اکتبر سال2011 در طرح ترور سفیر عربستان سعودی در واشینگتن دست اندرکار بودند.
مجید علوی از سرکردگان وزارت اطلاعات آخوندها، همان کسی است که با نام مستعار « حسین تهرانی» در روز 29دی1390 (19ژانویه2012) برای طراحی و اجرای چندین عملیات تروریستی به تایلند رفت و به دنبال آن در روز 25بهمن همان سال (14فوریه2012) در پی انفجار چند بمب در بانکوک پایتخت این کشور، 7نفر که 4 تن از آنان مأموران ایرانی سپاه قدس و اطلاعات آخوندها بودند، دستگیر شدند. مجید علوی به مدت 8 سال مأمور مخفی معاونت خارجی وزارت اطلاعات در سودان و عربستان سعودی بود و پس از شناخته شدن در سودان به تهران برگشت و در معاونت خارجی وزارت اطلاعات آخوندها به مدیرکلی کشورهای عربی گماشته شد. وی در ارتباط مستقیم با «حزب الله» لبنان و جهاد اسلامی فلسطین قرار داشت. احمدی نژاد، رئیس جمهورقبلی رژیم، پس از برکنار کردن محسن اژه ای از وزارت اطلاعات، مجید علوی را دریک حکم رسمی به عنوان قائم مقام وزارت اطلاعات معرفی کرد.
کمیسیون امنیت و ضد تروریسم با فراخواندن عموم هموطنان و پشتیبانان مقاومت ایران به هوشیاری در برابر توطئه‌‌های جاسوسی و تروریستی اطلاعات و نیروی قدس آخوندها که با ترفندها و پوششهای گوناگون همراه است، سوابق مزدور علی منصوری را به اطلاع عموم می رساند:
1-    این شخص از 1359 در ترکیه به تجارت اشتغال داشت و ظاهراً نسبت به مجاهدین ابراز سمپاتی می کرد. وی همزمان با 4عملیات تروریستی رژیم علیه مجاهدین در استانبول یعنی ربودن مجاهد خلق ابوالحسن مجتهد زاده (آذر1367)، ترور مجاهد خلق حسین عابدینی (اسفند 1368)، ربودن و شکنجه و به شهادت رساندن مجاهد خلق اکبر قربانی (خرداد 1371) و ترور مجاهدان شهید زهرا رجبی و علی مرادی (اسفند 1374) در این شهر حضور داشت.
2-    در تیرماه1384 در جشنی که در اورسوراواز به مناسبت سالگرد آزادی خانم رجوی از زندان برگزارشد، به طور غیرمترقبه و بدون دعوت قبلی شرکت کرد و زیر این عنوان که می‌خواهد  نامه یی را به طور شخصی به دست خانم رجوی برساند قصد نزدیک شدن به ایشان را داشت که با ممانعت مسئولان حفاظت، موفق به انجام این کار نشد .
3- این مزدور برای نفوذ در شبکه هواداران مقاومت از تاکتیک و ادعای کمک مالی استفاده می‌کرد. اما وقتی متوجه شد این تاکتیک مؤثر نیست، خواستار پس گرفتن کمکهای مالی شد و از جمله مدعی شد پس از ترور مجاهد خلق حسین عابدینی در سال68 وامهایی را در اختیار سازمان مجاهدین قرار داده و خواستار باز پس گرفتن آنها شد. اما در واقع هیچ وامی در میان نبود و او تنها پس از آن عملیات تروریستی مبالغی برای هزینه های درمانی مجاهد خلق حسین عابدینی هزینه کرده بود. هیچ سندی هم در این رابطه وجود نداشت. با این حال سازمان مجاهدین همه مبالغی را که این فرد مدعی هزینه کردن آنها بود به او پرداخت کرد که رسیدهای آن موجود است.
4- کمیسیون امنیت و ضدتروریسم شورا در سال 1386 مطلع شد که این فرد به رغم ادعای مخالفت با رژیم و گرفتن تابعیت از بلژیک، به بهانه دلتنگی و دیدار با برادرش، مخفیانه به ایران رفت وآمد دارد و به همین خاطر به هواداران مجاهدین و پشتیبانان مقاومت توصیه کرد هرگونه ارتباط با او را قطع کنند.
5- نیروی تروریستی قدس و گشتاپوی آخوندی بعد از افشای فعالیتهای جاسوسی و تروریستی اش در خارج کشور، تاکتیکهای خود را برای اقامت و تردد افرادش در خارج، با تشکیل انواع شرکتهای تجاری و انجمنهای به اصطلاح فرهنگی و پناهندگی و غیره تغییر داد. از جمله با ثبت شرکتهای صوری بازرگانی و انتقال مبالغ هنگفت از طریق این شرکتها، هزینه های جاسوسی و مزدوری و طرحهای شوم تروریستی را تأمین می‌کند. برای ثبت این شرکتها معمولاً از ایرانیانی استفاده می شود که سالیان در خارج زندگی کرده اند، موضع ظاهراً مخالف رژیم و سابقه هواداری مجاهدین داشته اند یا در این کشورها به تجارت مشغول بوده اند. نیروی قدس در طرح ترور سفیر عربستان در واشینگتن نیز از همین تاکتیک استفاده کرد و یکی از عوامل نیروی تروریستی قدس و از مجریان اصلی این طرح، یک ایرانی تبعه آمریکا بود که در ظاهر فروشنده ماشین بود.
6- در گزارش تحقیقات مشترک پنتاگون و کنگره آمریکا درباره وزارت اطلاعات که در دسامبر2012 منتشر شد، خاطرنشان شده است: «دولت ایران مجاهدین خلق را سازمانی ارزیابی می‌کند که بیشترین تهدید را برای آن ایجاد کرده است. یکی از اصلیترین مسئولیتهای وزارت اطلاعات، انجام سلسله عملیات مخفی علیه مجاهدین خلق و شناسایی و از بین بردن اعضای آنست» . گزارش یک نمونه از این اقدامات را شرح داده و می نویسد: «در 1996 مسعود خدابنده تصمیم به ترک سازمان گرفت. بعد با ان سینگلتون ازدواج کرد و به فاصله کمی بعد از ازدواج، وزارت اطلاعات با تهدید به اینکه اموال گسترده مادر خدابنده را در تهران ضبط می کند آنها را مجبور به همکاری نمود. آنگاه سینگلتون و خدابنده پذیرفتند برای وزارت اطلاعات کار کنند و علیه مجاهدین خلق جاسوسی نمایند. در 2002 سینگلتون در تهران با عوامل وزارت اطلاعات که نسبت به سابقه او علاقمند بودند، ملاقات کرد.... آموزشها و تعلیمات وزارت اطلاعات را فرا‌گرفت و پس از بازگشت به انگلستان در زمستان 2002 سایت ایران-اینترلینک را راه اندازی کرد.... در سال 2004 سینگلتون بالاخره برادر همسر خود به نام ابراهیم را بعد از اینکه در سوریه دستگیر و از سوریه به ایران فرستاده شده بود، ملاقات کرد. سرانجام وزارت اطلاعات ابراهیم را هم مجبور به همکاری نمود».
7- دستگاههای اطلاعاتی و ضد جاسوسی بسیاری از کشورهای اروپایی، مانند آلمان، هلند، سوئد و .... در گزارشهای سالانه خود تصریح می‌کنند که مهمترین مأموریت وزارت اطلاعات در خارج از ایران، فعالیت علیه مجاهدین و شورای ملی مقاومت و شیطان سازی علیه آنان و جمع آوری اطلاعات درباره آنهاست. این گزارشها تأکید می‌کنند که وزارت اطلاعات این مأموریت را با به کار گیری اعضای سابق این گروهها به اجرا در میآورد. سرویس اطلاعاتی هلند در آخرین گزارش سالانه در سال 2012 می نویسد: «سرویسهای امنیتی هلند به تجربه آموخته اند که دولت ایران در کار خود علیه سازمان مجاهدین خلق ایران و جنبش مقاومت بیوقفه فعال است. وزارت اطلاعات ایران یک شبکه اروپایی را که در هلند هم فعال است، هدایت می کند. اعضای این شبکه خود را اعضای پیشین سازمان مجاهدین خلق ایران معرفی می‌کنند که به وسیله وزارت اطلاعات استخدام شده اند. آنها موظفند با به کار گرفتن لابی ها ، انتشارات و گردهماییهایی علیه سازمان مجاهدین خلق ایران، بر افکار عمومی علیه این سازمان تأثیر منفی بگذارند. آنها همچنین برای وزارت اطلاعات علیه مجاهدین و اعضای محتمل آنها اطلاعات جمع آوری می کنند».
8- فعالیتهای جاسوسی و تروریستی گشتاپوی آخوندی و نیروی تروریستی قدس در کشورهای غربی موضوعی است که به طور کامل  شناخته شده است و سرویسهای اطلاعاتی و ضد جاسوسی این کشورها از آن کاملاً مطلعند. اما به خاطر سیاست مماشات در بسیاری موارد بر آن چشم می پوشند. یک دادگاه فدرال در برلین که به پرونده ترور رهبران حزب دموکرات کردستان ایران در شهریور1371 در رستوران میکونوس در همین شهر رسیدگی می‌کرد، در حکم خود در فروردین1376 تصریح کرد که تصمیم این ترور توسط کمیته یی متشکل از خامنه ای ولی فقیه، رفسنجانی رئیس جمهور، ولایتی وزیر خارجه و فلاحیان وزیر اطلاعات رژیم ایران گرفته شده است. به دنبال آن، شورای اتحادیه اروپا در اجلاس 9اردیبهشت1376 ( 29 آوریل 1997) ، تصمیم گرفت علاوه بر اعمال سایر محدودیتها علیه رژیم ایران بر اخراج مأموران اطلاعاتی رژیم ایران از کشورهای عضو اتحادیه اروپا متمرکز شود. اما در عمل کشورهای اروپایی تصمیمهای اتحادیه اروپا علیه رژیم ایران را نقض کردند و به مماشات خود با این رژیم ادامه دادند.
9- کمیسیون امنیت و ضد تروریسم شورا برای جلوگیری از ادامه و گسترش توطئه های جاسوسی و تروریستی گشتاپوی آخوندی و نیروی تروریستی برون مرزی رژیم، اقدامات زیرین را ضروری و مبرم می داند:
الف- دستگیری و محاکمه و مجازات و اخراج جاسوسان و عوامل وزارت اطلاعات و نیروی قدس
ب- افشا و انتشار فعالیتهای مأموران اطلاعات و نیروی تروریستی قدس در کشورهای غربی به ویژه فعالیتهای آنها علیه سازمان مجاهدین و شورای ملی مقاومت ایران از سوی دوایر ذیربط و ارگانهای مسئول در این کشورها. از جمله نمونه علی منصوری باید با تمام جزییات به اطلاع افکار عمومی برسد. بی اطلاع گذاشتن افکار عمومی از این اقدامهای غیرقانونی و جنایتکارانه، راه را برای ادامه و گسترش آنها هموار می‌کند.
ج- جلوگیری از سوء استفاده مأموران فاشیسم دینی حاکم بر ایران از امکانات پناهندگی و گرفتن تابعیت، از سوی کمیساریای عالی پناهندگان ملل متحد و ادارات پناهندگی در کشورهای مختلف.
10- کمیسیون از عموم هموطنان می‌خواهد، با افشای فعالیتهای مأموران رژیم در هر کجا که هستند و با معرفی این مأموران به مقامهای مسئول در کشورهای مربوطه و یا از طریق دفاتر شورای ملی مقاومت، اجازه ندهند، رژیم آخوندی کشورهای دیگر را به عرصه تاخت و تاز مأموران و جاسوسان و تروریستهای خود تبدیل کند.

شورای ملی مقاومت ایران
کمیسیون امنیت و ضد تروریسم
21 مهر 1392(13 اکتبر 2013)