کاخ سفید همچنین انتظار دستیابی به نتیجه ای در مذاکرات ژنو را بی مورد دانست و گفت فشارهای اقتصادی علیه رژیم ایران پابرجا است.
رویتر 23مهر
از سوی دیگر، رویتر در گزارشی که امروز از ژنو مخابره کرد، نوشت: انتظار میرود قدرتهای جهانی رژیم ایران را برای جزئیات طرحی که روز گذشته ارائه داده، تحت فشار بگذارند. دیپلماتهای غربی تاکید کردند آنها میخواهند رژیم تهران حرفهایی را که اخیرا بر زبان رانده است، با اَعمال و اقدامات ملموس نشان دهد که از فعالیت غنی سازی خود می کاهد و گامهای قابل رسیدگی و قابل تایید، اتخاذ خواهد کرد تا نشان بدهد بطور پنهانی مسیرهای دستیابی به بمب اتمی را طی نمیکند.
رویتر-24مهر92
همزمان خبرگزاری فرانسه از موضعگیریهای ضد و نقیض رژیم آخوندی در مورد بازرسی های سر زده بازرسان اتمی خبر داد.
خبر گزاری فرانسه گزارش داد رژیم ایران در پیشنهاد هستهیی ارائه شده در ژنو اجازه بازرسیهای سرزده از تاسیسات اتمی را میدهد. اما خبرگزاری جمهوری اسلامی از قول عراقچی معاون وزارت خارجه گفت پروتکل الحاقی در این پیشنهاد ”وجود ندارد“.
پذیرش پروتکل الحاقی پیمان منع تکثیر اتمی، بازرسیهای سرزده از تاسیسات اتمی را مجاز می شمارد.
عراقچی گفته است، ”هیچیک از این موضوعات درگام اول وجود ندارد ولیکن، آنها بخشی از گام آخر ما میباشد“.
خبرگزاری فرانسه -24مهر92
روزنامه آمریکایی یو اس ای تودی نیز نوشت: تحلیگران می گویند، پیشنهاد اتمی رژیم ایران ممکن است نتیجه معکوس داشته باشد، زیرا بر پایه پیشنهاد وزیر خارجه رژیم ایران حلوفصل بنبست اتمی با قدرتهای جهان، یکسال طول میکشد، ممکن است برای غرب و اسراییل که معتقدند رژیم ایران در حال دستیابی به بمب است، این زمان بیش از حد طولانی باشد.
از سوی دیگر، تلویزیون بی بی سی جهانی، دستیابی به توافقی بر سر بن بست اتمی با رژیم آخوندی را در حاله ای از ابهام خواند و گفت: مسیر رسیدن به یک توافقنامه، تا همین جا هم، طولانی و دشوار بوده است. اکنون نیز هیچکس کاملاً اطمینان ندارد که چنین احتمالی، تا چه حد ممکن است واقعی باشد.
یواس ای تودی -23مهر92
تلویزیون بی بی سی جهانی-24مهر92